pusur0523.jpg

  Pusur er en flott voksen hannkatt på snart 7 år (født juni-16). Han er en snill, sosial og pratsom kar, med et sjarmerende skjevt smil grunnet en manglende hjørnetann. Han er en nysgjerrig gutt og han er veldig glad i både kos og lek. Han kommer gjerne for å ta en god kosestunfd på fanget, og er veldig tilpassningsdyktig med nye folk. Pusur vil gjerne ha en voksen famiie med trygge utemuligheter.

  trista0523.jpg

  Trista er en nydelig liten panterjente, født august-22. Hun var et sørgelig syn når hun kom til oss som liten kattunge, men har blomstret opp til en aktiv og flott jente. Trista er en pus som knytter seg sterkt til den personen hun har mest med å gjøre, og vil gjerne være med på alt som vedkommende finner på. Sove, spise, se på TV, hobby, gå på do, dusje; Trista blir med :) Hun er en bestemt liten dame, som selv om hun vil være med på alt, likevel bestemmer over seg selv. Hun liker ikke å bli bært rundt, hun har sine egne bein ;) Hun liker å leke, og elsker sammenrullede kvitteringer, de er det beste :) Hun blir en flott familiekatt der barna er større, og vil ha et rolig og trygt uteområde å utforske.

  iris0523.jpg

  Iris er en utrolig vakker og søt pus som sjarmerer de fleste (født mars-21). Hun er veldig glad i å slappe av, men sier ikke nei til litt lek med en "fiskestang". Kos på hodet er det beste hun vet, og hun elsker å sove i sengen. Hun er kanskje litt for glad i mat for sitt eget beste, så her må man passe på med porsjoneringen.

  Hun leker godt med den andre katten i fosterhjemmet, men kan kanskje bli litt voldsom til tider. Hun vil gjerne ha et voksent og kattevant hjem med trygge utemuligheter.

  molly0523.jpg

  Hei! Mitt navn er Molly og jeg er en 7 mnd gammel liten rakker (født okt.-22) . Da jeg kom til fosterhjemmet slet jeg litt med å gå på den ene foten min, jeg har vært kortvarig lam i begge bakbeina skjønner du/dere. Jeg satt fast i ett gjerde. Etter at jeg ble hentet ble den ene foten helt frisk kjempefort, mens den andre brukte litt lengre tid, men nå hopper og springer jeg rundt om i hele leiligheten og man skulle nesten ikke trudd at jeg har vært lam.
  Jeg elsker lek og oppmerksomhet, fiskestenger og små lekemus er det morsomste. Når jeg leker med sånne små mus, pleier jeg å dytte de mellom sofaputene for det er så morsomt å grave etter dem. Når lekingen er over er jeg også veldig kosete, noen ganger ligger jeg litt på fanget eller så ligger jeg ved siden av deg. Og om du/dere skal legge deg vil jeg helst være med, er ikke så gøy å være i leiligheten uten at dere er i nærheten, men det går fint det også, da blir jeg kjempeglad når du/dere våkner.
  Jeg håper jeg får komme til et hjem og en familie der jeg får være ute i den store verden når jeg blir stor, jeg sitter i vinduet her i fosterhjemmet og drømmer om den dagen jeg endelig skal få lov til det. Gleder meg masse til å hilse på deg/dere som blir mitt foralltid hjem, jeg vet at jeg kommer til å elsker deg/dere.
  Molly blir en fin familiekatt i en familie der barna er litt større, og et hjem som har trygge og rolige uteområder.

  57B3F73B-3F84-4F61-8889-2EA1FEC320DD.jpeg
  Allan (født juni-22) er en av mange kattunger vi hentet fra en kattekoloni i sommer. Han var en stakkarslig liten gutt på 3 måneder, med kraftig øyebetennelse og masse innvollsorm. Han hadde også en polypp i øret som måtte opereres ut. Han har nå blitt en frisk gutt etter veterinærbehandlingen sin, men er dessverre positiv for FIV-viruset. Han kan leve et langt og godt liv, men må være innekatt. Han kan gjerne ha tilgang til luftealtan, eller luftes i sele. Allan er en skikkelig sjarmør som man forelsker seg i umiddelbart :) Han er sosial og kosete, og blir en fin familiekatt der event. barn er store/ungdommer.

  EDFEA38C-421F-4D68-8B3D-02322A9C6D7F.jpeg

  Alvin er en herlig liten personlighet på litt over ett år (april-21). Han ble født av en villkattmamma fra en koloni, men hun var så redd at hun ikke ville ta seg av ham. Så han er flasket opp fra han var pitteliten. han er en aktiv og leken gutt, samt kjærlig og god. han har noen særegenheter ved seg, som er ganske så sjarmerende :) noen av de viktsigste lekene i livet til Alvin er skumgummiballer. Han ELSKER skumgummiballer! Jo flere jo bedre! Han elsker å leke "fetch" , og da er det helst med skumballene, men andre leker funker også. Jo lenger han må løpe for å fange ballen, jo gøyere er det. helst må vi kaste dem ned trappen, da flyr han etter. Han kommer tilbake med ballen, og venter forventningsfullt på at vi kaster på nytt. Når han er lei, legger han seg gjerne enten på gulvet eller i sofaen og bruker skumballen som smokk, og så ligger han der og koser seg og tutter på smokken sin :) Alvin blir en flott familiekatt, og han skal ha trygge og landlige utemuligheter, så han etterhvert kan få utforske litt ute også.

  Alvin har et varig skadet øye etter en infeksjon da han var liten. Øyet hans er derfor underutviklet, men det hemmer ham ikke i hverdagen. Alvin må også ha spesialkost, da han lett blir dårlig i magen.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434