• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Iris0319.jpg

Iris er en spretten liten jente på 19 uker (født ca. 1/11-19). Hun er trygg og sosial, og elsker å leke med baller og fiskestang. Hun kommer gjerne for å ligge inntil eller oppå beina våre i sofaen, og sover godt. Hun er en bestemt liten frøken, som må være alenekatt i nytt hjem. Hun er verdens snilleste rundt folk, men med andre katter så sjefer hun. Det er nok bare usikkerhet, men for hennes og husets del, bør hun få være alene. Hun blir en flott familiepus, sosial som hun er, men må som sagt være dronning i eget slott ;) Trygge og gode utemuligheter er ønskelig, når hun blir stor nok for det.

Lille-Luna0519.jpg

Lille-Luna er en nydelig jentepus på 10 måneder. Hun er veldig sosial, og maler ofte og lenge når hun får oppmerksomhet. Fiskestang og laser er populære leker, da blir det virkelig fart i huset! Lille-Luna er en skikkelig snill og kosete frøken som nok vil passe inn i de fleste familier, med eller uten andre katter. Hun må få et hjem med gode og trygge utemuligheter.

Angel0518.jpg

Angel er en nydelig jentepus på ca. 6 år som ble funnet ved et BIR-anlegg for 3 år siden. Hun var nedkjørt, utslitt, tynn og syk, og det tok mange måneder i et dedikert fosterhjem før hun følte seg bedre. Hun ble etterhvert omplassert, men ble tatt inn igjen til oss når eier døde brått. Angel er en litt forsiktig pus, men hun elsker kos, og om hun får lov kan hun ligge på fanget hele dagen. Hun prater mye og elsker lek med ball, mus og andre katter. Hun var også god venn med hunden når hun var i fosterhjem. Angel har tidligere blitt behandlet for astma, og kan trenge behandling igjen i fremtiden hvis hun viser symptomer.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434