ebbe1020.jpg

  Ebbe er en stor og flott gutt på 7 år. Han gikk lenge hjemløs og kjempet for mat og overlevelse. Han hadde flere skader etter det tøffe livet, deriblant var han blitt smittet med FIV. For Ebbe betyr det lite annet enn at han må være innekatt resten av livet, for å hindre spredning av smitte. Han kan likevel ha et godt og langt liv, der han får god stimuli og gjerne en fast rutine med en luftetur ut hver dag i bånd. Ebbe er flink til å gå med sele, og han er glad i å løpe rundt sammen med leier, og ta ut litt energi. Han er ikke masete tpå å få gå ut, men han trenger helst en daglig seletur ut. Ebbe er litt overvektig, og får slankefor porsjonert, noe som går veldig fint. Han har slanket bort et helt kilo siden januar, og har et lite stykke igjen. Han er litt opptatt av mat, og det må derfor passes på så han ikke sniker til seg noe fra en disk ;) Han er en kosete katt, som gjerne tar en runde kos, men man stopper før han blir «lei». Han kan bli litt overstimulert, og dermed tulle seg litt hardhendt. Ebbe trenger en voksen familie uten barn eller fremtidige barn. Noen som har god tid til å gi ham de han trenger av lek, oppmerksomhet og ikke minst, lufteturer i sele :)

  Antonio1020.jpg

  Antonio er en snill og vakker ung guttepus på litt over et år. Han ble fanget inn sammen med to kattunger, i troen om at han var kattemammaen deres. Det viste det seg at han ikke var, men han var en god onkel for de små likevel.

  rasmus1020.jpg

  Rasmus ble funnet for som bitteliten kattunge for 3 år siden, under noen blikkplater sammen med to søsken. Han har trengt en del sosialisering, og er fortsatt en forsiktig pus. Når han først er blitt trygg er han oppsøkende, prater og maler mye, og er tidvis kosete. Han bor nå sammen med en annen katt i fosterhjem, men fosterhjemmet tror han ville passet bra i et hjem uten andre puser, og at sosialiseringen mot mennesker da hadde gått raskere. Han er veldig glad i mat og snop, og kommer opp på fanget om det er lovnad om noe godt snop. Han liker å leke, spesielt med laser og fiskestang, og han lager mange gøye lyder når han leker. Han liker å sitte og se ut på livet, været og fuglene.
  Rasmus må være innekatt i lang tid, men kan gjerne ha tilgang til en sikret luftealtan, og på sikt ha gode og trygge utemuligheter når han er klar for det.

  Tyrell1020.jpg

  Tyrell er en snill og forsiktig pus. Han ble født og har bodd ute hele livet sitt, og er derfor ikke helt tillitsfull til mennesker enda. I fosterhjemmet har han funnet seg godt til rette under spisebordet, men føler seg også trygg nok til å utforske resten av leiligheten.
  Selv om han fortsatt er litt redd glemmer han dette fort når fosterhjemmet leker med ham. Da er fokuset kun på å fange lekene sine. Han er ofte rask med å løpe under spisebordet når man prøver å kose med ham, men med litt tålmodighet husker han på at kos faktisk er veldig godt, og til tider skulle man også tro at han ikke var redd i det hele tatt. Han blir stadig mer oppmerksomhetssøkende mot fosterhjemmet, og har aldri vist tegn til aggressjon.
  Tyrell har kommet langt på kort tid i fosterhjem, og med litt tid og tålmodighet i en ny familie vil han blomstre og bli enda mer sosial og kosete. Tyrell trenger en voksen og kattevant familie, som bor landlig og stille til. Etter først engre tid som innekatt, kan gjerne Tyrell etterhvert få være ute litt også, derfor må det være trygt og rolig ute.

  23B0E2F3-E1DF-487E-B6E5-F35B1D40734F.jpegHans er en nydelig og snill hannkatt. Litt forsiktig før han blir kjent i nye omgivelser. Veldig nysgjerrig og leken. Han vil passe i en familie med ungdommer. Hans må være VELDIG lenge innekatt før han kan slippes ut i trygge gode og landlige omgivelser. Han er kastret, chipmrk og vaksinert.

   

  76E250F7-2C08-4582-93F9-77B6CEEA6476.pngKarma er en søt voksen frøken som ble tatt inn sammen med 3 små unger. Nå er hun ferdig med morsrollen og klar for å finne roen hos en egen familie. Hun er litt forsiktig av seg og trenger derfor et rolig og voksent hjem. I det riktig miljøet er hun en skikkelig sosial og kosete dame, som gjerne vil leke også. Karma trenger et hjem med trygge utemuligheter.

