solstråle1122.jpg

  Solstråle er en nydelig vakker jente (født mai-22). Hun er en av fem søsken, og er dermed vant med masse lek og moro. Hun er en aktiv og nysgjerrig jente, samtidig som hun er litt reservert og underdanig. Hun er en som trives i høyden, og favorittsoveplassen er i det høyeste klorestativet, helt øverst :) Hun elsker fiskestangleke, og er den fødte jeger. Hun trenger en rolig og voksen familie, som kan tilby henne et rolig hjem, med trygge og landlige utemuligheter der hun kan kose seg ute også når hun blir stor nok til det

  frost1122.jpg

  Frost er en vakker hvit liten pusejente (født mai-22). Hun er en av fem søsken, der de var tre hvite små. Hennes to hvite søsken er døve, men Frost har hørselen i behold, og får med seg alt som skjer rundt seg. Hun er en aktiv og nysgjerrig jente, samtidig som hun er litt reservert og underdanig. Hun vil leke med det meste som kan lekes med, og er høyt og lavt sammen med sine søsken . Hun trenger en rolig og voksen familie, som kan tilby henne et rolig hjem, med trygge og landlige utemuligheter der hun kan kose seg ute også når hun blir stor nok til det

  amandus1122.jpg

  Amandus er en artig liten skrue (født mai-22). Han er født av en kattemor som ble hentet inn fra en kattekoloni utfor Bergen. Mor var en veldig redd katt, som beskyttet sine små godt. Til tross klarte fosterhjem å sosialisere de små, og Amandus og hans søsken ble trygge og sosiale kattunger. Amandus er en leken og sosial gutt. Han vil gjerne være tett på og helt med på alt som skjer. Han har ALLTID optimisthale, så mye at haletuppen nesten er mellom ørene hans :) Han elsker å fange baller, og tar helt av når det kommer til fiskestang. Han blir en flott familiekatt, og han trenger trygge og landlige utemuligheter når han blir stor nok til å være ute også.

  anton1122.jpg

  Anton er en herlig liten krabat (født mai-22). Han er født av en kattemor som ble hentet inn fra en kattekoloni utfor Bergen. Mor var en veldig redd katt, som beskyttet sine små godt. Til tross klarte fosterhjem å sosialisere de små, og Anton og hans søsken ble trygge og sosiale kattunger. Anton er leken og sosial, og er med på det meste. Fiskestenger og rullende baller er innertier med denne karen. Han er glad i kos og klapp, men er pittelitt mer reservert enn sine søsken. Men ikke mer enn at han fort tør opp og kommer for kos. Han blir en flott familiekatt, der eventuelle barn er store/ungdommer, og han trenger trygge og landlige utemuligheter når han blir stor nok til å være ute også.

  FFD44B50-0335-406C-9A1B-CE7E180DB9CF.jpeg
  Boromir (født juni-22) er en av mange katter/kattunger vi har hentet inn fra en kattekoloni. Han var en redd liten gutt da han kom til oss, og har trengt litt tid på å bli trygg på oss mennesker. Han har hatt veldig god utvikling, og er nå blitt en riktig kosegutt som gjerne kan bli klappet, og vil gjerne leke med oss. Han trenger litt tid på å bli kjent med nye omgivelser og folk, men med tålmodighet og godsnakk er han ikke vanskelig å få med på notene. Han er leken og nysgjerrig, og elsker fiskestenger og laserprikk. Boromir trenger en rolig familie der eventuelle barn er store/ungdommer. Hjemmet må tilby ham trygge og landlige utemuligheter når han blir stor og trygg nok til å være ute også.

  2FDA89EF-7128-4F45-A5F6-15E8B6BD084C.jpeg
  Eowyn (født juni-22) er en av mange katter/kattunger vi har hentet inn fra en kattekoloni. Hun var en redd liten jente da hun kom til oss, og har trengt litt tid på å bli trygg på oss mennesker. Hun har hatt veldig god utvikling, og er nå blitt en riktig kosejente som elsker å bli klappet, og vil gjerne leke med oss. Hun trenger litt tid på å bli kjent med nye omgivelser og folk, men med tålmodighet og godsnakk er hun ikke vanskelig å få med på notene. Hun er leken og nysgjerrig, og elsker fiskestenger og laserprikk. Eowyn trenger en rolig familie der eventuelle barn er store/ungdommer. Hjemmet må tilby henne trygge og landlige utemuligheter når hun blir stor og trygg nok til å være ute også.

  E8C6B85E-6579-45BE-8493-D9CA6DFEA180.jpeg
  Faramir (født juni-22) er en av mange katter/kattunger vi har hentet inn fra en kattekoloni. Han var en redd liten gutt da han kom til oss, og har trengt litt tid på å bli trygg på oss mennesker. Han har hatt veldig god utvikling, og er nå blitt en riktig kosegutt som elsker å bli klappet, og vil gjerne leke med oss. Han trenger litt tid på å bli kjent med nye omgivelser og folk, men med tålmodighet og godsnakk er han ikke vanskelig å få med på notene. Han er leken og nysgjerrig, og er veldig nysgjerrig på håret til folk. Han står gjerne på to for å ta på håret vårt når vi bøyer oss ned til ham :) Han er veldig glad i å bli klødd/kost på magen, han ruller ofte over på rygg i leken for å få litt kos. Han elsker fiskestenger og laserprikk. Faramir trenger en rolig familie der eventuelle barn er store/ungdommer. Hjemmet må tilby ham trygge og landlige utemuligheter når han blir stor og trygg nok til å være ute også.

  C6C76F06-BD84-460C-8D54-F3CDE4DA8F30.jpeg
  Aragon (født juni-22) er en av mange katter/kattunger vi har hentet inn fra en kattekoloni. Han var en redd liten gutt da han kom til oss, og har trengt litt tid på å bli trygg på oss mennesker. Han har hatt veldig god utvikling, og er nå blitt en riktig kosegutt som elsker å bli klappet, og vil gjerne leke med oss. Han trenger litt tid på å bli kjent med nye omgivelser og folk, men med tålmodighet og godsnakk er han ikke vanskelig å få med på notene. Han er leken og nysgjerrig, og elsker fiskestenger og laserprikk. Aragon trenger en rolig familie der eventuelle barn er store/ungdommer. Hjemmet må tilby ham trygge og landlige utemuligheter når han blir stor og trygg nok til å være ute også.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434