tygo0122.jpg

  Tygo er en flott gutt på ca. 4 år (født mars 2018). Han er ekstremt glad i kos og børsting, følger deg til alle rom og liker å være i nærheten av deg. Selv når du sover liker han å legge seg ved siden av hodet ditt og purre. Han elsker også å bli klappet mens han spiser. Derimot liker han dessverre ikke å sitte på fanget eller å bli løftet. Tygo er en stor fluffy, feig løve. Han later som om han modig og selvsikker, men egentlig skremmes han av alle høye lyder og store bevegelser. Derfor liker han å bare leke med små og lydløse leker.
  Han mjauer aldri, men han veier opp for det med sin høylytte purring. Tygo er en veloppdragen katt som alltid bruker kattedoen, og han går sjelden på bordet eller steder han ikke har lov.
  Han liker å angripe føtter og hender noen ganger, men skjønner når du sier ifra til ham at slik leking ikke er tillatt. Til tross for det er han stort sett rolig og fredelig rundt mennesker. Tygo har nok hatt et tøft liv som hjemløs på Tysnes, der han ble smittet med FIV. For Tygo betyr det lite annet enn at han må være innekatt resten av livet, for å hindre spredning av smitte. Han kan likevel ha et godt og langt liv, der han får god stimuli og aktivitet. han skal ikke bo med andre katter. han trenger et voksent og rolig hjem, uten barn.

  veslemøy0122.jpg

  Veslemøy er en nydelig pus på 11 år (født 2010). Dette skriver fosterhjem om henne :Hun var litt sky i begynnelsen og trekker seg fortsatt tilbake hvis det blir for mye mennesker på en gang. Men etter å ha blitt trygg i fosterhjem liker hun som oftest å være i samme rom som oss. Hun møter oss alltid i døren når vi kommer hjem, og trives godt med oss i sofaen på kveldene. Hun kan like å bli kost med og maler høylytt, men sier i fra om det blir for mye. Veslemøy er glad i snacks, og følger oss ofte inn på kjøkkenet for å be om noe godt. Hun er en rolig, men også nysgjerrig katt som plutselig kan løpe opp i vinduskarmen for å se ut på alt som skjer. Veslemøy trenger et voksent og kattevant hjem med trygge utemuligheter, der hun kan få nyte pensjonisttilværelsen sin.

  luniz0122.jpg

  Luniz er en nydelig pelsdott på ca 2 år. Da han kom til fosterhjemmet var pelsen ganske rufsete og noen områder klippet ned på grunn av floker. Med godt fôr, litt børsting og ro til å stelle seg, blir pelsen mykere og finere fra dag til dag, og han kan stolt vise frem en fin liten løvemanke. Luniz er ganske kosete og vil gjerne klappes, men kan være litt uberegnelig, slår fort om til leking og gir brått beskjed med klørne hvis man stryker på feil sted. Derfor passer han nok best inn i et kattevant hjem uten yngre barn. I forhold til andre katter som har gjestet dette hjemmet er han ikke spesielt redd eller skvetten, og begynte tidlig å utforske huset.
  Luniz ser stor og bedagelig ut, men er rene akrobaten når han leker, og kan hoppe både langt og høyt! Leke i snor er gøy, og da særlig snoren... Han gir ikke mye lyd fra seg, bare litt mild mjauing iblant.
  Luniz må ha et voksen og kattevant hjem, uten barn. Han trenger et landlig og naturrikt uteområde når ham blir klar for å være ute også.

