• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Tano0819.jpg

Tano er en herlig gutt, født 11/5-19. Tano er en aktiv og gøyal røver, som har mye energi og futt i seg. Han elsker å herje med sine søsken, og pinne med fjærdusk er en stor slager. han er kjærlig og god, og elsker å bli klappet på. Han er litt sjenert med nye mennesker, men det går fort over. Han ønsker seg et rolig og trygt hjem, med gode og landlige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Taxi0819.jpg

Taxi er en skjønn gutt, født 11/5-19. Taxi er som broren sin, Tano, en aktiv og gøyal røver, som har mye energi og futt i seg. Han elsker å herje med sine søsken, og pinne med fjærdusk er en stor slager. han er kjærlig og god, og elsker å bli klappet på. Han er litt sjenert med nye mennesker, men det går fort over. Han ønsker seg et rolig og trygt hjem, med gode og landlige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Herkules0819.jpg

Herkules er reservert. Herkules er en flott guttepus, født 28/5-19. Herkules var den kraftigste i kullet og ble raskt tam. Han er en rolig og bedagelig gutt som elsker å være der du er. Han er også veldig tålmodig og bryr seg særdeles lite om lyder og brå bevegelser. Om du vil leke er han gjerne med på det, vil du slappe av gjør han gjerne det også. Han er rett og slett et veldig behagelig vesen som er lett å ha med å gjøre! Han blir en flott familiekatt, som ønsker et trygt hjem med gode og trygge utemuligheter.

Zevs0819.jpg

Zevs var den minste i gjengen og den som brukte lengst tid på å bli varm i trøya. Likevel sovnet han alltid raskt i fanget vårt om vi koste litt med han. Han har et skikkelig godt sovehjerte og vil nok bli en ekte kosepus som voksen som gjerne vil ligge på fanget. I våken tilstand er han også veldig leken og elsker baller og små papirleker som han kan kaste rundt
på. Han blir en flott familiekatt, som ønsker seg et hjem med trygge og rolige utemuligheter.

Ares0819.jpg

Ares er en nydelig liten gutt, født 28/5-19.Ares var den som ble fortest tam av kattungene og er en nydelig liten gutt. Han er veldig aktiv og det beste han vet er å terrorisere sine søsken. Han er veldig nysgjerrig og leker med alt du tilbyr han, ikke kresen i det hele tatt. Han er også den mest pratsomme og hilser ofte når du kommer inn i rommet. Akkurat som sine søsken er han veldig glad i kos. Han blir en flott familiekatt, og ønsker seg et hjem i trygge og rolige omgivelser.

Hera0819.jpg

Hera er en søt jente, født 28/5-19. Hera var en av de mest skeptiske kattungene i starten, og ville helst være for seg selv. Nå er hun blitt en skjønn liten frøken som alltid kommer bort for å hilse og undersøke hva vi driver med. Hun er en rolig katt som er glad i kos. Hun er også den eneste pjuskete av søsknene og har en myk og flott pels. Favoritt leken hennes er fjær. :) Hun blir en flott familiekatt, og ønsker seg et rolig og trygt hjem, med gode utemuligheter.

whisky0719.jpg

Whisky er reservert. Whisky er en søt liten gutt, født 22/5-19. Whisky er litt mer tilbaketrukket enn sin bror Gin men følger som regel etter sin bror. Han var veldig sjenert som liten men jo mer han blir vandt til deg så bryter han ut av skallet og er en helt herlig pus. Han er mer glad i å leke og vil veldig gjerne leke med fjærleken og musen så mye som han kan til han blir trøtt og sliten. Han har begynt å bli mer kosete og vil gjerne ligge ved siden av deg når han sover. Men man må gjerne være litt tålmodig med han siden han er sjenert rundt nye mennesker. Han trenger et rolig og voksen hjem, med store (eller uten) barn, og trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

