• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Melisse1219.jpg

Melisse er en nydelig frøken, født 16/4-19. Hun er en snill og forsiktig sjel, som trenger et kattevant og rolig, voksent hjem, der det ikkje er mindre barn (ungdommer er greit). Hun er leken og kontaktsøkende, og elsker å bli klappet på. Hun følger med på det som skjer, men hun trenger først tid for å føle seg trygg og komfortabel. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter i landlig område, når våren/sommeren kommer og hun er klar for å være ute.

Myr1119.jpg

Myr er en forsiktig ung hannkatt som har vært lenge i fosterhjem. Han ble observert ute en tid, og vi tror han var litt under et år gammel når han ble tatt inn til oss. Han har trengt tid på å bli trygg i fosterhjemmet, og det tok enda lenger tid før de fikk lov å ta på ham, men nå har han endelig blitt mottakelig for kos, og han blomstrer mer og mer for hver dag. Vi håper Myr kan finne et permanent hjem som kan fortsette det gode arbeidet med sosialisering, og vi er sikker på han blir en flott familiekatt i det riktige miljøet. Myr må være innekatt i lang tid, men må gjerne ha trygge utemuligheter når han er trygg nok til det.

Kitty1119.jpg

Kitty er en flott pusedame, født 13/7-15. Hun er en voksen og bestemt pus, som trenger et kattevant og rolig, voksent hjem. Hun er omgjengelig og snill, nysgjerrig og utforskende. hun vet hva hun vil, og ikkje vil, så man må lese og forstå signalene hennes. hun er leken og aktiv, og trenger et hjem med landlige og trygge utemuligheter, så hun kan få være masse ute og bruke sansene sine. Hun må ikkje være sammen med andre dyr/katter, da hun syns de er noe herk.

Øystein1119.jpg

Øystein er en utrolig menneskekjær ung hannkatt. Han kommer løpende når fosterfamilien kommer hjem, og følger etter dem overalt. Han liker seg godt i høyden og trives blant annet oppå kjøleskapet. Utrolig leken, spretten og energisk, men når han har løpt fra seg litt får han ikke nok kos. Han er glad i å bli bært og å sove på fanget. Øystein kan bli redd og trekke seg unna om han møter flere ukjente mennesker på en gang, men er utrolig knyttet til de han tilbringer hver dag med. Han trenger et rolig og kattevant hjem, uten de minste barna, og trygge og rolige/landlige utemuligheter når han etterhvert er klar for det.

Bella1019.jpg

Bella er en nydelig frøken på 7 år, født i 2012. Da Bella først kom til oss var hun veldig redd, holdt seg mest for seg selv, og har brukt flere måneder på å bli trygg på fosterfamilien sin. Nå er hun derimot blitt en kjærlig og god pus, som er veldig glad i kos. Hun er også veldig glad i god mat, spesielt kylling, og sitter gjerne og holder oss selskap ved middagsbordet i håp om å få noe godt.
Bella er fremdeles skvetten, redd for brå bevegelser og hender, og liker ikke å bli løftet. Hun er heller ikke glad i andre katter. Utifra det vi har sett er Bella er snill med barn, men liker ikke å bli tatt på for mye og er ikke glad i støy og uro. Hun bruker tid på å bli trygg på både omgivelser og mennesker, så hun trenger noen som er tålmodig og rolig. Men når man først blir kjent med henne så er hun en veldig søt og kjærlig pus, som bare trenger ro, omsorg og et godt hjem.

Muskat1019.jpg

Muskat er en nydelig frøken, født 16/4-19. Hun er en snill og forsiktig sjel, som trenger et kattevant og rolig, voksent hjem, der det ikkje er mindre barn (ungdommer er greit). Hun er leken og kontaktsøkende, og elsker å bli klappet på. Hun følger med på det som skjer, men hun trenger først tid for å føle seg trygg og komfortabel. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter i landlig område, når våren/sommeren kommer og hun er klar for å være ute.

Rosmarin1019.jpg

Rosmarin er en nydelig frøken, født 16/4-19. Hun er en snill og forsiktig sjel, som trenger et kattevant og rolig, voksent hjem, der det ikkje er mindre barn (ungdommer er greit). Hun er leken og kontaktsøkende, og elsker å bli klappet på. Hun følger med på det som skjer, men hun trenger først tid for å føle seg trygg og komfortabel. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter i landlig område, når våren/sommeren kommer og hun er klar for å være ute.