  9F500D36-9117-4904-BD7D-27BC5E03F8C4.jpeg

  Jenna er en flott og snill hunnkatt(født okt.-20), som fikk en veldig trist start på livet sitt. Sammen med ca. 30 katter levde hun i kummerlige forhold og hver dag var en kamp om maten. Derfor er hun fortsatt litt preget av det utrygge livet hun hadde, men hver dag er det fremgang. Hun trenger litt tid på å bli kjent i nye omgivelser. Dette skriver fosterhjem om henne : «Jenna er ekstremt leken, veldig nyskjerrig og elsker når hun får bli med på oppdagelsesferd i leiligheten for å utforske. Hun sitter mye i vinduet og følger med på fugler :) Innimellom har hun noen raptuser hvor hun løper opp og ned på sofa og inn på kjøkken og tilbake:) Hun er litt kosete, veldig glad i kos på hodet. Hun liker veldig godt å bli kosa på ryggen, men dette er fortsatt noe ukomfortabelt for henne. Hun er fortsatt noe skvetten ved veldig brå bevegelser. Alt i alt er hun ganske rolig, men til tider veldig leken. Blir mer og mer kosete og oppsøkende ettersom hun blir tryggere».
  Jenna vil gi mye glede i sitt nye hjem når hun får tid til å vise sin lune personlighet. Hun kan gjerne dele hjemmet med en annen snill kattevenn. Hun må ha lang tid inne før hun kan få snuse på verden utenfor stuedøren i trygge landlige omgivelser.
  Jenna er ster. chipmrk. og vaksinert.

  pjusken1021.jpg

  Pjusken (født mai-20) er en flott hannkatt som ble fanget inn etter et liv ute. Han brukte sin tid på å bli vant til innelivet, men da han skjønte at fostermor ikke er farlig, ble det fort forandring. Om det koses eller lekes maler han uten stopp, og potene knar han i takt med malingen. Han elsker oppmerksomhet, og starter hver morgen med et hei og halen i været før det er tid for morgenkos. Kos må skje på hans premisser, og hvis det blir litt mye kan han finne på å si ifra ved å bite, men ikke hardt. Han kan bruke litt tid på å venne seg til nye mennesker, men med en gang han skjønner at folk ikke er farlig vil han ha så mye kos som overhode mulig. Ellers er han litt skvetten, og ikke spesielt glad i båe bevegelser eller høye lyder. Likevel lærer han seg etterhvert hva som ikke er farlig. Han er veldig glad i lek, spesielt med fiskestang med fjær. Det er viktig at Pjusken kommer til noen som vil gi han tid til å vise hvor fin han kan være når han er trygg. Helst noen som har litt erfaring fred katter fra før. Han er veldig tydelig i kroppsspråket sitt, og dermed lett å lede hvis man vet hva man ser etter. Pjusken trenger en vosen og rolig familie som bor landlig (viktig) og trygt til, slik at Pjusken kan få være ute når han blir klar for det.

  isabellascarlett1021.jpg

  ISABELLA OG SCARLETT ER RESERVERT!

  Isabella og Scarlett er to vakre jenter på 2 år (født nov-20). De ble hentet av Mattilsynet ut fra forferdelige levekår. Vi tok i mot tilsammen 30 katter, som alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte. Dette skriver fosterhjemmet om dem : Disse to jentene er veldig glade i hverandre. De koser og slikker på hverandre, ligger tett når de sover og om den ene er et annet sted mjauer de på den andre. De er derimot litt skeptiske til mennesker. Isabella lukter på fingre og tær til mennesker (merkelig nok veldig glad i svette tær og brukte sokker), og jeg kan forsiktig kile henne under haka. Men ingen av de liker stryking, klapping eller børsting per nå. Begge spiser godbiter fra hånden.
  De gjemte seg de første ukene, men utover tiden de har vært her har de blitt tryggere. Scarlett er en tøffing og er beskyttende ovenfor Isabella, som er mer utforskende. De liker å se på mens jeg lager mat eller steller meg på badet.
  Jeg har forsøkt relasjonsbygging gjennom lek, men de er lite interessert i alt bortsett fra små baller og ting som triller. De leker litt med hverandre i blant, men nokså forsiktig. Alt i alt, veldig fine katter å bo med.
  Isabella og Scarlett er innekatter, og trenger et rolig og voksent hjem, med god plass så de kan få utfolde seg litt i trygge omgivelser.

