hermine1021.jpg

  Hermine er en nydelig liten pusejente på 1 - 1,5 år. Hun har gul-grønne øyne, og flott pels i svart/hvit smoking stil. Hun er eksepsjonelt vennlig, pratsom, leken og en skikkelig kosejente. Hun elsker å få kos, enten det er å bli klødd på magen eller bak ørene, og maler høylytt når hun har det bra. Når det kommer besøk, vil hun alltid hilse. Hun elsker å treffe nye folk for det betyr bare flere hender som kan kose! Favorittleken hennes er fiskestang med fjær. Hun er en pratsom liten frøken som sier ifra når hun vil ha oppmerksomhet men hun klarer seg også fint alene. Hermine er en utrolig flott pus som vil kunne passe i de fleste hjem.

  benedikte1021.jpg

  Benedikte er en utrolig tillitsfull og hengiven ung pus på 9 måneder. Hun er veldig selskapssyk og følger etter fosterfar overalt i leiligheten mens hun maler høylytt. Hun er veldig glad i kos og legger seg gjerne på fanget eller på brystet når det er tid for oppmerksomhet. Benedikte er også veldig leken. Dette gjør at hun ikke alltid klarer å beherske seg og begynner å gnage på en hånd i stedet for lekepinnen sin. Det er ikke vondt, men er noe som kan virke skremmende på små barn. Benedikte bør derfor helst være i en familie med store barn.
  Hun er en herlig og sjarmerende ung frøken som vil bli et flott familiemedlem. Hun må få et hjem med gode utemuligheter.

  missi1021.jpg

  Missi er en flott jentepus på snart 6 år (født 2016). Missier en veldig sosial og kosete katt – og ikke redd i det hele tatt. Hun er en katt som kan passe inn i de fleste familier, og bli et fint og kjært tilskudd. Missi er glad i mat, og har fått litt rikelig av det tidligere, så hun har en rundt og god mage som må slankes pittelitt. Ellers hilser hun og koser med alle som vil, super kosejente.

  louise0421.jpg

  Louise er en flott seniordame (født 2008) med en sjarmerende personlighet. Hun elsker å bli løftet opp, og å ligge på skulderen mens hun maler i øret ditt. Hun er en veldig kjærlig pus, som aller helst ligger på fanget. Hun er ikke så pratsom, men er tydelig på hva hun vil. Louise liker å slappe av, og sover helst om dagen. Hun leker gjerne, hvis det ikke involverer altfor mye bevegelse. Louise er litt stiv i leddene, men greier fint å gå opp og ned trapper, og å hoppe opp og ned fra møbler. Hun får smertestillende, og skal ha det livet ut.
  Louise er vant med å kunne gå ut, så hun må få et hjem med trygge utemuligheter. Nå bor hun sammen med søsteren sin, Thelma, Og de går fint sammen. De er ikke avhengig av hverandre, men har nå bodd sammen hele livet og hadde vært kjekt om de fikk følge hverandre videre også, men ikke et must.

  thelma0421.jpg

  Thelma er en nydelig seniordame (født 2008) som prater mye. Hun er aktiv til tross for sin alder, og hopper lekende lett opp i vinduskarmer. Hun er veldig glad i å leke, og angriper lekemusene veldig energisk. Thelma liker å få oppmerksomhet, og vil gjerne ha mye kos. Hun viser tydelig at hun nyter selskapet ditt ved å male høylytt. Thelma er en skjønn pus som trenger et hjem som kan la henne ha en rolig tilværelse med mye kos. Hun er vant til å kunne gå ut, så hun må få et hjem med trygge utemuligheter. Nå bor hun sammen med søsteren sin, Louise, Og de går fint sammen. De er ikke avhengig av hverandre, men har nå bodd sammen hele livet og hadde vært kjekt om de fikk følge hverandre videre også, men ikke et must.

  588FB356-C1C5-4D25-A391-0D06578D16E4.png

  Rose er en nydelig ung jentepus på litt over året,(født 22/6-19). Hun ble født av en veldig redd kattemor, og av seks små, var det bare Rose som klarte seg. Fosterhjem måtte flaske henne opp, da kattemor ikke helt forsto oppgaven sin. Rose er en veldig spesiell pus, med myyyye personlighet. Hun er leken og aktiv, er med på det meste, og har få hemninger. Hun er en ganske dominant type, og kan bli litt voldsom med andre katter i lek. Derfor skal hun være alenekatt i nytt hjem, det er viktig. Hun blir en flott katt hos den rette familien, som er kattevant (viktig), uten barn, men gjerne med store ungdommer, og som bor landlig med masse «vill» natur der Rose kan få herje ut energien sin :)

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434