• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Sniff1218.jpg

Sniff er en sort korthåret skjønnhet, med en liten melketupp på halen og hvite votter på. hun er født ca. 13/9- Hun er glad i kos, nyskjerrig og glad i å leke. Hun er renslig og du finner henne gjerne i en haug mens hun vasker de andre fosterkattene. Hun blir en fin familiekatt med litt større barn, og hun trenger trygge utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Pippi1218.jpg

Pippi er en herlig jentepus, født 20/8. Hun er en leken liten katt, som er glad i å løpe rundt. Hun er nysgjerrig og sosial, og foretrekker å være sammen med andre. Hun blir en fin familiekatt, som ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Persille1218.jpg

Persille er en skjønn liten jentepus, født 20/8. Hun er litt skvetten, men veldig leken. Hun er veldig glad i å komme opp på fanget og være nær, og klatrer gjerne helt opp til fjeset ditt for et lite kyss. Hun blir en flott familiekatt, som trenger trygge og fine utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Stille1118.jpg

Stille er en yndig og søt liten jente, født 19/6. Hun var en redd liten "villkatt" da hun ble fanget inn 7-8 uker gammel, men hun har kommet langt siden da. Nå er hun kosete og sosial, pratsom, og liker å være med på det som skjer. Hun elsker laserpeker, og fiskestangleker. Hun er fremdeles litt usikker, så et kattevant hjem, med tålmodighet til å la henne være seg selv, og der det ikke er mindre barn, er det beste for stille. Hun trenger også gode og trygge utemuligheter når hun blir stor og klar for det.

Storm1118.jpg

Storm er en flott guttepus, født 19/6. Han var en redd liten "villkatt" da han ble fanget inn 7-8 uker gammel, men han har kommet langt siden da. Nå er han aktiv og sosial, pratsom, og liker å være med på det som skjer. Han syns fremdeles det er litt skummelt å bli klappet på, men når situasjonen er rett for ham, så liker han det også. Spesielt når han samtidig får noe ekstra god mat. Så det er noe som må bygges videre på, og som nok kommer på plass når han får litt tid på seg. Han elsker laserpeker, og fiskestangleker. Han er fremdeles litt usikker, så et kattevant hjem, med tålmodighet til å la han være seg selv, og der det ikke er mindre barn, er det beste for Storm. Han trenger også gode og trygge utemuligheter når han blir stor og klar for det. (PS: legg merke til det søte hjertet han har i pannen <3 )

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434