  katinka1021.jpg

  Katinka er en skjønn jente på 4 år (født juni-17). Katinka brukte veldig langt tid på å bli trygg i fosterhjemmet, og bodde lenge i sofaen. Men når hun først ble trygg har hun vist seg å være tidenes kosekatt. Hun vil helst ligge på fanget, og kan være ganske påståelig på det. Hun virkelig elsker kos, men trenger noen som lar hun komme til dem, og ikke er for brå i starten. Hun er en veldig snill katt, og blir veldig sjeldent sint eller irritert. Hun er også veldig leken og vil nok sette stor pris på å få et hjem der hun også kan være ute og leke seg. Katinka trenger et rolig voksent hjem, med landlige og trygge utemuligheter når hun etterhvert er klar for det.

  eliza1021.jpg

  Eliza er en skjønn jentepus på ca 2 år. Hun er en av mange katter vi tok imot gjennom mattilsynet i år, fra et hjem med uoversiktelig mange katter. Når hun kom til oss var hun drektig, og fødde to kattunger i fosterhjem. Nå er hun ferdig med morsrollen og bor i et fosterhjem sammen med venninnen Hazel, som kommer fra samme sted. De ser ut til å ha glede av hverandres selskap, og leker mye sammen. Det ville vært fint hvis de kunne bli adoptert sammen, men fosterhjemmet tror de også vil klare seg fint hver for seg. Eliza har etterhvert vist seg å være en nysgjerrig og leken katt som er glad i å utforske.

  De kan være litt redd for fremmede, og det er derfor fint hvis de kan komme til et rolig hjem. Det tok et par måneder før fosterhjemmet fikk klappe dem i starten, men nå er begge blitt glad i kos. De er likevel ikke den typen katt som legger ved siden av deg i sofaen (ennå), og de liker heller ikke å bli løftet.

  Eliza må få et hjem med trygge utemuligheter.

  hazel1021.jpg

  Hazel er en skjønn jentepus på ca 3 år. Hun er en av mange katter vi tok imot gjennom mattilsynet i år, fra et hjem med uoversiktelig mange katter. Nå bor hun i fosterhjem sammen med venninnen Eliza, som kommer fra samme sted. De ser ut til å ha glede av hverandres selskap, og leker mye sammen. Det ville vært fint hvis de kunne bli adoptert sammen, men fosterhjemmet tror de også vil klare seg fint hver for seg.

  De kan være litt redd for fremmede, og det er derfor fint hvis de kan komme til et rolig hjem. Det tok et par måneder før fosterhjemmet fikk klappe dem i starten, men nå er begge blitt glad i kos. De er likevel ikke den typen katt som legger ved siden av deg i sofaen (ennå), og de liker heller ikke å bli løftet. Hazel er fortsatt en litt forsiktig jente, men veldig glad i å leke og kose når hun først blir kjent med folk.

  Hazel må få et hjem med trygge utemuligheter.

  sussi0921.jpg

  Sussi er en skjønn voksen dame som trenger nytt hjem etter at eieren hennes døde. Hun trenger et rolig og kattevant hjem som kan lese signalene hennes. Dette sier fosterhjemmet om Sussi: Sussi er en rolig og snill katt. Hun var ganske redd og gjemte seg mye i starten, men nå som hun har blitt husvarm følger hun meg ofte rundt i leiligheten og er glad i oppmerksomhet. Når jeg står opp om morgenen eller kommer hjem fra jobb møter hun meg med halen i været og har mye å "fortelle". Hun legger seg ofte ved siden av meg i sofaen, men ikke på fanget. Hun er glad i kos når det passer henne, hvis ikke sier hun som regel ifra ved å trekke seg unna. Hun leker en del for seg selv, og har etter hvert også begynt å forstå greia med fiskestang-leke. Hun liker å kunne gå ut på altanen og nyte luften. Har opplevd kloring og/eller småbiting fra henne noen få ganger, men da har det ikke vært hardt, og jeg har stort sett tolket det som lek, kos eller rastløshet. Hun kan være litt skvetten, men det har kommet seg veldig etter hvert som hun har blitt tryggere på meg. Gjemmer seg når det kommer besøk. Hun bør børstes hver dag, da hun kaster opp litt hårballer innimellom og har noen områder av pelsen som fort tover seg (hun lar seg enkelt børste f.eks. når hun spiser). Sussi trenger et rolig og voksen hjem, uten barn. Det må være landlige og rolige utemuligheter, da Sussi er vant til å være masse ute fra tidligere.

