aske0121.jpg

  Aske er en nysgjerrig og livlig kattefrøken med veldig myk pels (født august-2020)). Hun følger med på alt som skjer rundt seg, men skvetter lett ved brå bevegelser eller plutselige lyder. Energinivået er høyt og hun kan leke i timesvis med broren Aslan eller med oss mennesker. Vi finner henne ofte i vinduskarmen der hun følger med på hva som skjer utenfor eller ved terrassedøren når det er besøk av en nabokatt utenfor. Hun trives godt i selskap av broren Aslan, de leker sammen og sover tett. Når Aske skal slappe av liker hun veldig godt å bli klødd, kost og stelt med. Hun maler høyt og fornøyd så snart hun har funnet ro og trygghet til en kosestund. Siden Aske ikke var vant til mennesker de første ti ukene av livet trenger hun fortsatt tid på å bli helt trygg på folk. Hun blir mer trygg og kontaktsøkende med fosterfamilien for hver uke, men gjemmer seg hvis det kommer gjester, ved høye lyder eller hvis noen kommer brått på. Hun trenger en rolig og voksen familie, med trygge og rolige utemuligheter.

  aslan0121.jpg

  Aslan er en godgutt (født aug.-2020). Sjenert og snar til å gjemme seg utenfor rekkevidde under sofaen, men nyter kos og å ligge inntil noen når det er rolig rundt ham. Hvis man nærmer seg forsiktig, kanskje med en godbit i hånden, begynner han å male. Når han koser strekker og vrir han seg så vi kan klø overalt, og han er uendelig snill. Så snill at man kan klø mellom tærne eller gi ham en finger som smokk i munnen, men han liker ikke å ligge på fanget. Han vasker seg selv, oss og søsteren Aske. Aslan kan leke hele formiddagen med søsteren Aske eller andre som har tid og lekelyst. Han løper og hopper både høyt og lavt. Forsterfamilien kan våkne i morgenen av at det er full fart med ballspill i gangen. Siden Aslan ikke var vant til mennesker de første ti ukene av livet trenger han fortsatt tid på å bli helt trygg på folk. Han blir mer trygg og kontaktsøkende med fosterfamilien for hver uke, men gjemmer seg hvis det kommer gjester, ved høye lyder eller hvis noen kommer brått på. Aslan trenger en voksen og rolig familie, med trygge og rolige utemuligheter.

  kalle1120.jpg

  Kalle er en flott gutt, født 3/7-20. Han er en forsiktig gutt, som var litt redd når han kom til oss. Han har blomstrert opp, mer er fremdeles litt var for hender. Han kan holdes og klappes, og liker kosen, men han har det stort sett for travelt til å bli lenge. Han er leken og spretten, og herjer med alt som kan lekes med. Han har mye moro sammen med sine søsken. Han trenger et rolig, kattevant hjem, med store barn/ungdommer) som har tålmodighet til å la ham blomstre videre i sitt tempo. Når han er blitt stor og trygg, trenger han at hjemmet kan gi ham rolige og trygge utemuligheter, så han kan være litt ute også.

  6690D664-C183-4B26-AA33-469F7CFFF780.jpeg
  Tinka er en nydelig svart silkepels-pus (født mai-20). Hun ble i sommer fanget inn i en steinrøys på Sotra, sammen med mor og søsken. Hun var da en veldig redd kattunge, som har trengt lang tid til sosialisering. Nå er hun blitt en liten prinsesse, fremdeles forsiktig og var, men superglad i kos når hun blir møtt på rette måten. Nakkekløing og ryggmassasje er fantastisk, syns hun :) Hun elsker myke tepper, jo mykere jo bedre. Hun kan stå i en evighet og «bake muffins», og bare nyter det :) Hun er leken og spretten, og baller og fiskestenger er en slager :)
  Tinka trenger en rolig og voksen familie, med eventuelt rolige ungdommer. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun etterhvert blir klar for det.

  EAA775DA-FE0F-44EB-B973-9C4ED4FF7404.png
  VILDE ER RESERVERT

  Vilde er en skjønn liten jente (født juni-20). Hun ble funnet på Voss da hun var 8-9 uker, helt alene i en hage. Da var hun veldig redd, men tålmodig sosialisering i fosterhjem har gjort henne til en leken og grei jente. Hun er fremdeles forsiktig og litt var for hender, men det blir bedre for hver dag som går :) Hun er en artig jente som elsker å leke med baller og fiskestang, og hun nyter lange hviler på sofaen. Og noe fostermor kommer med godbiter, da er det fest ! :)
  Vilde trenger en kattevant familie, med store barn/ungdommer som er rolige rundt henne. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun etterhvert blir stor nok og klar for det.

  rambo1020.jpg

  RAMBO ER RESERVERT.

  Rambo er en flott ung guttepus på snart 5 måneder (født 18/5-20). Han er en herlig kosepus, som det tok litt tid for å knekke kosekoden. Han var litt skeptisk og forsiktig tidligere, men nå er han blitt en skikkelig kosebamse han også. Og "bamse" er det rette ordet ;) Han er en rund liten(stor) sak, og fostermor kaller han gjerne Tante Pose, utfra hans fjonge "tante-figur" :) Han er leken og aktiv, og elsker alt som rører seg og kan jaktes på. Han blir en flott familiekatt, i en familie der barna gjerne er litt større. Han ønsker seg et hjem i landlige og trygge omgivelser, slik at han kan få være masse ute og trimme tante-figuren sin når våren kommer igjen :)

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434