   

  A0D0AFCB-DCCE-421B-B8CC-9D33FC1C6A17.jpegCharlotte er en fantastisk katt som elsker kos, godbiter, og avslapping. Hun er veldig sjenert, og kan finne på å tilbringe store deler av dagen under sofaen eller sengen. Charlotte er en katt som krever tålmodighet - hun elsker kos, men er veldig engstelig. Hun trekker seg unna og gjemmer seg når det kommer fremmede på besøk. Det gikk lang tid før fosterhjemmet fikk kose med henne, og enda lenger tid før hun var fullt komfortabel med det. Man kan høre på pusten hennes når hun er engstelig, og man er aldri i tvil om hun koser seg - da maler hun uten ende. Når tillitsforholdet er bygd opp er hun mye mer åpen for kos, men det vil ikke komme med det første, så tålmodighet er veldig viktig.
  Hun er en kjempesøt katt med korte ben og svai i ryggen. Hun elsker å utforske, og strekker sin proporsjonalt lange hals opp for å følge med på ting hun er nysgjerrig på. Fosterhjemmet har blitt fryktelig glad i Charlotte, og det er en fryd å stå opp og møte henne i stuen om morgenen. Finere katt må man lete lenge etter.
  Charlotte vil trenge videre sosialisering i et nytt hjem, og trenge god tid på å bli trygg med sin nye familie. Hun må få et rolig og kattevant hjem, og må være innekatt i lang tid.

   

  68471922-EAC2-4DE1-BDD2-25022B3DEBC3.jpegTopsy er en søt og fin jente på litt over året (født 13/6-19). Hun var veldig redd når hun kom til oss, men har nå blitt en flott og god katt. Dette skriver fosterhjemmet om henne : "Topsy er blitt en fin og trivelig katt! Hun er veldig nysgjerrig og liker å ha folk rundt seg. Bruker litt tid på å bli trygg på nye mennesker og trenger derfor et rolig hjem med trygge omgivelser. Burde absolutt ha en mulighet for å være mye ute!" Vi tenker et voksen og kattevant hjem, og hun trenger trygge og landlige omgivelser når hun blir trygg nok i nytt hjem, til at hun kan være ute litt også.

   

  B6E7A2B2-9B7F-44FF-8B1A-E0FB38F3A83B.jpegMitzy er en nydelig jente med herlig personlighet og uttrykksfulle øyne. Hun ble tatt inn i 2019 sammen med 3 små kattunger. Da var hun veldig redd, og har trengt mye sosialisering i fosterhjem. Hun elsker å leke med favorittmusen sin, koser seg i teltet sitt og prater når hun er i humør til det. Hun er veldig brelete når hun føler seg trygg, og liker godt magebrel. Hun er trygg og kosete med fostermor, men ganske skeptisk til fremmede, og vil trenge god tid på å bli trygg i et nytt hjem. Hun må få et rolig og kattevant hjem, som kan gi henne tid og tålmodighet til å bli trygg i sitt eget tempo. Mitzy må være innekatt i lang tid, men vi ser gjerne at hun har tilgang til trygge utemuligheter hvis hun etterhvert blir trygg nok til å gå ut.

   

  873108A1-BFDC-41C6-83FA-2B190787285A.jpeg
  Molly er en skjønn jentepus på 4 år. Dette skriver fosterhjem om henne : Molly er en kosepus, men hun liker ikke å bli løftet eller sitte på fanget. Når jeg sitter i sofaen, er hun ikke langt unna og elsker å ligge inntil meg. Hver natt ligger hun i sengen med meg og sover. Hun er veldig kjærlig og tillitsfull, men er skvetten når det kommer litt høye, ukjente lyder. Hun pleier å sitte i vinduskarmen og se på mennesker og dyr ute, og viser stor interesse i å gå ut. Hun er ikke særlig leken, mulig hun er blitt ei for moden dame til det, haha! Har ikke opplevd henne aggressiv en eneste gang. Tror ikke hun passe i hjem med små barn, grunnet nervøsitet rundt lyder. Hun trenger et voksent og rolig hjem, med trygge og gode utemuligheter.

  tyler0820.jpg

  Tyler er en søt og grei liten jentepus på ca.2,5 år. (Født 2017)Tyler har blomstra veldig siden hun kom inn som en livredd og engstelig pus. Dette skriver fosterhjemmet om henne : Hun er blitt mye mer sosial de siste månedene. Når vi først fikk hun låg hun bare inne i hulen sin eller under en stol og kom bare fram når vi lokka med mat. Nå går hun derimot rundt i heile leiligheten og liker best å ligge inne i lag med oss. Hun er og veldig glad i å leke og har mye energi. Når hun vil ha kos kommer hun opp på fanget mitt eller ligger seg inntil meg. Hun er fortsatt litt nervøs rundt gjester, men det har kommet seg veldig.
  Tyler trenger et rolig og trygt hjem, med kattevante mennesker, og med trygge og rolige utemuligheter når hun etterhvert blir klar for å være ute litt.

