catcher1021.jpg

  Catcher er en flott gutt, født feb-20. Dette skriver fosterhjem om ham : Catcher er en rolig og kosete katt som kan begynne å male bare man ser på ham. Han er var og forsiktig, og trenger en trygg hule han kan trekke seg tilbake til. Det vil sannsynligvis ta ganske lang tid i et nytt hjem før han våger seg ut "blant folk", men med litt tålmodighet kommer han frem litt etter litt. Vi ser at han også kan være leken, men foreløpig mest på egen hånd. Når han føler seg tryggere kommer han gjerne opp i sofaen og legger seg helt inntil der vi sitter for kos og nærhet. Da han kom til fosterhjemmet hadde han nesten ingen klør, de var klort helt ned til nerven. Etterhvert som de vokser ut igjen trenger han noe å klore på for å bli kvitt flisete rester, så god tilgang på klorestolpe, egnet matte eller lignende blir viktig. Catcher elsker å bli børstet, og kan børstes og klappes på hele kroppen, med unntak av halen. Den vil han helst ha i fred. Men han sier forsiktig fra, og det er ingen fare for verken kloring eller biting. Han kan passe inn i en familie der det ikke er alt for mye bråk og støy i huset. Han trenger et hjem med rolige og landlige (viktig) utemuligheter, når han på sikt er trygg nok i hjemmet til også kunne få gå ut og utforske litt også.

  pjusken1021.jpg

  Pjusken (født mai-20) er en flott hannkatt som ble fanget inn etter et liv ute. Han brukte sin tid på å bli vant til innelivet, men da han skjønte at fostermor ikke er farlig, ble det fort forandring. Om det koses eller lekes maler han uten stopp, og potene knar han i takt med malingen. Han elsker oppmerksomhet, og starter hver morgen med et hei og halen i været før det er tid for morgenkos. Kos må skje på hans premisser, og hvis det blir litt mye kan han finne på å si ifra ved å bite, men ikke hardt. Han kan bruke litt tid på å venne seg til nye mennesker, men med en gang han skjønner at folk ikke er farlig vil han ha så mye kos som overhode mulig. Ellers er han litt skvetten, og ikke spesielt glad i båe bevegelser eller høye lyder. Likevel lærer han seg etterhvert hva som ikke er farlig. Han er veldig glad i lek, spesielt med fiskestang med fjær. Det er viktig at Pjusken kommer til noen som vil gi han tid til å vise hvor fin han kan være når han er trygg. Helst noen som har litt erfaring fred katter fra før. Han er veldig tydelig i kroppsspråket sitt, og dermed lett å lede hvis man vet hva man ser etter. Pjusken trenger en vosen og rolig familie som bor landlig (viktig) og trygt til, slik at Pjusken kan få være ute når han blir klar for det.

  dali1021.jpg

  Dali er en sosial og søt liten frøken på ca 1 år. Når vi tok imot henne hadde hun et kraftig brudd i venstre lårbein, som trengte operasjon. Nå er funksjonen i beinet tilnærmet normal, og hun skal snart på sin siste veterinærkontroll. Dali er en snill og søt frøken, som elsker kos og lek, men hun trenger et kattevant hjem uten barn, som kan lese signalene hennes.

  Dali er en skikkelig sjarmerende jentepus som er lett å bli glad i. Hun må få et hjem med trygge utemuligheter.

  isabellascarlett1021.jpg

  Isabella og Scarlett er to vakre jenter på 2 år (født nov-20). De ble hentet av Mattilsynet ut fra forferdelige levekår. Vi tok i mot tilsammen 30 katter, som alle fikk veterinærsjekk, kastrering, vaksine, ormekur og ikke minst kjærlighet som de sårt trengte. Dette skriver fosterhjemmet om dem : Disse to jentene er veldig glade i hverandre. De koser og slikker på hverandre, ligger tett når de sover og om den ene er et annet sted mjauer de på den andre. De er derimot litt skeptiske til mennesker. Isabella lukter på fingre og tær til mennesker (merkelig nok veldig glad i svette tær og brukte sokker), og jeg kan forsiktig kile henne under haka. Men ingen av de liker stryking, klapping eller børsting per nå. Begge spiser godbiter fra hånden.
  De gjemte seg de første ukene, men utover tiden de har vært her har de blitt tryggere. Scarlett er en tøffing og er beskyttende ovenfor Isabella, som er mer utforskende. De liker å se på mens jeg lager mat eller steller meg på badet.
  Jeg har forsøkt relasjonsbygging gjennom lek, men de er lite interessert i alt bortsett fra små baller og ting som triller. De leker litt med hverandre i blant, men nokså forsiktig. Alt i alt, veldig fine katter å bo med.
  Isabella og Scarlett er innekatter, og trenger et rolig og voksent hjem, med god plass så de kan få utfolde seg litt i trygge omgivelser.

