• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Støtt oss med grasrotandelen

grasrot1 1

Grasrotandelen er en enkel måte å støtte oss på, det koster deg ikke en eneste krone! Vi setter stor pris på alle som velger å la oss bli mottaker av sin grasrotandel, det betyr at vi kan hjelpe enda flere hjemløse og trengende dyr.

Når du har registert deg i grasrotandelen vil 5 % av innsatsen din ved spill hos Norsk Tipping gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen.

Vi har laget til et infobrev som du kan skrive ut, og levere til tippekommisjonæren for en rask og enkel registering av din grasrotandel. i dokumentet er det også oppgitt hvordan du på andre måter kan melde deg på ordningen.

Vi setter også stor pris på dersom du ønsker å dristribuere informasjonen videre til andre som kan tenkes å ville støtte oss!
Pengene vi får inn via Grasrotandelen går uavkortet videre til arbeidet for nødstelte og hjemløse dyr. Dette gir oss en ekstra sikkerhet for at vi blant annet kan foreta nødvendige operasjoner og innkjøp.

På forhånd tusen takk for støtten!!

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434