  B830C01A-4C02-4077-9842-66BB7338D897.jpeg
  Carina er en søt jentepus på ca 2 år. Hun gikk som hjemløs, og var ganske redd når hun ble fanget inn. Men med tid og tålmodighet, kom det frem en kjærlig og kosete frøken. Hun er veldig glad i å bli klappet og kost med, men hun trenger å føle seg trygg først. Hun er leken og spretten, og Dreamies er det beste i verden, syns hun. Carina vil passe fint i en rolig og voksen familie, uten barn eller fremtidige barn. hun er såpass var, at et rolig hjem er viktig. Helst i landlige omgivelser, med skog/hager, og uten større trafikk.

  bonzo0720.jpg

  Bonzo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Bonzo er den sarteste sjelen i flokken. Han er veldig glad i søsknene og mammaene sine, og derfor har han holdt litt avstand til menneskene rundt seg. Han er veldig nysgjerrig og vil være med der ting skjer, men han har bestemt seg for at nærkontakt er utelukket. Han holder seg akkurat på en armlengdes avstand. Vi jobber aktivt med det, han trenger tillit til at vi ikkje vil ham noe vondt. Samtidig med at han er en veldig forsiktig og var gutt, er han også leken og aktiv, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig voksen familie, uten barn nå eller i fremtiden, da han er den redde forsiktige pusen han er. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.

  banjo0720.jpg

  Banjo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Banjo er en nysgjerrig og vennlig sjel. Han kommer gjerne for å være der ting skjer, og ber pent om litt oppmerksomhet, selv om det også er litt småskummelt å bli klappet. Men idet man får kontakt, er det en nytelse for ham. Han er litt forsiktig rundt mennesker, spesielt de han ikkje kjenner. Han trenger litt tid på å bli kjent, men da er han fantastisk. Han er leken og glad, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig familie, uten småbarn, helst opp mot ungdomsalder, da han som sine søsken er litt forsiktig av seg. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.

  Baby0620.jpg

  Baby er en søt liten dame, på halvannet år. Hun ble hentet inn hjemløs og drektig, sammen med sin mor Brie, hun også drektig. Sammen har de oppdratt sine små, og er nå klar for å begynne på sine nye liv. Baby er snill og glad i kos, samtidig som hun er en forsiktig pus. Hun trenger litt tid på å bli kjent, og stole på mennesker og omgivelser, men når hun først stoler på deg, er hun kjærlig og kontaktsøkende. Hun liker å leke, og er aktiv og spretten. Hun er en liten og slank pus, som trenger litt kjøtt på beina, etter en tøff mammajobb. Hun trenger et rolig og voksent hjem, uten små barn, og landlig og trygt utemiljø.

  Brie0620.jpg

  Brie er en nydelig damepus, på ca. 2,5 år. Hun ble hentet inn hjemløs og drektig, sammen med sin datter, baby, hun også drektig. Sammen har de oppdratt sine små, og er nå klar for å begynne på sine nye liv. Brie er snill og glad i kos, samtidig som hun er en forsiktig pus. Hun trenger litt tid på å bli kjent, og stole på mennesker og omgivelser, men når hun først stoler på deg, er hun kjærlig og kontaktsøkende. Hun blir veldig glad når hun får kos, og ruller gjerne rundt på gulvet, og gjør seg til. Hun kan kosebite litt, men ikkje hardt, bare kos. Hun er en liten og slank, og mammajobben har tært på, så hun gleder seg til et roligere liv. Hun trenger et rolig og voksent hjem, uten små barn, og landlig og trygt utemiljø.

  29CC627B-EE68-41F0-9D39-0122A58432C3.pngCoco er en flott hunnkatt, født 1/7-15, som trenger et rolig og voksent hjem. Hun er ikke så glad i andre katter, så et hjem hvor hun kan få all oppmerksomhet er veldig viktig for henne. hun er en bestemt dame, med sine egne meninger og trenger derfor et kattevant hjem. Hun er forsiktig av seg, samtidig som hun er veldig sosial og nysgjerrig. Hun er i glad i kos, maler masse og elsker å sitte på fanget. Hun er også leken. Når vi drar frem en hyssing forsvinner all forsiktighet og hun fyker rundt som en gal, med imponerende fart og spenst. Hun må få mulighet til å gå ut på fine dager, i et trygt og rolig utemiljø. Hun er sterilisert, chipmrk og vaksinert.