  katinka1021.jpg

  Katinka er en skjønn jente på 4 år (født juni-17). Katinka brukte veldig langt tid på å bli trygg i fosterhjemmet, og bodde lenge i sofaen. Men når hun først ble trygg har hun vist seg å være tidenes kosekatt. Hun vil helst ligge på fanget, og kan være ganske påståelig på det. Hun virkelig elsker kos, men trenger noen som lar hun komme til dem, og ikke er for brå i starten. Hun er en veldig snill katt, og blir veldig sjeldent sint eller irritert. Hun er også veldig leken og vil nok sette stor pris på å få et hjem der hun også kan være ute og leke seg. Katinka trenger et rolig voksent hjem, med landlige og trygge utemuligheter når hun etterhvert er klar for det.

  eliza1021.jpg

  Eliza er en skjønn jentepus på ca 2 år. Hun er en av mange katter vi tok imot gjennom mattilsynet i år, fra et hjem med uoversiktelig mange katter. Når hun kom til oss var hun drektig, og fødde to kattunger i fosterhjem. Nå er hun ferdig med morsrollen og bor i et fosterhjem sammen med venninnen Hazel, som kommer fra samme sted. De ser ut til å ha glede av hverandres selskap, og leker mye sammen. Det ville vært fint hvis de kunne bli adoptert sammen, men fosterhjemmet tror de også vil klare seg fint hver for seg. Eliza har etterhvert vist seg å være en nysgjerrig og leken katt som er glad i å utforske.

  De kan være litt redd for fremmede, og det er derfor fint hvis de kan komme til et rolig hjem. Det tok et par måneder før fosterhjemmet fikk klappe dem i starten, men nå er begge blitt glad i kos. De er likevel ikke den typen katt som legger ved siden av deg i sofaen (ennå), og de liker heller ikke å bli løftet.

  Eliza må få et hjem med trygge utemuligheter.

  hazel1021.jpg

  Hazel er en skjønn jentepus på ca 3 år. Hun er en av mange katter vi tok imot gjennom mattilsynet i år, fra et hjem med uoversiktelig mange katter. Nå bor hun i fosterhjem sammen med venninnen Eliza, som kommer fra samme sted. De ser ut til å ha glede av hverandres selskap, og leker mye sammen. Det ville vært fint hvis de kunne bli adoptert sammen, men fosterhjemmet tror de også vil klare seg fint hver for seg.

  De kan være litt redd for fremmede, og det er derfor fint hvis de kan komme til et rolig hjem. Det tok et par måneder før fosterhjemmet fikk klappe dem i starten, men nå er begge blitt glad i kos. De er likevel ikke den typen katt som legger ved siden av deg i sofaen (ennå), og de liker heller ikke å bli løftet. Hazel er fortsatt en litt forsiktig jente, men veldig glad i å leke og kose når hun først blir kjent med folk.

  Hazel må få et hjem med trygge utemuligheter.

  sussi0921.jpg

  Sussi er en skjønn voksen dame som trenger nytt hjem etter at eieren hennes døde. Hun trenger et rolig og kattevant hjem som kan lese signalene hennes. Dette sier fosterhjemmet om Sussi: Sussi er en rolig og snill katt. Hun var ganske redd og gjemte seg mye i starten, men nå som hun har blitt husvarm følger hun meg ofte rundt i leiligheten og er glad i oppmerksomhet. Når jeg står opp om morgenen eller kommer hjem fra jobb møter hun meg med halen i været og har mye å "fortelle". Hun legger seg ofte ved siden av meg i sofaen, men ikke på fanget. Hun er glad i kos når det passer henne, hvis ikke sier hun som regel ifra ved å trekke seg unna. Hun leker en del for seg selv, og har etter hvert også begynt å forstå greia med fiskestang-leke. Hun liker å kunne gå ut på altanen og nyte luften. Har opplevd kloring og/eller småbiting fra henne noen få ganger, men da har det ikke vært hardt, og jeg har stort sett tolket det som lek, kos eller rastløshet. Hun kan være litt skvetten, men det har kommet seg veldig etter hvert som hun har blitt tryggere på meg. Gjemmer seg når det kommer besøk. Hun bør børstes hver dag, da hun kaster opp litt hårballer innimellom og har noen områder av pelsen som fort tover seg (hun lar seg enkelt børste f.eks. når hun spiser). Sussi trenger et rolig og voksen hjem, uten barn. Det må være landlige og rolige utemuligheter, da Sussi er vant til å være masse ute fra tidligere.