Coco1019.jpg

Coco er en flott hunnkatt, født 1/7-15, som trenger et rolig og voksent hjem. Hun er ikke så glad i andre katter, så et hjem hvor hun kan få all oppmerksomhet er veldig viktig for henne. hun er en bestemt dame, med sine egne meninger og trenger derfor et kattevant hjem. Hun er leken og aktiv, samtidig som hun er en som liker å slappe av også. Hun må få mulighet til å gå ut på fine dager, i et trygt og rolig utemiljø. Hun er sterilisert, chipmrk og vaksinert

Bruce1019.jpg

Bruce er en flott ung guttepus, født i juli 2018. Han ble funnet i et hyttefelt sammen med mor og tre søsken, da han var rundt 8-9 uker. Han og søsknene har trengt mye tid i fosterhjemmet for å bli trygge, og har kommet langt. Han er fremdeles en forsiktig og sjenert pus, som vil trenge tid i nytt hjem for å bli trygg med både omgivelser og menneskene der. Han er en leken og spretten pus, som elsker fjærpinner og fiskestenger. Han er glad i kos, men må føle seg trygg på deg for å slippe deg til. Han trenger et rolig, trygt og kattevant hjem, som har forståelse for at han trenger tid. Når han bare får bli trygg vil han bli en fantastisk venn å ha i hus. Han er en katt som vil trenge å være innekatt i lang tid, gjerne hele det neste året. Hjemmet må ha trygge og landlige utemuligheter til ham, når han etterhvert er trygg nok til å utforske den store verden utenfor sin trygge havn. Nytt hjem må ikke ha småbarn, helst voksne folk med store/voksne ungdommer.

Millie0519.jpg

Millie er en søt voksen pusejente på 10 år. Hun er kjærlig og liker kos, men hun er også bestemt og sier fra når hun syns det er nok kos. Hun trenger et rolig, voksent og kattevant hjem, uten barn. Hun trenger også å være alenekatt, da hun ikkje er begeistret for andre katter. Millie har vært til seniorsjekk hos veterinæren vår, og hadde milde utslag på kronisk nyresvikt. Hun viser enda ikke noen symtomer, og med spesialfor og god oppfølging hos veterinær kan hun ha flere gode år igjen. Hun venter på at den rette personen med åpent hjerte, skal oppdage henne, og gi henne noen gode siste år i livet sitt. Hun lover masse kos og kjærlighet tilbake :)

Lotte0319.jpg

Lotte er en yndig og søt jentepus på ca. 2 år. Hun var veldig redd og skeptisk når hun kom i hus, men med flott oppfølging og sosialisering i fosterhjemmet, er hun som en ny pus nå :) Lotte elsker lek og kos. Hun er veldig nysgjerrig og når hun ikke er opptatt med å sove vil hun sjekke ut alle lyder og bevegelser. Lotte er veldig forsiktig i nye omgivelser, men sjekker gjerne ut når hun er klar for det. Hun er en rolig pus, som bruker tid på å bli trygg. Hun spiser og drikker godt. Fremmede kan være litt skummelt, men begynner å bli mer og mer trygg. Er en veldig spretten katt, som elsker å hoppe og styre på i lekestativet. Hun trenger en rolig og kattevant familie (uten barn), og kan være innekatt med tilgang til en lufteterrasse. Får hun et hjem "på landet", med bare natur og rolige omgivelser, kan hun på sikt tilvennes en tilværelse der hun også kan våge seg ut på lufteturer.

Bris0119.jpg

Bris er en nydelig ung gutt, født 4/7-18. Han var veldig redd og engstelig, og ikkje i form når han ble funnet i en bypark. Lang tid med sosialisering, har nå gjort han trygg og god, og han er blitt veldig glad i kos. Han kommer gjerne med bestemte skritt, rett bort til oss i sofaen, og stanger for å få kos. Han liker veldig godt å ligge tett inntil oss, eller på sofaryggen bak hodet vårt, og kose seg. Han er en litt forsiktig pus, og trenger et rolig og voksent hjem. Han er en flott pus med store poter, kraftig hake og masse ekstra skinn :) Han trenger landlige, rolige uteområder når han blir klar for å være ute etterhvert.