  9A6EFAB0-F348-4EC1-B1B7-0F3F1B8C359C.jpeg
  Loffen er en supersjarmerende vakker hannkatt på ca. 2 år. Det er uvisst hvor Loffen kommer fra, men han har antagelig hatt en litt røff start på livet hvor han har vært mye overlatt til seg selv og “på loffen”. De siste månedene har imidlertid Loffen hatt et trygt fosterhjem hvor han har blitt forvandlet til en trygg og kosete pus. Nå ligger han gjerne inne og sover hele dagen, langstrak på rygg og nyter mat, kos og lek. Loffen trenger nok fortsatt et rolig hjem og antagelig litt tålmodighet i starten, men når han blir trygg er han både sosial og kosete. Hjemmet må være i landlige og naturrikt område uten større bilveier, så han kan få ut energi ute i trygge omgivelser. Han er veldig redd for barn, så han må få et hjem uten barn. Dette er viktig. En rolig og voksen familie der barna er store og flyttet hjemmefra, er det optimale for Loffen.
  Loffen måtte operere vekk ene hoftekulen etter en påkjørsel i sommer, men er nå nesten ferdig med rehabilitering og har god funksjon og bevegelighet.

  evian062021.jpg

  Evian er en nydelig vakker gråpus (født nov.-20). Evian ble født i fosterhjem av en veldig forsiktig kattemor, som var en av mange katter vi tok imot via mattilsynet.. Han har med tiden blitt en veldig leken og kosete gutt, som nå bor i fosterhjem sammen med to andre katter. Han elsker å leke med sin fosterbrødre og de sover ofte sammen. Han hadde elsket å komme i en familie med en annen katt som liker å leke med ham. Han er veldig nysgjerrig og følger med på alt, og er veldig fascinert av støvsugeren.
  Han elsker å leke med alt som han finner, men favoritten er lekemusene, de kan han jage på hele dagen. Når han ta en sjelden pause fra leking, sover han gjerne på varmekablene eller ved siden av fosterforeldre på hjemmekontor. Han er interessert og følger med på alt som sine mennesker gjør. Nok kos kan det nesten ikke være, men det involverer litt leke biting av og til. Han er ikke redd for nye folk, spesielt de med godbit for han.
  Evian ønsker seg en voksen familie (uten små barn!) gjerne med katt fra før av. Han trenger rolige og landlige utemuligheter når han etterhvert blir klar for å være ute, så han kan få utløp for litt av energien sin.

  E74392E2-F8E9-406D-94B9-072B409BCC4B.jpeg

  Lea er en nydelig liten pusejente som kom til oss som liten kattunge (født mai-2020). Hun var en ganske redd og forsiktig kattunge, som har trengt noe tid med sosialisering. Lea har virkelig kommet ut av skallet sitt og blitt en ordentlig kosepus. Hun kommer ofte opp på sengen både om kvelden og på morgenen for å få kos, og ellers om dagen også. Da vrir hun på hodet og presenterer halsen sin for kløing. Kos blir det aldri nok av. Hun er nysgjerrig og skal snuse på det meste. Hun er veldig glad i å leke med fiskestang og små baller hun kan leke med alene. Store bevegelser og fremmede mennesker er fortsatt litt skummelt. Lea har astma og må behandles med medisin daglig. Lea trenger er rolig hjem uten små barn, og med trygge og gode utemuligheter når hun blir klar for det..