  evian062021.jpg

  Evian er en nydelig gutt på 6 mnd (født nov.-20). Evian ble født i fosterhjem av en veldig forsiktig kattemor, som var en av mange katter vi tok imot via mattilsynet i høst. Han har med tiden blitt en veldig leken og kosete gutt, som nå bor i fosterhjem sammen med to andre katter. Han elsker å leke med sin fosterbrødre og de sover ofte sammen. Han hadde elsket å komme i en familie med en annen katt som liker å leke med ham. Han er veldig nysgjerrig og følger med på alt, og er veldig fascinert av støvsugeren. Evian er fortsatt litt redd for hender, men har blitt mye tryggere og elsker å bli klappet på sin premisser og kommer opp på fanget noen ganger. Evian vil trenge litt ro og tålmodighet i starten, men med de riktige omgivelsene blir han nok en trygg og sosial familiekatt med tiden.

  birgitte0321.jpg

  Birgitte er en herlig seniorpus på 11 år, som er veldig glad i nærhet, kos og late dager. Hun er en ganske stor pus, med grønne øyne, fargefull fluffy pels og veldig lange værhår.
  Hun hadde ikke de beste forutsetningene da hun kom til fosterhjemmet, men har nå vokst til å bli tidenes kosepus og sofagris. Hun er ikke så glad i å ligge på fanget, men vil gjerne ligge så nære deg som mulig, både i sengen og sofaen. Birgitte er også veldig vokal, og sier ifra om matskålen står tom. Hun er til tider leken med både ball og fiskestang, og kan også stjele dine sokkepar og hårstrikk.
  Besøkende har kommentert at hun ser litt streng ut, men de endrer rask oppfatning når de har fått hilst og blitt kjent.
  Hun liker å sitte i vinduskarmen å følge med på alt det spennende som skjer, og savner nok det å få være ute. Vi håper noen der ute kan gi Birgitte et godt hjem, hun er en hengiven og tillitsfull pus som gir masse kjærlighet.
  Birgitte har hatt litt allergiproblematikk, og må få spesialfôr. Birgitte trenger en voksen og snill familie, med trygge og rolige utemuligheter når hun etterhvert kan få være ute.

  E74392E2-F8E9-406D-94B9-072B409BCC4B.jpeg

  Lea er en nydelig liten pusejente som kom til oss som liten kattunge (født mai-2020). Hun var en ganske redd og forsiktig kattunge, som har trengt noe tid med sosialisering. Lea har virkelig kommet ut av skallet sitt og blitt en ordentlig kosepus. Hun kommer ofte opp på sengen både om kvelden og på morgenen for å få kos, og ellers om dagen også. Da vrir hun på hodet og presenterer halsen sin for kløing. Kos blir det aldri nok av. Hun er nysgjerrig og skal snuse på det meste. Hun er veldig glad i å leke med fiskestang og små baller hun kan leke med alene. Store bevegelser og fremmede mennesker er fortsatt litt skummelt. Lea har astma og må behandles med medisin daglig. Lea trenger er rolig hjem uten små barn, og med trygge og gode utemuligheter når hun blir klar for det..

  CB2AF9AB-0536-45DD-AB55-8E4B8EAAE5EB.jpeg
  Sofia (født-14) er en forsiktig pus, som fortsatt har et stykke å gå før hun er helt trygg på mennesker. Hun hadde en vanskelig start på livet i en kattekoloni. Men hun er veldig nysgjerrig og følger med på alt, og snuser på hendene våres når vi strekker dem frem. Med tiden blir Sofia kanskje en "kosepus", kanskje ikke, men vi håper hun likevel kan få et trygt og godt hjem. Hun er vant med å være sammen med andre katter, så et hjem med en snill kattevenn vil nok være fint. Sofia må være innekatt i et hjem med få voksne personer, god plass, og gjerne en kattesikret luftealtan.

