Frivillig i Jekteviken

  katteelsker

  På vårt senter for hjemløse katter i Jekteviken 5 på Nøstet har vi til enhver tid katter som trenger daglig stell, kos, lek og sosialisering. Vi har behov for frivillige både på dagtid, ettermiddag/kveld og i helgene.

  Da Norge ble stengt ned i mars i 2020, grunnet Covid-19, ble det en total omvelting på alle rutiner for mange bedrifter, organisasjoner og for folk flest.Vårt hjelpesenter i Jekteviken 5 måtte stenges for besøkende, og det var heller ikke mulig med «drop in» for å sosialisere og kose med kattene på senteret.Senteret er fortsatt stengt, slik vi har annonsert på vår nettside og på facebooksiden, grunnet strenge smittevernregler forbundet med Covid-19.

  Vi ønsker selvsagt å komme i kontakt med publikum og dyrevenner som vil være frivillig hos oss, men vi må gjøre dette på en trygg måte. Derfor ber vi om å bli kontaktet på mail. Skriv litt om deg selv og hva du vil bidra med, så gjør vi en avtale om en samtale og evt ukedager som passer for deg.

  HJELP TIL DET DAGLIGE STELL OG RENGJØRING I SENTERET I JEKTEVIKEN 5!

  Det daglige stellet på senteret innebærer en god del rengjøring som:

  • Rengjøring av dokasser
  • Rengjøring av bur og vask av overflater
  • Børsting av kattetepper og kloremøbler
  • Moppevasking av gulv
  • Det blir også MASSE tid til kos med kattene.

  Du vil selvsagt få full opplæring i arbeidet sammen med våre ansvarlige daglige faste flinke og hyggelige vakter i senteret.

  Er du interessert?

  Ta kontakt med:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  og avtal en dag for samtale og opplæring.

  SOSIALISERING OG SAMVÆR MED KATTENE I SENTERET I JEKTEVIKEN 5!

  Vi må, grunnet Coronasituasjonen, begrense besøk av «kosere» - og kan ikke ta imot «drop in» besøk.Men vi vil gjerne ha kontakt med deg som ønsker å komme, kanskje en dag i uken om kvelden mellom 17 og 20, for sosialisering og samvær med kattene på senteret.

  Er du interessert? Ta kontakt med:

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  og avtal en dag for samtale og hvilken dag det passer for deg å komme for sosialisering og samvær med kattene på senteret.

  Du er HJERTELIG VELKOMMEN til å ta kontakt med oss!

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434