  Mamba0420.jpg

  Mamba er en nydelig svart panter på 10 mnd (født 26/5-19). Hun ble funnet i Valdres, og hentet til Bergen når hun var ca. 12 uker. Da var hun veldig redd og sint, derav navnet :) hun har fått masse sosialisering, og er nå en ganske trygg og hyggelig jente. Fremdeles litt engstelig og skvetten hvis noe ukjent skjer, men likevel verdens mest nysgjerrige lille pus. Førstemann inn på nye rom, og vil være med og se på alt fostermor foretar seg. Hun er veldig glad i kos når hun føler seg trygg og komfortabel. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Mamba trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er forsiktig og var, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Ofelia0420.jpg

  Ofelia er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. Ofelia er glad i laserpenn og fiskestang. Hopper og herjer når hun ser lys og bevegelse.Baller og ting som lager lyd er gøy. Hun er veldig glad i kos så lenge hun bestemmer når og hvor. Hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Ofelia trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Oline0420.jpg

  Oline er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oline trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Oliver0420.jpg

  Oliver er en flott liten panter på 7 mnd (født 18/8-19). Han ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Han var veldig redd siden han var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere ham. Han har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig fyr. Hann er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Han er en veldig leken gutt, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oliver trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la ham blomstre videre og bli tryggere og sosial. Han er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til han er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Han trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når han etterhvert er klar for å være ute litt.

  alexis0420.jpg

  Alexis og Mackenzie ble hentet inn fra samme kattekoloni for litt over ett år siden. De har lenge bodd sammen i fosterhjem, og har trengt tid på å bli trygge med mennesker. Nå er de klar for å finne et nytt hjem sammen. Alexis er noe mer sjenert enn venninnen Mackenzie, men er veldig glad i kos og oppmerksomhet fra dem hun er trygg med. I fosterhjemmet lå hun gjerne og koste på fanget. Alexis og Mackenzie vil trives i en familie med ev. større barn. De må ha landlige og rolige utemuligheter når de etterhvert er trygg nok til det.

  Nero1119.jpg

  Nero er en flott ung guttepus, født 3/7-19. han ble fanget inn sammen med mor og søster fra Nordnes, og var i utgangspunktet veldig redd og skeptisk til mennesker, men kommer seg for hver dag som går. Har lært mye av sin søster, og gjør sjelden ting før han har sett sin søster prøve først. Han er en aktiv og spretten gutt. Blitt mer og mer glad i kos, og sikler når han blir kost med. Veldig glad i mat, og liker å jakte på godbiter. Han trenger en rolig og voksen familie, som har erfaring med katter, og tålmodighet til å la ham blomstre i sitt tempo. Det er ønskelig med et hjem med rolige og trygge utemuligheter, gjerne landlig.Nero er kastrert, vaksinert og ID-merket.

  anniken0220.jpg

  Anikken er en søt jentepus på rundt 3 år. Fra å være en «villkatt» født ute, har hun med god sosialisering i fosterhjem, blitt en fortrolig og sosial pus. Hun elsker å få kos samt å jakte på fjær i strikk. Hun har silkemyk pels og det beste hun vet er å begrave snuten sin inni armkroken til mennesket «sitt». Anikken trenger et rolig og voksent, kattevant hjem med tilgang til rolige og landlige utemuligheter, alternativt en sikret luftegård/altan. Anikken er sterilisert, chipmerket og vaksinert. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

  Bella1019.jpg

  Bella er en nydelig frøken på 7 år, født i 2012. Da Bella først kom til oss var hun veldig redd, holdt seg mest for seg selv, og har brukt flere måneder på å bli trygg på fosterfamilien sin. Nå er hun derimot blitt en kjærlig og god pus, som er veldig glad i kos. Hun er også veldig glad i god mat, spesielt kylling, og sitter gjerne og holder oss selskap ved middagsbordet i håp om å få noe godt.
  Bella er fremdeles skvetten, redd for brå bevegelser og hender, og liker ikke å bli løftet. Hun er heller ikke glad i andre katter. Utifra det vi har sett er Bella er snill med barn, men liker ikke å bli tatt på for mye og er ikke glad i støy og uro. Hun bruker tid på å bli trygg på både omgivelser og mennesker, så hun trenger noen som er tålmodig og rolig. Men når man først blir kjent med henne så er hun en veldig søt og kjærlig pus, som bare trenger ro, omsorg og et godt hjem.

