petra1021.jpg

  Petra er en nydelig liten jentepus med masse futt i. Hun er nysgjerrig og leken som kun en kattunge kan være. Hun er også veldig kosete og elsker å ligge i fanget og male høylytt. Hun er kjempeglad i å leke, og favoritten er fiskestang med fjær og å løpe etter baller. Hun er glad i å møte nye mennesker og er generelt uredd. Petra vil passe inn i de fleste familier bare hun får kos og oppmerksomhet, og må ha gode utemuligheter når hun er gammel nok for det.

  Nellynash0921.jpg

  Nelly og Nash er verdens beste par (født mars-21). Dette skriver fosterhjemmet om dem : De er veldig glad og trygg på hverandre og vil helst være hvor familien er. De er veldig glad i leker som ball, fiskestang og tunnel og bruker klatrestativet både til moro og avslapping.
  Nelly er den modigste. Hun var den som kom først ut av sitt "sikre sted" til å treffe nye mennesker og utforske. Sitter du ned i stol så hopper hun opp i fanget. Hun liker myke kosete kattesenger og tepper. Hun har en kjempemyk pels og en søt liten miau som smelter hjerter. Vi sier Nash er en Tuxedo katt fordi han er alltid kledd ut for middag. Han er veldig glad i mat og er ekspert i å få det han vil ha. Han kan ligge med magen opp på fanget og er å glad i å bli plukket opp/holdt. Han er i generelt fasinert med alle ting som har å gjøre med toalett og vil helst leke med tomt toalettrull før det kastes.
  Vi har merket at begge to er litt redd når nye voksne kommer i huset og det kan tar litt tid til å bli kjent med nye mennesker. De pleier å løpe til døren å treffe oss når vi kommer hjem og passer inn supert som familiekatter, helst der det er noen rolige store barn de kan leke med.. Nelly og Nash er hjertevenner, og skal ha nytt hjem sammen. De trenger et hjem med trygge, rolige og landlige utemuligheter, der de når de er store nok til det kan få være ute og leke og føle seg trygge.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434