  60FC6ADB-CBE7-4431-9656-6BB229577989.jpegMorill (født aug.-16) ble fanget inn fra en gårdskoloni i Hardanger. Hun var veldig redd og forsiktig, og har trengt og trenger fremdeles sosialisering. Hun er fortsatt en veldig forsiktig pus som ikke vil bli tatt på, men hun synes det er greit å hilse ved å snuse på fingre. Hun er leken når stemningen treffer, men foretrekker å leke på egenhånd. Det hun liker best er når hun får ligge i fred på sofaen og deige seg. Morill har fortsatt et stykke å gå før hun er helt trygg på mennesker, og må få et voksent og tålmodig hjem der hun kan få god tid på å bli trygg. Morill må være innekatt i et hjem med god plass, helst med en sikret luftealtan så hun kan lufte seg litt der.

  7F622D82-8681-4D12-B236-E3E8D63DFF9B.jpegJuli (født 2013) er en forsiktig pus, som fikk en hard start på livet i en kattekoloni. Ved en tilfeldighet ble det oppdaget på røntgen at hun har blitt skutt, og har tre hagl i ryggområdet. Det ser ikke ut som hun er plaget av dette. Hun har vært lenge i fosterhjem, og med tiden blitt en kosete og sosial pus. Hun liker kos, og maler høyt når hun blir kost med. Men hun er litt utrygg på hender, og kan bite/slå hvis det blir for mye for henne. Hun er veldig nysgjerrig, og pleide å dilte etter fostermor for å følge med på hva hun gjør på. Juli har fortsatt en bit å gå før hun er helt trygg på mennesker, og må få et voksent og tålmodig hjem der hun kan få god tid på å bli trygg. Hun må være innekatt i lang tid, men gjerne ha trygge utemuligheter hvis hun en gang blir klar for det.

  limbo0221.jpg

  Limbo er en flott pusegutt som kom til oss som liten kattunge (født mai-2020). Han var en ganske redd og forsiktig kattunge, som har trengt noe tid med sosialisering. Nå har han blitt en stor kar på nesten 5kg. Med andre ord er han ganske glad i mat, og matinntak må begrenses. Han har blitt god og trygg. Han er en tøff" liten" kar, som nå er blitt godt vandt med kos. Er han i kosehumør legger han seg gjerne ned og spreller og ruller rundt i påvente av kos. Veldig kjekt med kos på rygg, bryst og hode. Det er ikke mye han er redd, og ligger gjerne en meter unna støvsugeren og prøver å finne ut hva det er for noe. Han er også veldig glad i å leke, og det meste kan jaktes på, for eksempel fiskestang eller laser, men også spøkelsene som visstnok bor i vannfontenen. Limbo ønsker seg et rolig og kattevant hjem, der han kan få være babyen i huset. Hjemmet må ha trygge og rolige uteområder, uten mye leven og biler.

  A30A72BF-3DA6-473D-A85A-ED923A27C4E2.jpeg

  Konrad (født juli-2020) er en herlig liten tass som kom til oss sammen med mamma og søsken da han var ca. 8 uker gammel. Han fikk en tøff start på livet med øremidd, ørebetennelse og mye vondt i magen. På grunn av dette er han fremdeles litt mindre en gjevngamle katter, men ingenting å bekymre seg for. Han er ei full vigør og aktiv og leken. Han er en pratsom liten kar og gir klar beskjed når det er noe han vil. Han følger etter oss over alt i huset og er ekstremt glad i mat, så han er raskt på plass på kjøkkenet når vi går dit. Konrad elsker å leke med fiskestenger og er kjapp til å fange den. Ellers er han glad i alt som beveger seg og lager litt lyd. Han eeeeelsker kos, og kommer gjerne for å ligge tett inntil. Han er førstemann i sofaen når han aner at det er kos på gang. Konrad må komme til et voksent og kattevant hjem, som er klar for en liten villstyring av en hjerteknuser. Han trenger et hjem som kan tilby trygge og landlige utemuligheter, så han kan få være masse ute og utfolde seg når han blir klar for det :)