  60FC6ADB-CBE7-4431-9656-6BB229577989.jpegMorill (født aug.-16) ble fanget inn fra en gårdskoloni i Hardanger. Hun var veldig redd og forsiktig, og har trengt og trenger fremdeles sosialisering. Hun er fortsatt en veldig forsiktig pus som ikke vil bli tatt på, men hun synes det er greit å hilse ved å snuse på fingre. Hun er leken når stemningen treffer, men foretrekker å leke på egenhånd. Det hun liker best er når hun får ligge i fred på sofaen og deige seg. Morill har fortsatt et stykke å gå før hun er helt trygg på mennesker, og må få et voksent og tålmodig hjem der hun kan få god tid på å bli trygg. Morill må være innekatt i et hjem med god plass, helst med en sikret luftealtan så hun kan lufte seg litt der.

  7F622D82-8681-4D12-B236-E3E8D63DFF9B.jpegJuli (født 2013) er en forsiktig pus, som fikk en hard start på livet i en kattekoloni. Ved en tilfeldighet ble det oppdaget på røntgen at hun har blitt skutt, og har tre hagl i ryggområdet. Det ser ikke ut som hun er plaget av dette. Hun har vært lenge i fosterhjem, og med tiden blitt en kosete og sosial pus. Hun liker kos, og maler høyt når hun blir kost med. Men hun er litt utrygg på hender, og kan bite/slå hvis det blir for mye for henne. Hun er veldig nysgjerrig, og pleide å dilte etter fostermor for å følge med på hva hun gjør på. Juli har fortsatt en bit å gå før hun er helt trygg på mennesker, og må få et voksent og tålmodig hjem der hun kan få god tid på å bli trygg. Hun må være innekatt i lang tid, men gjerne ha trygge utemuligheter hvis hun en gang blir klar for det.

  limbo0221.jpg

  Limbo er en flott pusegutt som kom til oss som liten kattunge (født mai-2020). Han var en ganske redd og forsiktig kattunge, som har trengt noe tid med sosialisering. Nå har han blitt en stor kar på nesten 5kg. Med andre ord er han ganske glad i mat, og matinntak må begrenses. Han har blitt god og trygg. Han er en tøff" liten" kar, som nå er blitt godt vandt med kos. Er han i kosehumør legger han seg gjerne ned og spreller og ruller rundt i påvente av kos. Veldig kjekt med kos på rygg, bryst og hode. Det er ikke mye han er redd, og ligger gjerne en meter unna støvsugeren og prøver å finne ut hva det er for noe. Han er også veldig glad i å leke, og det meste kan jaktes på, for eksempel fiskestang eller laser, men også spøkelsene som visstnok bor i vannfontenen. Limbo ønsker seg et rolig og kattevant hjem, der han kan få være babyen i huset. Hjemmet må ha trygge og rolige uteområder, uten mye leven og biler.

  A30A72BF-3DA6-473D-A85A-ED923A27C4E2.jpeg

  Konrad (født juli-2020) er en herlig liten tass som kom til oss sammen med mamma og søsken da han var ca. 8 uker gammel. Han fikk en tøff start på livet med øremidd, ørebetennelse og mye vondt i magen. På grunn av dette er han fremdeles litt mindre en gjevngamle katter, men ingenting å bekymre seg for. Han er ei full vigør og aktiv og leken. Han er en pratsom liten kar og gir klar beskjed når det er noe han vil. Han følger etter oss over alt i huset og er ekstremt glad i mat, så han er raskt på plass på kjøkkenet når vi går dit. Konrad elsker å leke med fiskestenger og er kjapp til å fange den. Ellers er han glad i alt som beveger seg og lager litt lyd. Han eeeeelsker kos, og kommer gjerne for å ligge tett inntil. Han er førstemann i sofaen når han aner at det er kos på gang. Konrad må komme til et voksent og kattevant hjem, som er klar for en liten villstyring av en hjerteknuser. Han trenger et hjem som kan tilby trygge og landlige utemuligheter, så han kan få være masse ute og utfolde seg når han blir klar for det :)

