louise0421.jpg

  Louise er en flott seniordame med en sjarmerende personlighet. Hun elsker å bli løftet opp, og å ligge på skulderen mens hun maler i øret ditt. Hun er en veldig kjærlig pus, som aller helst ligger på fanget. Hun er ikke så pratsom, men er tydelig på hva hun vil. Louise liker å slappe av, og sover helst om dagen. Hun leker gjerne, hvis det ikke involverer altfor mye bevegelse. Louise er litt stiv i leddene, men greier fint å gå opp og ned trapper, og å hoppe opp og ned fra møbler.
  Louise er vant med å kunne gå ut, så hun må få et hjem med trygge utemuligheter. Nå bor hun sammen med søsteren sin, Thelma, Og de går fint sammen. De er ikke avhengig av hverandre, men har nå bodd sammen hele livet og hadde vært kjekt om de fikk følge hverandre videre også, men ikke et must.

  thelma0421.jpg

  Thelma er en nydelig seniordame, som prater mye. Hun er aktiv til tross for sin alder, og hopper lekende lett opp i vinduskarmer. Hun er veldig glad i å leke, og angriper lekemusene veldig energisk. Thelma liker å få oppmerksomhet, og vil gjerne ha mye kos. Hun viser tydelig at hun nyter selskapet ditt ved å male høylytt. Thelma er en skjønn pus som trenger et hjem som kan la henne ha en rolig tilværelse med mye kos. Hun er vant til å kunne gå ut, så hun må få et hjem med trygge utemuligheter. Nå bor hun sammen med søsteren sin, Louise, Og de går fint sammen. De er ikke avhengig av hverandre, men har nå bodd sammen hele livet og hadde vært kjekt om de fikk følge hverandre videre også, men ikke et must.

  claudia0421.jpg

  CLAUDIA ER RESERVERT.

  Claudia (Født sommer 2019) er verdens beste pusemamma. Hun kom til fosterhjemmet med sine 4 søte små på bare noen dager. Dette skriver fosterhjemmet om henne : "Hun kunne rett og slett ikke gjort en bedre jobb med sine små. Hun er ufattelig tålmodig tross at de små synes at hennes litt spesielle haletipp er den gøyeste leken i verden. Hun elsker kos, snakker og maler og er virkelig en super katt. Hun er trygg, har aldri knurret eller klort eller glefset etter meg eller mine barn. Hun kan løftes og bæres og ja, hun er bare helt fantastisk herlig. Hun blir savnet og fortjener et fantastisk hjem med trygge utemuligheter. Hun sitter gjerne i vinduene og ser ut. Det er tydelig at hun ønsker seg en tur ut igjen snart ja... Hun er veldig glad i mat og hyler når hun kjenner lukten av kokt torsk. Hun blir savnet veldig av fostermor når tiden kommer at hun må flytte ut." Claudia blir en flott familiekatt hos noen som bor landlig og trygt, med kjekke uteområder for en katt. Claudia er klar for å flytte til nytt hjem når hun er ferdig med morsrollen rett ut i mai.

  savannah0421.jpg

  RESERVERT. Savannah er en søt og snill pus på syv år. Hun er en sjenert dame som er glad i kos så lenge det foregår på hennes premisser. Hun liker ikke så godt å bli holdt eller å ligge i fang, men legger seg gjerne inntil eller rett ved siden av. Hun er fremdeles litt skeptisk og smetter fort under sofaen dersom det er mye leven i stua. Hun er også glad i lek, men kan bli litt voldsom dersom hun blir for ivrig. Savannah bør derfor helst være i et rolig hjem uten små barn. Hun trenger et hjem som kan tilby rolige og trygge utemuligheter, med hage og boltre seg i.

  588FB356-C1C5-4D25-A391-0D06578D16E4.png

  Rose er en nydelig ung jentepus på litt over året,(født 22/6-19). Hun ble født av en veldig redd kattemor, og av seks små, var det bare Rose som klarte seg. Fosterhjem måtte flaske henne opp, da kattemor ikke helt forsto oppgaven sin. Rose er en veldig spesiell pus, med myyyye personlighet. Hun er leken og aktiv, er med på det meste, og har få hemninger. Hun er en ganske dominant type, og kan bli litt voldsom med andre katter i lek. Derfor skal hun være alenekatt i nytt hjem, det er viktig. Hun blir en flott katt hos den rette familien, som er kattevant (viktig), uten barn, men gjerne med store ungdommer, og som bor landlig med masse «vill» natur der Rose kan få herje ut energien sin :)

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434