• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Nora1119.jpg

Nora er en nydelig liten jente, født 3/7-19. Hun ble fanget inn med sin mor og bror fra Nordnes, og var i utgangspunktet veldig redd og skeptisk til mennesker, men kommer seg nå for hver dag som går. Hun er den modigste av søsknene, og førstemann opp i klatrestativet, vinduskarmen, sofaen og senga. Hun er en god søster som viser vei for sin bror. Veldig glad i kos, selv om det ofte eskalerer til lek og fekting. Når hun derimot finner roen maler hun høylytt og blir liggende til kosen stopper. Hun trenger en rolig og voksen familie, som har erfaring med katter, og tålmodighet til å la henne blomstre i sitt tempo. Det er ønskelig med et hjem med rolige og trygge utemuligheter, gjerne landlig.

Nero1119.jpg

Nero er en flott ung guttepus, født 3/7-19. han ble fanget inn sammen med mor og søster fra Nordnes, og var i utgangspunktet veldig redd og skeptisk til mennesker, men kommer seg for hver dag som går. Har lært mye av sin søster, og gjør sjelden ting før han har sett sin søster prøve først. Han er en aktiv og spretten gutt. Blitt mer og mer glad i kos, og sikler når han blir kost med. Veldig glad i mat, og liker å jakte på godbiter. Han trenger en rolig og voksen familie, som har erfaring med katter, og tålmodighet til å la ham blomstre i sitt tempo. Det er ønskelig med et hjem med rolige og trygge utemuligheter, gjerne landlig.Nero er kastrert, vaksinert og ID-merket.

Lena1019.jpg

LENA ER RESERVERT.

Lena er en nydelig liten jente, født 8/7-19. Hun er litt sjenert, men hun bruker kort tid på å bli trygg, og da er hun som en liten hundevalp. Nysgjerrig og vil gjerne være med der det skjer noe. Hun elsker å leke og herje med sine søsken, og er en aktiv jente. Når hun er lei av å herje, og vil slappe av, kommer hun i sofaen og vil helst ligge på fanget og sove. Hun elsker klapp og kos, og nyter nærheten. Hun trenger en rolig og kattevant familie, og hun trenger rolige og landlige utemuligheter når våren/sommeren kommer, og hun er stor nok til å være ute. Hun er litt bestemt og sjefete med de andre kattungene, så det beste er at hun er alenekatt i nytt hjem, og får være dronning i eget "slott" :)

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434