  rasmus1020.jpg

  Rasmus ble funnet for som bitteliten kattunge for 3 år siden, under noen blikkplater sammen med to søsken. Han har trengt en del sosialisering, og er fortsatt en forsiktig pus. Når han først er blitt trygg er han oppsøkende, prater og maler mye, og er tidvis kosete. Han bor nå sammen med en annen katt i fosterhjem, men fosterhjemmet tror han ville passet bra i et hjem uten andre puser, og at sosialiseringen mot mennesker da hadde gått raskere. Han er veldig glad i mat og snop, og kommer opp på fanget om det er lovnad om noe godt snop. Han liker å leke, spesielt med laser og fiskestang, og han lager mange gøye lyder når han leker. Han liker å sitte og se ut på livet, været og fuglene.
  Rasmus må være innekatt i lang tid, men kan gjerne ha tilgang til en sikret luftealtan, og på sikt ha gode og trygge utemuligheter når han er klar for det.

  A0D0AFCB-DCCE-421B-B8CC-9D33FC1C6A17.jpegCharlotte er en fantastisk katt som elsker kos, godbiter, og avslapping. Hun er veldig sjenert, og kan finne på å tilbringe store deler av dagen under sofaen eller sengen. Charlotte er en katt som krever tålmodighet - hun elsker kos, men er veldig engstelig. Hun trekker seg unna og gjemmer seg når det kommer fremmede på besøk. Det gikk lang tid før fosterhjemmet fikk kose med henne, og enda lenger tid før hun var fullt komfortabel med det. Man kan høre på pusten hennes når hun er engstelig, og man er aldri i tvil om hun koser seg - da maler hun uten ende. Når tillitsforholdet er bygd opp er hun mye mer åpen for kos, men det vil ikke komme med det første, så tålmodighet er veldig viktig.
  Hun er en kjempesøt katt med korte ben og svai i ryggen. Hun elsker å utforske, og strekker sin proporsjonalt lange hals opp for å følge med på ting hun er nysgjerrig på. Fosterhjemmet har blitt fryktelig glad i Charlotte, og det er en fryd å stå opp og møte henne i stuen om morgenen. Finere katt må man lete lenge etter.
  Charlotte vil trenge videre sosialisering i et nytt hjem, og trenge god tid på å bli trygg med sin nye familie. Hun må få et rolig og kattevant hjem, og må være innekatt i lang tid.

   

  tyler0321.jpg

  Tyler er en søt og grei liten jentepus på ca.2,5 år. (Født 2017)Tyler har blomstra veldig siden hun kom inn som en livredd og engstelig pus. Dette skriver fosterhjemmet om henne : Hun er blitt mye mer sosial de siste månedene. Når vi først fikk hun låg hun bare inne i hulen sin eller under en stol og kom bare fram når vi lokka med mat. Nå går hun derimot rundt i heile leiligheten og liker best å ligge inne i lag med oss. Hun er og veldig glad i å leke og har mye energi. Når hun vil ha kos kommer hun opp på fanget mitt eller ligger seg inntil meg. Hun er fortsatt litt nervøs rundt gjester, men det har kommet seg veldig.
  Tyler trenger et rolig og trygt hjem, med kattevante mennesker, og med trygge og rolige utemuligheter når hun etterhvert blir klar for å være ute litt.

  bonzo0720.jpg

  Bonzo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Bonzo er den sarteste sjelen i flokken. Han er veldig glad i søsknene og mammaene sine, og derfor har han holdt litt avstand til menneskene rundt seg. Han er veldig nysgjerrig og vil være med der ting skjer, men han har bestemt seg for at nærkontakt er utelukket. Han holder seg akkurat på en armlengdes avstand. Vi jobber aktivt med det, han trenger tillit til at vi ikkje vil ham noe vondt. Samtidig med at han er en veldig forsiktig og var gutt, er han også leken og aktiv, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig voksen familie, uten barn nå eller i fremtiden, da han er den redde forsiktige pusen han er. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.

