IMG_4861.jpeg
  Lystig er en nydelig guttepus, født mars-23. Han er en litt forsiktig og rolig type, men også kjærlig og kosete. Han er glad i kos, og kommer gjerne for å ligge på fanget og slappe av. Han er også leken og aktiv, og kan være rask som vinden hvis rette leke flyr gjennom lufta :) Han er sosial med andre katter, og leker fint med vennene sine på samme alder. Spooky blir en fin familiekatt, der barn er litt større. Han ønsker seg et trygt hjem med rolige utemuligheter.

  IMG_4862.jpeg
  Spooky er en artig liten fyr, født april-23. Spooky lever ikke opp til navnet sitt, for det er ingenting skummelt med denne kjekkasen :) Han er veldig sosial og trygg, elsker kos og klapp og maler høyt. Han elsker å være i høyden, og sitter ofte klar på øverste hylle i reolen og venter. Han er veldig leken og aktiv, og han elsker å lekeslåss med kameraten sin Lasse. Lasse blir en flott familiekatt, der barn gjerne bør være litt større.. Han ønsker seg et trygt hjem med gode utemuligheter.

  IMG_4856.jpeg
  Lasse er en herlig krabat, født mars-23. Lasse er sosial og kosete, og en nysgjerrig fyr. Han blir med på det meste, og er et koselig selskap. Han ligger gjerne på fanget, og hvis han fikk lov, hadde han susset og slikket oss ihjel :D
  Han er sosial rundt andre katter, og har en god lekevenn i en annen fosterkatt, Spooky. Det har samme energien og leker sammen masse. Trillende leker, og små lekemus er veldig gøy. Han liker godt å sove sammen med fostermor når anledningen byr seg :) Lasse blir en flott familiekatt, der barna helst bør være litt større. Han ønsker seg et trygt hjem med gode utemuligheter.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434