Gin0719.jpg

Gin er reservert. Gin er en liten tøffing, født 22/5-19. Gin er rampete av seg, han er en helt herlig gutt som finner på mye sprell og som regel den som gjør alt han ikke får lov til. Han er glad i å spise og mjauer fort hvis matskålen ikke har det han vil ha. Han har også sine rolige stunder der han ikke har problem med å bli løftet og kost med. Han er veldig menneskeglad og han kommer sikkert fint til passe inn med en familie med barn. Han er veldig lekete og vil leke med alt og alle. Han vil utforske alt. Han trenger trygge og fine utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

 

Brandy0719.jpg

Brandy er reservert. Brandy er en søt jente, født 22/5-19. Brandy er nysgjerrig av seg men litt mer tilbaketrukket i forhold til sine 2 brødre. Hun elsker soving og spising. Hun elsker å bli kost med mens hun sover og vil gjerne sove ved siden av deg så hun kan få litt kos. Hun elsker å løpe rundt og finne steder hun kan klatre og veldig glad i fjær leker og alt som lager lyd så lenge det ikke er altfor høy lyd. Hun vil passe med en familie med eldre barn (eller uten barn), og hun trenger trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute.

Malin0719.jpg

Malin er en supersøt liten jente, født 26/4-19. Hun er en snill og litt forsiktig jente, men samtidig veldig leken og sosial, og hun elsker å være med der ting skjer. Hun er "kjempeflink" til å vaske og rydde ;) Hun elsker baller og fiskestenger, og er med på det meste :) Hun blir en fin familiekatt, som trenger trygge og fine utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute.

marius0719.jpg

Marius er en herlig type, født 26/4-19. Han er en tøffing som er "bandelederen" i søskenflokken, den som står på og aldri gir seg :) Han elsker alt som rører seg, baller, fiskestenger, alt. Han blir gjerne med på alle gjøremål, og er veldig hjelpsom når dokassen skal tømmes :) Han blir en flott familiekatt, som trenger trygge og fine utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

mads0719.jpg

Mads er en skjønn liten gutt, som er født 26/4-19. Han er en liten mammadalt enda, og sitter gjerne og observerer mye, og liker også godt å sitte i vinduet og betrakte verden utenfor. Han er leken også, og tar gjerne en brytekamp med sine søsken :) Han blir en flott familiekatt, og han trenger trygge og rolige utemuligheter nåt han blir stor nok til å være ute.

Sunny0719.jpg

Sunny er en herlig gutt, født 19/3. Han er en artig og leken fyr, har det alltid travelt på kattungevis, og er rask som lynet :) Han elsker og leke, og alt som triller eller flyr er spennende. Han er smart også, og skjønner fort når det er noe godt å få :) Han er glad i kos, da maler han høyt, men som oftest er han så opptatt med spillopper, og har ikkje tid til slikt «tøys» :)
Han blir en flott familiekatt, som trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Sully0719.jpg

Sully er en flott gutt, født 19/3. Han er en artig og leken fyr, har det alltid travelt på kattungevis, og er rask som lynet :) Han elsker og leke, og alt som triller eller flyr er spennende. Han er glad i kos, da maler han høyt, men som oftest er han så opptatt med spillopper, og har ikkje tid til slikt «tøys» :)
Han blir en flott familiekatt, som trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Mimir0719.jpg

Mimir er en herlig krabat, født 23/4. Han ble funnet sammen med mor og to brødre i skogen, når han var bare 3 uker gammel. Han er den mest aktive og «rampete» gutten i gjengen. Han er rask som lynet, og høyt og lavt i en fei. Elsker å leke og herje med brødrene, og med leketøyene sine. Han blir en flott familiekatt, som trenger trygge og rolige omgivelser, når han blir stor nok til å være ute.

Milo0519.jpg

Milo er en herlig gutt, født 13/3. Han er en rolig og layback type, utforskende og lur. Sindig og tålmodig. Elsker å leke og herje med søsknene, og elsker baller og fjærleker. Han blir en flott familiekatt, og ønsker seg et hjem med trygge og fine utemuligheter, til han blir stor nok til å være ute.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434