  banjo0720.jpg

  Banjo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Banjo er en nysgjerrig og vennlig sjel. Han kommer gjerne for å være der ting skjer, og ber pent om litt oppmerksomhet, selv om det også er litt småskummelt å bli klappet. Men idet man får kontakt, er det en nytelse for ham. Han er litt forsiktig rundt mennesker, spesielt de han ikkje kjenner. Han trenger litt tid på å bli kjent, men da er han fantastisk. Han er leken og glad, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig familie, uten småbarn, helst opp mot ungdomsalder, da han som sine søsken er litt forsiktig av seg. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.

  Ofelia0420.jpg

  Ofelia er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. Ofelia er glad i laserpenn og fiskestang. Hopper og herjer når hun ser lys og bevegelse.Baller og ting som lager lyd er gøy. Hun er veldig glad i kos så lenge hun bestemmer når og hvor. Hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Ofelia trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Oline0420.jpg

  Oline er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oline trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  anniken0220.jpg

  Anniken er en søt og flott jentepus (født 2014). Fra å være en «villkatt» født ute har hun, med god sosialisering i fosterhjem, blitt en mer fortrolig og sosial pus, men har fortsatt en lang vei å gå. Hun elsker å få kos av fostermor, samt å jakte på fjær i strikk. Hun har silkemyk pels, og det beste hun vet er å begrave snuten sin inni armkroken til mennesket «sitt». Hun er fremdeles skeptisk mot fremmede, og er rask til å gjemme seg så snart noen andre enn fostermor kommer. Anniken trenger et rolig, voksent og kattevant hjem med tilgang til rolige og landlige utemuligheter, alternativt en sikret luftegård/altan. Hun er redd andre katter, og må derfor være eneste katt i hjemmet.
  Anniken er sterilisert, chipmerket og vaksinert. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

  Bella1019.jpg

  Bella er en nydelig frøken på 7 år, født i 2012. Da Bella først kom til oss var hun veldig redd, holdt seg mest for seg selv, og har brukt flere måneder på å bli trygg på fosterfamilien sin. Nå er hun derimot blitt en kjærlig og god pus, som er veldig glad i kos. Hun er også veldig glad i god mat, spesielt kylling, og sitter gjerne og holder oss selskap ved middagsbordet i håp om å få noe godt.
  Bella er fremdeles skvetten, redd for brå bevegelser og hender, og liker ikke å bli løftet. Hun er heller ikke glad i andre katter. Utifra det vi har sett er Bella er snill med barn, men liker ikke å bli tatt på for mye og er ikke glad i støy og uro. Hun bruker tid på å bli trygg på både omgivelser og mennesker, så hun trenger noen som er tålmodig og rolig. Men når man først blir kjent med henne så er hun en veldig søt og kjærlig pus, som bare trenger ro, omsorg og et godt hjem.

  Ramona0618.jpg

  Ramona er en vakker voksen hunnkatt (født 2013). Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Hun er en bestemt dame, men glad i kos fra dem hun er trygg på. Av fostermor får hun ikke nok av kos, men hun er fortsatt skeptisk til fremmede. Ramona trenger et rolig og kattevant hjem som kan la henne bli trygg i sitt eget tempo. Ramona har brukt lang tid på å bli trygg på fostermor og hjemmet, men har blomstret opp og blitt veldig trygg på livet sitt som hun nå kjenner det. Det vil bli snudd på hodet når hun flytter til nytt hjem, og derfor må det vises veldig stor tålmodighet og forståelse for Ramonas grenser og tilpassningsevner. Ramona har nettopp begynt å få være litt ute i hagen til fosterhjemmet, noe hun liker veldig godt. Derfor ønsker vi at hennes nye fremtidige hjem skal være i et rolig nabolag, med en god og trygg hage å utforske.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434