  saga0121.jpg

  Saga er en nydelig rødtopp med stripepels fra hodet og til haletuppen (født juni-16). En vakker hunnkatt!!
  Hun fikk som mange andre katter en dårlig start på livet sitt med utrygge omgivelser, som har satt
  sine spor og preg i den ellers så sterke kattekroppen. Hun ble fratatt all sosial kontakt i sitt første
  leveår, noe som har gitt henne en sterk overlevelsesevne om å «klare seg selv»! Heldigvis var det
  dyrevenner som observerte Saga i området hvor hun gikk som hjemløs og tok henne i hus. Hun var da
  høydrektig og fødte 5 nydelige kattunger som hun fostret og hun var en fantastisk kattemamma. All
  omsorg hun selv hadde savnet gav hun til sine 5 små nøster. Når kattungene var 12 uker, fikk de sine
  nye gode hjem. Saga fikk også sitt trygge hjem etter at hun ble sterilisert. Hun har levd et trygt og
  godt liv med masse kjærlighet og omsorg, og fått gått ut og inn dørene i «huset sitt» akkurat når hun
  har villet. Dette er VELDIG viktig for Saga, og få ha gode utemuligheter. Hun simpelthen elsker
  utelivet!
  Dessverre har livssituasjonen hvor Saga i dag bor, endret seg og vi søker nå etter det perfekte
  hjemmet for skjønne Saga. Det må være et rolig hjem med kattevante mennesker som SER Saga og
  hva hun trenger. Hun tar litt tid på å «varme opp» i nye omgivelser, men når hun først gir seg over til
  menneskene sine viser hun både tillit og kjærlighet og glede over livet. Hun bør få komme i landlige
  omgivelser hvor det er lett tilgjengelig med både inne- og uteliv.
  Send oss en mail dersom du har lyst å hilse på Sagamoren.

  rasmus1020.jpg

  Rasmus ble funnet for som bitteliten kattunge for 3 år siden, under noen blikkplater sammen med to søsken. Han har trengt en del sosialisering, og er fortsatt en forsiktig pus. Når han først er blitt trygg er han oppsøkende, prater og maler mye, og er tidvis kosete. Han bor nå sammen med en annen katt i fosterhjem, men fosterhjemmet tror han ville passet bra i et hjem uten andre puser, og at sosialiseringen mot mennesker da hadde gått raskere. Han er veldig glad i mat og snop, og kommer opp på fanget om det er lovnad om noe godt snop. Han liker å leke, spesielt med laser og fiskestang, og han lager mange gøye lyder når han leker. Han liker å sitte og se ut på livet, været og fuglene.
  Rasmus må være innekatt i lang tid, men kan gjerne ha tilgang til en sikret luftealtan, og på sikt ha gode og trygge utemuligheter når han er klar for det.

  A0D0AFCB-DCCE-421B-B8CC-9D33FC1C6A17.jpegCharlotte er en fantastisk katt som elsker kos, godbiter, og avslapping. Hun er veldig sjenert, og kan finne på å tilbringe store deler av dagen under sofaen eller sengen. Charlotte er en katt som krever tålmodighet - hun elsker kos, men er veldig engstelig. Hun trekker seg unna og gjemmer seg når det kommer fremmede på besøk. Det gikk lang tid før fosterhjemmet fikk kose med henne, og enda lenger tid før hun var fullt komfortabel med det. Man kan høre på pusten hennes når hun er engstelig, og man er aldri i tvil om hun koser seg - da maler hun uten ende. Når tillitsforholdet er bygd opp er hun mye mer åpen for kos, men det vil ikke komme med det første, så tålmodighet er veldig viktig.
  Hun er en kjempesøt katt med korte ben og svai i ryggen. Hun elsker å utforske, og strekker sin proporsjonalt lange hals opp for å følge med på ting hun er nysgjerrig på. Fosterhjemmet har blitt fryktelig glad i Charlotte, og det er en fryd å stå opp og møte henne i stuen om morgenen. Finere katt må man lete lenge etter.
  Charlotte vil trenge videre sosialisering i et nytt hjem, og trenge god tid på å bli trygg med sin nye familie. Hun må få et rolig og kattevant hjem, og må være innekatt i lang tid.

