• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Håkon1019.jpg

Håkon er en skjønn liten guttepus, føt 4/8-19. Han er en aktiv og nysgjerrig pus, som gjerne vil være med der det skjer noe. han er sosial og leken, og elsker alt som rører seg, og tar gjerne en brytekamp mewd sine søsken. Han blir en fin familiekatt, der barna er litt større. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når våren/sommeren kommer, og han er stor nok til å være ute.

Hermann1019.jpg

Hermann er en nydelig gutt, født 4/8-19. Han er en litt sjenert og forsiktig pus, som trenger litt tid på å bli kjent og trygg. Men han er også nysgjerrig og vil være med og utforske det meste. han er aktiv og leken, og har mye gøy sammen med sine søsken. Han blir en fin familiekatt der event. barn er store. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når våren/sommeren kommer, og han er stor nok til å være ute.

Hildur1019.jpg

Hildur er en yndig liten jente, født 4/8-19. hun er litt sjenert, men varmer fort opp og er med på det meste. hun er jentete og søt, men sier ikkje nei takk til en brytekamp med spesielt broren Håkon. Hun er aktiv og sosial, og elsker å leke. Hun blir en fin familiekatt der event. barn er store. Hun trenger trygge og rolige utemuligheter når våren/sommeren kommer, og hun er stor nok til å være ute.

Ludo1019.jpg

Ludo er en nydelig liten gutt, født 8/7-19. Han er en skikkelig kosepus, som ikkje kan få nok av kos og nærhet. Han kommer gjerne klatrende opp for litt ekstra, om han får lov :) Han er leken og sosial, og elsker all oppmerksomhet. Han er en trygg og sosial katt, som vil passe i de fleste familier. Han trenger trygge og rolige utemuligheter når han til våren/sommeren blir stor nok til å være ute.

Lotte1019.jpg

Lotte er en herlig liten jente, født 8/7-19. Hun er en ekstremt kosete jente, som aller helst skulle ha hengt fast på deg hele tiden, for å bare koooooose :) Hun kan rett og slett ikkje få nok :) Hun er også leken og aktiv, og bare snill og herlig. Hun koser og ruller og maler og gjør seg til, og er verdens søteste lille røverjente. Hun er den som er mest frempå, og er helt tydelig sjefen i ungeflokken ;) Hun er litt intens7krevende i kosingen sin, så hun passer ikkje i familier med barn under 8-9 år. Ellers blir hun en flott familiekatt, som når våren/sommeren kommer vil trenge trygge og rolige utemuligheter.

Lise1019.jpg

Lise er en nydelig liten jente, født 8/7-19. hun er en leken og sosial pus, men også litt sjenert og forsiktig. hun liker godt å ligge i fanget og kose, og hun er veldig glad i å leke med alt som rører seg. Hun trenger en rolig og kattevant familie, med eventuelt større barn. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun til våren/sommeren blir stor nok til å være ute.

Linus1019.jpg

Linus er en skjønn guttepus, født 8/7-19. Han er en leken og aktiv pus, som liker å kose og å ligge i fanget. Han er sosial og trygg på det meste, og vil gjerne være med der det skjer noe. Han elsker å herje med sine søsken. Han blir en flott familiekatt, som trenger trygge og rolige utemuligheter når våren/sommeren kommer, og han blir stor nok til å være ute.

Lena1019.jpg

Lena er en nydelig liten jente, født 8/7-19. Hun er litt sjenert, og trenger litt tid på å bli trygg. Men hun er nysgjerrig og vil gjærne være med der det skjer noe. Hun elsker å leke og herje med sine søsken, og er en aktiv jente. Hun trenger en rolig og kattevant familie, med event. barn over 8-9 år. hun trenger rolige og landlige utemuligheter når våren/sommeren kommer, og hun er stor nok til å være ute.

