• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Isabella0819.jpg

Isabella er en nydelig pusedame på rundt 2 år. Hun kom til oss men fler alvorlige skader, og var ganske så tynn og forkommen. Nå er hun blitt en flott og sunn pus, med verdens herligste personlighet. Hun er leken som en kattunge, eg raser rundt med strikkmotor i halen og busta til værs, og er riktig så gøyal. hun har et lite register av språk, med de koseligste lyder :) Hun er veldig glad i kos, og tar gjerne en liten spasserrunde med å ligge i årmene å være baby ;) Hun er like vakker inni som hun er utenpå :) Isabella har en del hemninger i beveglesesregisteret sitt, hun kan ikkje hoppe høyt opp i et sprang, da trenger hun krakk eller stol. så hun krever bittelitt tilrettelegging der, for å komme til liggeplass i høyden (noe hun er veldig glad i). Hun klarer heller ikkje å vaske pelsen sin godt nok på bakkroppen, og vil derfor trenge å bli børstet/kammet jevnlig. Dette liker hun godt, så det er ikkje noe problem.
Isabella adopteres til et rolig og kattevant hjem, som forstår å ta de rette hensynene for henne. Ingen mindre barn som kan være uvørne med henne. Det må også være et hjem i landlige omgivelser, med trygt og rolig uteområde. Hun er ikkje spesielt begeistret for andre voksne katter, men et nytt hjem sammen med en kattunge samtidig, hadde vært lykke for henne, da hun eeeelsker å leke med de minste :)

Elliot0819.jpg

Elliot er en flott herremann på ca 2 år. Han er verdens snilleste katt, bare hyggelig og kosete, og glad i alle. Han elsker å ligge på fanget og være sofagris, men han har også en barnslig side, og elsker å leke også. Han har nylig fått amputert halen sin, pga. to brudd, så han går rundt med verdens søteste lille "tommel"-hale, men ser ikkje ut til å bry seg med det tapet. Han er også løveklippet, pga. tovet pels. Men når all pelsen vokser ut igjen, blir han igjen den vakre, lodne gråpusen han er :) Elliot blir en fantastisk familiekatt, og han trenger rolige og trygge utemuligheter, så han kan få være masse ute og leke seg også :) Han må være eneste katt i nytt hjem, da han liker å herje litt, og kan dermed bli litt mye for en annen katt i samme hus ;)

Angel0518.jpg

Angel er en nydelig jentepus på ca. 6 år som ble funnet ved et BIR-anlegg for 3 år siden. Hun var nedkjørt, utslitt, tynn og syk, og det tok mange måneder i et dedikert fosterhjem før hun følte seg bedre. Hun ble etterhvert omplassert, men ble tatt inn igjen til oss når eier døde brått. Angel er en litt forsiktig pus, men hun elsker kos, og om hun får lov kan hun ligge på fanget hele dagen. Hun prater mye og elsker lek med ball, mus og andre katter. Hun var også god venn med hunden når hun var i fosterhjem. Angel har tidligere blitt behandlet for astma, og kan trenge behandling igjen i fremtiden hvis hun viser symptomer.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434