   

  tyler0321.jpg

  Tyler er en søt og grei liten jentepus på ca.2,5 år. (Født 2017)Tyler har blomstra veldig siden hun kom inn som en livredd og engstelig pus. Dette skriver fosterhjemmet om henne : Hun er blitt mye mer sosial de siste månedene. Når vi først fikk hun låg hun bare inne i hulen sin eller under en stol og kom bare fram når vi lokka med mat. Nå går hun derimot rundt i heile leiligheten og liker best å ligge inne i lag med oss. Hun er og veldig glad i å leke og har mye energi. Når hun vil ha kos kommer hun opp på fanget mitt eller ligger seg inntil meg. Hun er fortsatt litt nervøs rundt gjester, men det har kommet seg veldig.
  Tyler trenger et rolig og trygt hjem, med kattevante mennesker, og med trygge og rolige utemuligheter når hun etterhvert blir klar for å være ute litt.

  bonzo0720.jpg

  Bonzo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Bonzo er den sarteste sjelen i flokken. Han er veldig glad i søsknene og mammaene sine, og derfor har han holdt litt avstand til menneskene rundt seg. Han er veldig nysgjerrig og vil være med der ting skjer, men han har bestemt seg for at nærkontakt er utelukket. Han holder seg akkurat på en armlengdes avstand. Vi jobber aktivt med det, han trenger tillit til at vi ikkje vil ham noe vondt. Samtidig med at han er en veldig forsiktig og var gutt, er han også leken og aktiv, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig voksen familie, uten barn nå eller i fremtiden, da han er den redde forsiktige pusen han er. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.

  banjo0720.jpg

  Banjo er en flott guttepus, født 17/3-20. Han er en av ti "søsken", tre kull sammen med to mødre. De er en aktiv og flott gjeng. Banjo er en nysgjerrig og vennlig sjel. Han kommer gjerne for å være der ting skjer, og ber pent om litt oppmerksomhet, selv om det også er litt småskummelt å bli klappet. Men idet man får kontakt, er det en nytelse for ham. Han er litt forsiktig rundt mennesker, spesielt de han ikkje kjenner. Han trenger litt tid på å bli kjent, men da er han fantastisk. Han er leken og glad, og elsker fiskestangleker. Han trenger en rolig familie, uten småbarn, helst opp mot ungdomsalder, da han som sine søsken er litt forsiktig av seg. Hjemmet må også tilby rolige, og trygge utemuligheter, helst med masse hager og friområde/skog.


  E4AE392D-F6B6-4A72-98FD-A341FE5A5352.jpeg

  Baby er en supersøt liten jente (født 2018). Hun ble hentet inn hjemløs og drektig, sammen med sin mor Brie, hun også drektig. Sammen har de oppdratt sine små, og er nå klar for å begynne på sine nye liv. Baby er snill og glad i kos, samtidig som hun er en forsiktig pus. Hun trenger litt tid på å bli kjent, og stole på mennesker og omgivelser, men når hun først stoler på deg, er hun kjærlig og kontaktsøkende. Hun er en liten av vekst, som en stor kattunge, men det hun mangler i størrelse tar hun igjen i personlighet :) Ingen kan løpe så fort som baby og snu på en femøring. Hun elsker fart, og har seg noen raptuser innimellom. Hun elsker å stupe i sofaen og vri seg som en makk når hun aner at det er kosestund på gang. Brie trenger et rolig og voksent hjem, uten små barn, og landlig og trygt utemiljø.

  Mamba0420.jpg

  Mamba er en nydelig svart panter på 10 mnd (født 26/5-19). Hun ble funnet i Valdres, og hentet til Bergen når hun var ca. 12 uker. Da var hun veldig redd og sint, derav navnet :) hun har fått masse sosialisering, og er nå en ganske trygg og hyggelig jente. Fremdeles litt engstelig og skvetten hvis noe ukjent skjer, men likevel verdens mest nysgjerrige lille pus. Førstemann inn på nye rom, og vil være med og se på alt fostermor foretar seg. Hun er veldig glad i kos når hun føler seg trygg og komfortabel. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Mamba trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er forsiktig og var, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Ofelia0420.jpg

  Ofelia er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. Ofelia er glad i laserpenn og fiskestang. Hopper og herjer når hun ser lys og bevegelse.Baller og ting som lager lyd er gøy. Hun er veldig glad i kos så lenge hun bestemmer når og hvor. Hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Ofelia trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  Oline0420.jpg

