MAY & MALTE

  maymalte0523.jpg

  May og Malte er et skjønt lite søskenpar (født juli-22), som kom til oss via Mattilsynet. De er født ute men har heldigvis blitt håndtert av mennesker. I starten var det litt skummelt å komme inn til oss, men det tok ikke lang tid før de ble tryggere og mottakelig for kos og lek. De måtte behandles for øyebetennelse, men er ellers frisk og klare for et nytt hjem sammen. Begge har blitt kastrert/sterilisert, vaksinert og chip-merket. De må få et rolig hjem som kan gi dem tid til å bli trygg i sitt eget tempo, der vil de etterhvert bli flotte familiepuser.

  Dette skriver fosterhjem om dem:
  "Malte er en sjarmerende og leken gutt. Han liker å holde seg i nærheten av mennesker, men samtidig har han en veldig selvstendig holdning. Han er svært nysgjerrig og aktiv. Alle kriker og kroker nå utforskes. Han elsker også å leke med søsteren sin May. Malte trenger fortsatt litt tid til å bli vant til mennesker, men han vil alltid sette pris på oppmerksomhet og kos når han føler for det.
  May er en veldig nysgjerrig, leken og søt ung pus. Hun er litt forsiktig rundt mennesker og trenger litt tid for å føle seg trygf. Men fra vi kunne ta på henne for første gang gikk hun fra virkelig redd til 100% kosete med en gang. Nå kommer hun til oss hver gang vi viser henne tegn og hun elsker å være ved siden av oss eller på fanget vårt. Når hun begynner å leke med broren sin Malte (og de leker mye) er det ingen grenser, vi må bare være tålmodige og akseptere det. De er begge så morsomme å se på eller leke med. May går noen ganger ut på terrassen vår og er interessert i luktene, men også veldig redd for det ukjente".

  May og Malte er veldig glad i hverandre, og skal derfor ha hjem sammen. Et rolig voksent hjem, der utemulighetene er trygge og rolige, uten mye uro og skremmende elementer, eventuelt innekatter hos noen som har god plass og gjerne en sikret luftealtan.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434