gregor0522.jpg

  Gregor er en flott hannkatt som er snill som dagen er lang (født aug.-17). Gregor er en utrolig sosial type, som gjerne vil ha kos overalt, hele tiden, og vil gjerne veldig nært og oppi trynet på deg. Han er en stor og nydelig ung hannkatt, som gnir seg til beina på absolutt hvem som helst. Han vil være med overalt, og ligger gjerne leeenge og koser på fanget. En mer sosial pus må man lete lenge etter! En stor familie hadde passet midt i blinken for denne karen, jo flere hender å kose med jo bedre! Han må også få et hjem med trygge utemuligheter.

  Gregor hadde et anfall på hjelpesenteret i begynnelsen av april, men har ikke hatt noen slike episoder før eller siden. Det ble ikke funnet noen avvik hos veterinær, så vi håper det kun var et enkeltstående epileptisk anfall, og at dette ikke vil stå i veien for at denne kosegutten skal få sitt perfekte foralltid-hjem!

  6EA248C7-09B3-47AB-8FAD-010E45B57DA6.jpeg


  Frida er en selvstendig og trygg katt på 8 år (født juli-13), som finner seg fort til rette på nye steder. Dette skriver fosterhjem om henne:  Hun mjauer litt om det er noe hun vil, ellers mjauer hun ikke utenom når hun vil si "hei". For eksempel ved tom vannskål setter hun seg i vasken under springen.
  Hun er en veldig sosial og kosete katt, som helst vil ligge inntil deg og bli kost med. Men av og til vil hun være i fred og legger seg steder du nesten ikke kan finne henne.
  Om kvelden når du skal legge deg kommer hun malende som en traktor og vil helst ligge i nærheten av hånden din, slik at hun kan bli kost med. Dersom du beveger deg begynner hun å male mer, i håp om at du enda ikke har sovnet og kan gi henne enda mer kos.
  Frida trenger et hjem der hun får mye sosial oppmerksomhet og får lov til å gå ute fritt. Hun er vant til barn og mye folk i hjemmet.
  Frida er diagnostisert med forstørret hjerte, og står på forebyggende hjertemedisin.

  susan0222.jpg

  Susan er en skjønn jente på snart 2 år (født april-20). Susan elsker å være ute og kan være ute dagen lang frem til hun hører risting av mat, da er hun rask tilbake. Liker å leke med hårstrikk og løpe etter de. Holder seg mest for seg selv men kan fint legge seg i sofaen ved siden av deg, og en gang i blant overrasker hun med å legge seg på fanget for kos og ligger gjerne der i flere timer om hun får lov. Liker ikke å bli løftet noe særlig men verken biter eller klorer, bare noen missfornøyde mjau. Hun bor fint med barn men kan ikke bo med andre dyr. Hun er veldig glad i mat og prøver alltid å få til seg middagsrester fra panner og fat om de står tilgjengelig, er også veldig glad i godbiter og våtfor. Susan ønsker seg en rolig familie med gode og trygge utemuligheter.

  nøste1021.jpg

  Nøste er en supersøt lita jente født april-19. Hun ble levert til en klinikk sammen med sine to søsken for avliving, da var de bare 2 uker ! De ble flasket opp, og søsknene fikk snart nye hjem. Nøste derimot, var ikke i form til omplassering da. hun slet med nysing og gjentagende infeksjoner i øvre luftveier. ved litt grundigere sjekk ble det oppdaget at hun hadde en feil helt bak i ganen, som gav matlekkasje opp i nesehulen når hun spiste, som dermed gav henne alle problemene hennes. med en vellykket ganeoperasjon ble alle Nøste sine problemer løst, og hun er nå en velfungerende liten frøken. Hun er liten av vekst, kun 2,5 kg, men likevel full av futt. Hun elsker menneskene rundt seg, og vil gjerne komme og ligge helt inntil i sofaen, og helst bli klødd og kost på magen. Hun elsker fiskestangleker, og er generelt en aktiv og leken katt. Og hun ELSKER å være ute! Hun er den pefekte gartnerassistent i hagen, og vil gjerne være med på det man baler med. Nøste har sine små særegenheter : når hun drikker, så dypper hun poten, og drikke fra den. Hun liker gjerne å tisse som en guttepus, så doen hennes må ha høy kant bak. Og så er hun ikke spesielt glad i andre katter. Hun bor nå i fosterhjem med flere katter, og hun ønsker dem nok helst langt dit pepperen gror, selv om hun tilsynelatende går greit sammen med dem. Nøste elsker mennesker, og vil ha menneskene sine for seg selv. Hun er en flott familiekatt som kan passe i de fleste familier, så lenge det ikke er andre dyr der som konkurerer om plass og oppmerksomhet. Hjemmet må være på "landet", slik som Nøste er vant til nå.

  thelma0421.jpg

  Thelma er en nydelig seniordame (født 2008) som prater mye. Hun er aktiv til tross for sin alder, og hopper lekende lett opp i vinduskarmer. Hun er veldig glad i å leke, og angriper lekemusene veldig energisk. Thelma liker å få oppmerksomhet, og vil gjerne ha mye kos. Hun viser tydelig at hun nyter selskapet ditt ved å male høylytt. Thelma er en skjønn pus som trenger et hjem som kan la henne ha en rolig tilværelse med mye kos. Hun er vant til å kunne gå ut, så hun må få et hjem med trygge utemuligheter. 

  588FB356-C1C5-4D25-A391-0D06578D16E4.png

  Rose er reservert.

  Rose er en nydelig ung jentepus født i 2019. Hun ble født av en veldig redd kattemor, og av seks små, var det bare Rose som klarte seg. Fosterhjem måtte flaske henne opp, da kattemor ikke helt forsto oppgaven sin. Rose er en veldig spesiell pus, med myyyye personlighet. Hun er elskelig og glad, snakker mye, og gjør generelt mange "rare" ting. Ingen katter i verden kan se så trøtt ut som Rose, når hun kommer inn etter en lengre rangletur ute. Smal og mysen i blikket, og med masse å fortelle når hun kommer inn. Og så slukner hun på sofaen i de rareste stillinger. Fosterhjem ler mye av henne, og lurer på om hun er litt "ute" på enkelte områder. Hun er leken og aktiv, er med på det meste, og har få hemninger. Hun er en litt dominant type, og kan bli litt intens med andre katter i lek. hun skjønner ikke helt når nok er nok. Derfor skal hun være alenekatt i nytt hjem, det er viktig. Hun blir en flott katt hos den rette familien, som er kattevant (viktig), uten barn, men gjerne med store ungdommer, og som bor landlig med masse «vill» natur der Rose kan få herje ut energien sin :)

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434