  Oline er en søt jentepus på 7 mnd (født 18/8-19). Hun ble funnet på Nordnes, sammen med to søsken. Hun var veldig redd siden hun var født ute, og vi har brukt mye tid på å sosialisere henne. Hun har kommet seg veldig, og er blitt en artig og nysgjerrig jente. hun er fremdeles engstelig og nervøs, og trenger god tid på å bli trygg med nye omgiveler og mennesker. Hun er en veldig leken pusejente, og elsker fiskestenger og fjærpinner. Oline trenger et voksent og kattevant hjem, uten barn, med forståelse og tålmodighet til å la henne blomstre videre og bli tryggere og sosial. Hun er veldig forsiktig, og må være innekatt det første året, til hun er blitt tryggere og har grodd godt fast i hjemmet. Hun trenger landlige, rolige uteområder, med natur, når hun etterhvert er klar for å være ute litt.

  anniken0220.jpg

  Anniken er en søt og flott jentepus (født 2014). Fra å være en «villkatt» født ute har hun, med god sosialisering i fosterhjem, blitt en mer fortrolig og sosial pus, men har fortsatt en lang vei å gå. Hun elsker å få kos av fostermor, samt å jakte på fjær i strikk. Hun har silkemyk pels, og det beste hun vet er å begrave snuten sin inni armkroken til mennesket «sitt». Hun er fremdeles skeptisk mot fremmede, og er rask til å gjemme seg så snart noen andre enn fostermor kommer. Anniken trenger et rolig, voksent og kattevant hjem med tilgang til rolige og landlige utemuligheter, alternativt en sikret luftegård/altan. Hun er redd andre katter, og må derfor være eneste katt i hjemmet.
  Anniken er sterilisert, chipmerket og vaksinert. Hun kan besøkes i fosterhjemmet etter avtale.

  Bella1019.jpg

  Bella er en nydelig frøken på 7 år, født i 2012. Da Bella først kom til oss var hun veldig redd, holdt seg mest for seg selv, og har brukt flere måneder på å bli trygg på fosterfamilien sin. Nå er hun derimot blitt en kjærlig og god pus, som er veldig glad i kos. Hun er også veldig glad i god mat, spesielt kylling, og sitter gjerne og holder oss selskap ved middagsbordet i håp om å få noe godt.
  Bella er fremdeles skvetten, redd for brå bevegelser og hender, og liker ikke å bli løftet. Hun er heller ikke glad i andre katter. Utifra det vi har sett er Bella er snill med barn, men liker ikke å bli tatt på for mye og er ikke glad i støy og uro. Hun bruker tid på å bli trygg på både omgivelser og mennesker, så hun trenger noen som er tålmodig og rolig. Men når man først blir kjent med henne så er hun en veldig søt og kjærlig pus, som bare trenger ro, omsorg og et godt hjem.

  Bris0420.jpg

  BRIS ER RESERVERT.

  Bris ser ut som en katt rett fra jungelen, og han liker å tøffe seg litt, både overfor andre katter og overfor fremmede mennesker som vil klappe ham hos oss på senteret. Han er en skeptisk type, men veldig nysgjerrig og interessert i det som foregår. Og de som har blitt bedre kjent med ham, kjenner han som en søt og kosete pus, som bare må finne det riktige hjemmet for å kunne slappe av og nyte livet med ”sine” mennesker. Bris er født sommeren 2018 og var veldig redd og engstelig når han ble funnet i en bypark. Han har hatt en vanskelig start på livet, og har kommet en lang vei siden. Bris trenger et hjem med landlige, rolige uteområder, helst uten små barn og andre husdyr. Kom gjerne til senteret for å bli kjent med ham - men vis respekt, ellers må han vise deg poten!

  Ramona0618.jpg

  Ramona er en vakker voksen hunnkatt (født 2013). Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Hun er en bestemt dame, men glad i kos fra dem hun er trygg på. Av fostermor får hun ikke nok av kos, men hun er fortsatt skeptisk til fremmede. Ramona trenger et rolig og kattevant hjem som kan la henne bli trygg i sitt eget tempo. Ramona har brukt lang tid på å bli trygg på fostermor og hjemmet, men har blomstret opp og blitt veldig trygg på livet sitt som hun nå kjenner det. Det vil bli snudd på hodet når hun flytter til nytt hjem, og derfor må det vises veldig stor tålmodighet og forståelse for Ramonas grenser og tilpassningsevner. Ramona har nettopp begynt å få være litt ute i hagen til fosterhjemmet, noe hun liker veldig godt. Derfor ønsker vi at hennes nye fremtidige hjem skal være i et rolig nabolag, med en god og trygg hage å utforske.

  blimedlemu

  fjernadopsjonu

  grasrotk1

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434