  Millie0519.jpg

  Millie er en søt voksen pusejente på 10 år. Hun er kjærlig og liker kos, men hun er også bestemt og sier fra når hun syns det er nok kos. Hun trenger et rolig, voksent og kattevant hjem, uten barn. Hun trenger også å være alenekatt, da hun ikkje er begeistret for andre katter. Millie har vært til seniorsjekk hos veterinæren vår, og hadde milde utslag på kronisk nyresvikt. Hun viser enda ikke noen symtomer, og med spesialfor og god oppfølging hos veterinær kan hun ha flere gode år igjen. Hun venter på at den rette personen med åpent hjerte, skal oppdage henne, og gi henne noen gode siste år i livet sitt. Hun lover masse kos og kjærlighet tilbake :)

  Lotte0319.jpg

  Lotte er en yndig og søt jentepus på ca. 2 år. Hun var veldig redd og skeptisk når hun kom i hus, men med flott oppfølging og sosialisering i fosterhjemmet, er hun som en ny pus nå :) Lotte elsker lek og kos. Hun er veldig nysgjerrig og når hun ikke er opptatt med å sove vil hun sjekke ut alle lyder og bevegelser. Lotte er veldig forsiktig i nye omgivelser, men sjekker gjerne ut når hun er klar for det. Hun er en rolig pus, som bruker tid på å bli trygg. Hun spiser og drikker godt. Fremmede kan være litt skummelt, men begynner å bli mer og mer trygg. Er en veldig spretten katt, som elsker å hoppe og styre på i lekestativet. Hun trenger en rolig og kattevant familie (uten barn), og kan være innekatt med tilgang til en lufteterrasse. Får hun et hjem "på landet", med bare natur og rolige omgivelser, kan hun på sikt tilvennes en tilværelse der hun også kan våge seg ut på lufteturer.

  Bris0420.jpg

  Bris ser ut som en katt rett fra jungelen, og han liker å tøffe seg litt, både overfor andre katter og overfor fremmede mennesker som vil klappe ham hos oss på senteret. Han er en skeptisk type, men veldig nysgjerrig og interessert i det som foregår. Og de som har blitt bedre kjent med ham, kjenner han som en søt og kosete pus, som bare må finne det riktige hjemmet for å kunne slappe av og nyte livet med ”sine” mennesker. Bris er født sommeren 2018 og var veldig redd og engstelig når han ble funnet i en bypark. Han har hatt en vanskelig start på livet, og har kommet en lang vei siden. Bris trenger et hjem med landlige, rolige uteområder, helst uten små barn og andre husdyr. Kom gjerne til senteret for å bli kjent med ham - men vis respekt, ellers må han vise deg poten!

  Biscuit1018.jpg

  Biscuit er en flott silkesvart jente på litt over året. Hun ble fanget inn som kattunge, og da var hun veldig redd. Hun er blitt ganske trygg på det meste, og er en spretten og nysgjerrig pus, men vi får enda ikkje lov til å klappe henne. Da spretter hun akkurat langt nok unna. Hun vil gjerne være med overalt, og har verdens mest optimistiske hale, som ligger i en «grisekrøll» over ryggen hennes :) Hun er glad i andre katter, så et nytt hjem kan gjerne (helst) ha en katt fra før. Hun trenger et voksent hjem, som har tid og tålmodighet til å la henne blomstre opp på nytt i nye omgivelser. Hun bør være innekatt i nytt hjem. Unntak er hvis et nytt hjem er så landlig og fritt, at det vil føles trygt og gå ut og komme inn igjen for henne.

  Skippern0718.jpg

  Skippern er voksen katt på 8 år, som nok har hatt sine kalde vinternetter og dermed setter inderlig pris på livet i varmt hus, med deilige senger å sove i og evig tilgang til mat og leker. Han trenger tid til å bli kjent i nye omgivelser, og er vedlig nysgjerrig. Skippern er en snill og takknemlig hannkatt, som enda ikke viser stor glede over kos.Men liker oppmerksomhet når han først blir kjent med "menneskene sine"!  Men vi håper det finnes et  hjem som kan gi ham den tid han trenger for så til slutt få vise sin flotte personlighet. Skippern vil nok trives i et "voksent" hjem hvor der er rolig. Kanskje med tiden kan han få gå i trygge omgivelser.!

  Side 1 av 2

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434