Banderas1118.jpg

Banderas og brødrene hans fikk en tøff start på livet, og han trengte lang tid med sosialisering i fosterhjemmet før han ble en trygg og sosial pus. Han syntes lenge at hender var veldig skumle, men nå er det mest skummelt om det er fremmede, eller man kommer for brått på. Han har etterhvert blitt veldig glad i kos, og følger etter fostermor hver morgen når hun står opp, og mjauer når han vil ha klapp og kos på hodet. Han hilser når fostermor kommer hjem og ligger gjerne og slapper av og får kos i sofaen. Han er veldig leken, og spretter gjerne rundt om alene med en liten lekeball. Det er likevel mest spennende når fostermor vifter med en fjærkost, eller kaster en godbit som han kan jakte på. Banderas er fortsatt ganske skvetten, og synes det er litt skummelt med fremmede, men han har hatt stor fremgang i fosterhjemmet, og vil fortsette å blomstre i et nytt, dedikert hjem. Banderas trenger et rolig og kattevant hjem uten barn! hjemmet må ha uteområder som er landlige og rolige, med minimalt med trafikk nært på, slik at han etterhvert når han er blitt helt trygg inne i nytt hjem, også kan få smake på utelivet.

Biscuit1018.jpg

Biscuit er en flott silkesvart jente på litt over året. Hun ble fanget inn som kattunge, og da var hun veldig redd. Hun er blitt ganske trygg på det meste, og er en spretten og nysgjerrig pus, men vi får enda ikkje lov til å klappe henne. Da spretter hun akkurat langt nok unna. Hun vil gjerne være med overalt, og har verdens mest optimistiske hale, som ligger i en «grisekrøll» over ryggen hennes :) Hun er glad i andre katter, så et nytt hjem kan gjerne (helst) ha en katt fra før. Hun trenger et voksent hjem, som har tid og tålmodighet til å la henne blomstre opp på nytt i nye omgivelser. Hun bør være innekatt i nytt hjem. Unntak er hvis et nytt hjem er så landlig og fritt, at det vil føles trygt og gå ut og komme inn igjen for henne.

Stille1118.jpg

Stille er en yndig og søt liten jente, født 19/6. Hun var en redd liten "villkatt" da hun ble fanget inn 7-8 uker gammel, men hun har kommet langt siden da. Nå er hun kosete og sosial, pratsom, og liker å være med på det som skjer. Hun elsker laserpeker, og fiskestangleker. Hun elsker å komme i sofaen og ligge i armkroken, eller på et mykt teppe på fanget. Da er hun verdens skjønneste lille dukke, som bare kroer seg inntil deg. Hun er fremdeles en litt usikker pus, så et kattevant hjem, med tålmodighet til å la henne være seg selv, og der det ikke er mindre barn, er det beste for Stille. Hun trenger også trygge og landlige utemuligheter når hun blir stor og klar for det.

Skippern0718.jpg

Skippern er voksen katt på 8 år, som nok har hatt sine kalde vinternetter og dermed setter inderlig pris på livet i varmt hus, med deilige senger å sove i og evig tilgang til mat og leker. Han trenger tid til å bli kjent i nye omgivelser, og er vedlig nysgjerrig. Skippern er en snill og takknemlig hannkatt, som enda ikke viser stor glede over kos.Men liker oppmerksomhet når han først blir kjent med "menneskene sine"!  Men vi håper det finnes et  hjem som kan gi ham den tid han trenger for så til slutt få vise sin flotte personlighet. Skippern vil nok trives i et "voksent" hjem hvor der er rolig. Kanskje med tiden kan han få gå i trygge omgivelser.!

Ramona0618.jpg

Ramona er en vakker hunnkatt, 5 år gammel. Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Vi håper så inderlig at hun skal få komme til et dedikert hjem hvor hun selv kan få bestemme tempoet og når hun selv ønsker kontakt. Ramona må være innekatt, og  ha plass i en god leilighet hvor hun kan få leve god dager med sine mennesker som gir hun omsorg. Hun er ster. chipmrk. og vaksinert.

baghera1217

Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Arabelle4

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt. Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.

Rasmus0118

Rasmus er en vakker gutt på 8 mnd. Han ble funnet som bitteliten kattunge under noen blikkplater, sammen med to søsken. Han er en litt sjenert og engstelig type, som trenger et rolig og forståelsesfull hjem. Han er glad i kos når han føler seg trygg, da nyter han vært stryk over hode og rygg. Han er veldig glad i fiskestangleker og laser, da kommer jegeren i ham frem. Han er aktiv og spretten, og liker å ha det gøy, men han må føle seg trygg for å slippe seg helt løs ;)
Han trenger et rolig hjem, uten, eller med store barn (ungdommer), og med trygge og rolige utemuligheter når han er klar for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434