Støtt oss med grasrotandelen

  grasrot1 1

  Grasrotandelen er en enkel måte å støtte oss på, det koster deg ikke en eneste krone! Vi setter stor pris på alle som velger å la oss bli mottaker av sin grasrotandel, det betyr at vi kan hjelpe enda flere hjemløse og trengende dyr.

  Når du har registert deg i grasrotandelen vil 5 % av innsatsen din ved spill hos Norsk Tipping gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen.

  DU HJELPER HELT GRATIS!

  Vi er svært takknemlig for alle som ønsker å gi sin grasrotandel til vårt dedikerte arbeid for hjemløse og nødstilte dyr.Dette er en fantastisk økonomisk støtte. Vi hadde ikke klart et så omfattende arbeid  for de hjemløse og syke dyrene UTEN støtte fra grasrotgiverne!DIN grasrotandel gjør en forskjell i hverdagen for mange hjemløse dyr.Del gjerne med dine venner denne muligheten til å hjelpe på en enkel måte!

  TUSEN TAKK FOR DIN STØTTE!

  tyra0920.jpg

   

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434