Natalie0919.jpg

Natalie er en herlig jente, født 6/6-19. Hun er en sosial og smart liten pus, hun har allerede sine faste rutiner, som hun insisterer på at skal følges. Hver kveld når fostermor går for å legge seg, kommer Natalie løpende etter :) Først kos, så litt mat, så på do, og så sover hun pent i kurven sin hele natten :) Hun er også smart nok til at hun har lært seg selv å åpne dører, så det er noe som må passes veldig på, nå når hun er for liten til å være ute. Hun Er leken og aktiv, og vil være med der ting skjer :) Hun blir en fin familiekatt, som trenger rolige og trygge utemuligheter når hun er stor nok til å være ute.

Vilma0919.jpg

Vilma er en skjønn jente, født 4/7-19. Vilma er sjenert og litt forsiktig, men også nysgjerrig og leken. Det kan noen ganger være litt skummelt med hender som vil klappe og stryke, men dersom man er tålmodig og forsiktig kan hun like å bli klødd og strøket på magen. Hun liker å bli holdt en liten stund, men synes det er kjekkest å få dra på oppdagelsesferd for seg selv. Hun er tøff når hun lekeslåss med søsknene sine og takler sine to brødre når de ypper seg. Vilma trenger et voksent og kattevant hjem, uten småbarn. Hun trenger trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute litt.

Vera0919.jpg

Vera er en nydelig jentepus, født 4/7-19. Vera kan være sjenert og stille, men er også leken og nysgjerrig. Laser og leker med lyd er kjempestas! Dersom hun blir klødd forsiktig på magen kan hun synes det er helt okei å bli holdt. Hun er uredd når hun lekeslåss med søsknene sine og hun liker å sove i rare stillinger. Hun har en lang og silkemyk pels. Vera trenger et rolig og kattevant hjem, uten småbarn. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute litt.

Vegard0919.jpg

Vegard er en herlig gutt, født 4/7-19. Vegard er kontaktsøkende, nysgjerrig og litt pratsom! Han liker å bli holdt og sitter i ro i hånden når han får titte ut av vinduet. Lekestang og laser er supergøy, og han ypper med søsknene sine når han vil lekeslåss. Han er veldig glad i å bli klappet og strøket over ryggen, og han kan sovne i fanget eller inntil matmor når han er mett og sliten. Vegar trenger et rolig hjem uten småbarn, og han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

Vebjørn0919.jpg

Vebjørn er en kjekk liten gutt, født 4/7-19.Vebjørn er nysgjerrig, aktiv og leken. Han hopper høyt når han vil ha tak i lekestangen eller laseren på veggen, og snøret på hettegensere er noe av det kjekkeste som finnes. Han er kontaktsøkende og prater når han vil ha oppmerksomhet. Når han er mett og har herjet med søsknene sine kan han sovne inntil matmor. Han liker å bli holdt hvis han blir distrahert av noe å leke med. Han trenger er rolig hjem uten småbarn, og rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

Terne0819.jpg

Terne er reservert.

Terne er en nydelig jente, født 28/4. Hun er rolig og snill, avbalansert og sosial. Hun elsker å leke, og fiskestang er kjempegøy :) Hun har den mykeste semilanghårede pels, og hun liker godt å bli kost og klappet på. Tar gjerne en liten rundtur på armen også. Hun blir en fantastisk familiekatt som vil trives med de fleste, og trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til å være ute.

Hedvig0819.jpg

Hedvig er en supersøt liten jente, født 14/5-19. Hun er vledig leken og aktiv, og elsker å leke med de andre kattungene i fosterhjemmet. hun er veldig glad i fiskestenger, og alt med lyder, og baller som triller. Hun er litt forsiktig når man kommer over henne, men hun er veldig glad i kos og klapp, og kommer gjerne for å ligge ved siden av i sofaen, bare for å kose. Får hun hun lov til det, så kommer hun gjerne og tilbringer natten godt oppunder haken din, for ekstra masse nattekos :) Hun trenger en rolig familie, uten mindre barn. Og hun ønsker seg et rolig og stille nabolag å være ute i, når hun er stor nok for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434