ofelialeonora0922.jpg

  Ofelia Leonora er en nydelig ung hunnkatt på ca 2 år. Hun er nettopp ferdig med å oppdra sine 4 kattunger, og er klar for å finne roen i sitt eget hjem. Hun er en skikkelig snill og rolig frøken som vil passe inn i de fleste hjem. Hun er sosial og glad i både lek og kos, og hun sitter ofte "vakt" i vinduene og følger med på det som skjer ute. Hun må få et hjem med trygge utemuligheter så hun kan få være ute og utfolde seg også.

  fluff0722.jpg

  Fluff er en nydelig ung hannkatt på 4 år som trenger et nytt hjem. Han måtte få seg en "sommerklipp" da han var full i floker, men den lange flotte pelsen hans vokser snart ut igjen, og da må hans nye eier være flink med å holde pelsen flokefri. Fluff trenger litt tid på å bli trygg et nytt sted, men han er veldig glad i kos og går hele tiden og gnir seg inntil beina våre. Han vil gjerne ha et rolig hjem uten små barn, der han kan få mye oppmerksomhet og kos. Han må også ha trygge utemuligheter da han er vant til å være ute.

  EDFEA38C-421F-4D68-8B3D-02322A9C6D7F.jpeg

  Alvin er en herlig liten personlighet på litt over ett år (april-21). Han ble født av en villkattmamma fra en koloni, men hun var så redd at hun ikke ville ta seg av ham. Så han er flasket opp fra han var pitteliten. han er en aktiv og leken gutt, samt kjærlig og god. han har noen særegenheter ved seg, som er ganske så sjarmerende :) noen av de viktsigste lekene i livet til Alvin er skumgummiballer. Han ELSKER skumgummiballer! Jo flere jo bedre! Han elsker å leke "fetch" , og da er det helst med skumballene, men andre leker funker også. Jo lenger han må løpe for å fange ballen, jo gøyere er det. helst må vi kaste dem ned trappen, da flyr han etter. Han kommer tilbake med ballen, og venter forventningsfullt på at vi kaster på nytt. Når han er lei, legger han seg gjerne enten på gulvet eller i sofaen og bruker skumballen som smokk, og så ligger han der og koser seg og tutter på smokken sin :) Alvin blir en flott familiekatt, og han skal ha trygge og landlige utemuligheter, så han etterhvert kan få utforske litt ute også.

  Alvin har et varig skadet øye etter en herpesinfeksjon da han var liten. Øyet hans er derfor underutviklet, og må dryppes minst en gang daglig.

  6EA248C7-09B3-47AB-8FAD-010E45B57DA6.jpeg


  Frida er en selvstendig og trygg katt på 8 år (født juli-13), som finner seg fort til rette på nye steder. Dette skriver fosterhjem om henne:  Hun mjauer litt om det er noe hun vil, ellers mjauer hun ikke utenom når hun vil si "hei". For eksempel ved tom vannskål setter hun seg i vasken under springen.
  Hun er en veldig sosial og kosete katt, som helst vil ligge inntil deg og bli kost med. Men av og til vil hun være i fred og legger seg steder du nesten ikke kan finne henne.
  Om kvelden når du skal legge deg kommer hun malende som en traktor og vil helst ligge i nærheten av hånden din, slik at hun kan bli kost med. Dersom du beveger deg begynner hun å male mer, i håp om at du enda ikke har sovnet og kan gi henne enda mer kos.
  Frida trenger et hjem der hun får mye sosial oppmerksomhet og får lov til å gå ute fritt. Hun er vant til barn og mye folk i hjemmet.
  Frida er diagnostisert med forstørret hjerte, og står på forebyggende hjertemedisin.

  susan0222.jpg

  Susan er en skjønn jente på snart 2 år (født april-20). Susan elsker å være ute og kan være ute dagen lang frem til hun hører risting av mat, da er hun rask tilbake. Liker å leke med hårstrikk og løpe etter de. Holder seg mest for seg selv men kan fint legge seg i sofaen ved siden av deg, og en gang i blant overrasker hun med å legge seg på fanget for kos og ligger gjerne der i flere timer om hun får lov. Liker ikke å bli løftet noe særlig men verken biter eller klorer, bare noen missfornøyde mjau. Hun bor fint med barn men kan ikke bo med andre dyr. Hun er veldig glad i mat og prøver alltid å få til seg middagsrester fra panner og fat om de står tilgjengelig, er også veldig glad i godbiter og våtfor. Susan ønsker seg en rolig familie med gode og trygge utemuligheter.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434