timsusifietheo0624.jpg

  Denne herlig kvartetten, Tim, Fie, Susi og Theo, kom til verden 23. mars-24. De er en herlig gjeng, full i liv og fart, og sosiale og trygge. Fosterhjem beskriver hver av dem slik :
  Fie: eventyrlysten, kvikk, våken og veldig aktiv. Følger godt med på alt.
  Susie: litt forsiktig, nysgjerrig og følger godt med. Glad i mat og dytter gjerne vekk søskene med labben når de nærmer seg matfatet.
  Tim: kontaktsøkende, kommer gjerne bort for å leke med oss. liker kos.
  Theo: full i fart, liker kos og stryker seg inntil oss og maler høyt.
  De blir flotte familiekatter og kan passe i de fleste familier. De ønsker seg trygge hjem med gode og trygge utemuligheter når de blir stor nok til det.

  IMG_4896.jpeg
  Zelda (født mai-23) og hennes to søsken, Link og Epona, ble funnet ute alene i sommer. Da var alle tre veldig redd, men Zelda har blomstret veldig i fosterhjemmet og har begynt å bli en trygg og kosete liten frøken. Hun er fortsatt litt forsiktig, men blomstrer for hver dag. Når hun har tillit til deg, følger hun med overalt, og insisterer gjerne på litt ekstra kos. Hun er veldig glad i våtmat, det er veien inn i hjertet hennes :) Hun trenger et rolig og kattevant hjem som gire henne tid til å bli kjent og blomstre videre. Hun trenger et hjem med trygge uteområder når hun er stor nok til å gå ut.

  IMG_4887.jpeg
  Vivienne (født 30/4-23)kom fra en kattekoloni der vi tok inn tilsammen 10 kattunger i forskjellige aldere. De var i dårlig forfatning og hadde kraftig øyebetennelse og diarè. Nå er hun og søsknene friske og fine, og klar for nytt hjem. Vivienne var veldig redd og har trengt god tid med sosialisering. Hun er fremdeles en forsiktig og sart jente, men hun er veldig kontaktsøkende og elsker kos. Hun har et bedende blikk når hun ønsker kos, og ingen kan motstå de dådyrøynene da :D
  Hun er leken og glad, og liker seg godt i høyden. Hun trenger et rolig hjem uten barn, og hjemmet må ha rolige utemuligheter når hun blir trygg nok til å være ute.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434