• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

dennis0720.jpg

Dennis er en herlig liten gutt, født 28/4-20. han og søsknene ble født ute, og ble funnet når de var rundt 8 uker. De er blitt godt sosialiserte i fosterhjemmet, som skriver dette om ham : Dennis, søt og sjarmerende. Ikke den raskeste eller toppvinner i idrett men er kjempe morsom og koselig. Han har en svart sirkel markering på venstre skulderen og 2 små søte svarte prikker på nesen hans.

bonzo0720.jpg

Bonzo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Bonzo er den sarteste sjelen i flokken. Han er veldig glad i søsknene og mammaene sine, og derfor har han holdt litt avstand til menneskene rundt seg. Han er veldig nysgjerrrig og vil være med der ting skjer, men han har bestemt seg for at nærkontakt er utelukket. Han holder seg akkurat på en armlengdes avstand. Vi jobber aktivt med det, han trenger tillit til at vi ikkje vil ham noe vondt. Han er leken og glad, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig voksen familie, uten barn, da han er den redde forsiktige pusen han er. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde.

banjo0720.jpg

Banjo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Banjo er en nysgjerrig og vennlig sjel. Han kommer gjerne for å være der ting skjer, og ber pent om litt oppmerksomhet, selv om det også er litt småskummelt å bli klappet. Men idet man får kontakt, er det en nytelse for ham. Han er litt forsiktig rundt mennesker, spesielt de han ikkje kjenner. Han trenger litt tid på å bli kjent, men da er han fantastisk. Han er leken og glad, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig familie, uten småbarn, helst opp mot ungdomsalder, da han som sine søsken er litt forsiktig av seg. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde.

lennox0720.jpg

LENNOX ER RESERVERT.

Lennox er en supersøt liten gutt (født 28/4-20). Herlige Lennox har sjarmert fosterhjemmet i senk! Nysgjerrig og leken, med de morsomste krumspring når han skal fange en leke eller en av sine søsken. Elsker fiskestangleker og laserprikk. Kommer gjerne opp i sofaen for kos når han har lekt fra seg. Han har hvite ytterhår på sin fine svarte pels (det er mulig disse forsvinner når han blir større).
Lennox ble funnet ute da han var ca. en uke gammel sammen med sin hjemløse mor og 3 søsken. Han har kost seg i fosterhjem, og er klar for ny familie og nye eventyr etter 23. juli.

5DE01BCF-3C6A-418A-AF6F-9B9ACCC0A5C4.jpeg
Ozzy er en nydelig gutt på 12 uker. Han er leken og aktiv, frempå og nysgjerrig. Han liker å leke med alt som rører seg, og er en artig fyr. Han er sosial og snill, kosete og god, og blir en flott familiekatt som vil passe i en familie uten små barn, Han ønsker seg trygge og gode utemuligheter når han blir stor nok til å være ute.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434