• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Sofus0918.jpg

Sofus er en staselig ung hannkatt med masse pels og godt humør. Han er sosial og glad i både kos og lek, og går fint i lag med andre katter. Den lange tykke pelsen må han få hjelp til å stelle hos sin nye familie, slik at den ikke blir flokete. Sofus må få et hjem med gode utemuligheter, da han liker å være ute på fine dager.

Angel0518.jpg

Angel er en nydelig jentepus på ca. 6 år som ble funnet ved et BIR-anlegg for 3 år siden. Hun var nedkjørt, utslitt, tynn og syk, og det tok mange måneder i et dedikert fosterhjem før hun følte seg bedre. Hun ble etterhvert omplassert, men ble tatt inn igjen til oss når eier døde brått. Angel er en litt forsiktig pus, men hun elsker kos, og om hun får lov kan hun ligge på fanget hele dagen. Hun prater mye og elsker lek med ball, mus og andre katter. Hun var også god venn med hunden når hun var i fosterhjem. Angel har tidligere blitt behandlet for astma, og kan trenge behandling igjen i fremtiden hvis hun viser symptomer.

finnbeck06171

Her er Finnbeck. Han er en stor kosekatt. Han liker å være ute noen timer hver dag, når han er ute holder han seg nært huset og kommer løpende når man roper eller han ser deg. Han er glad i å leke, og han prater mye. Han krever enormt mye kos, så jo flere som vil kose jo bedre. Finn syns det er kjekt å gå litt lenger på tur ute hvis matmor er med.
Finn er litt som en hund som kommer løpende og sier hei når du kommer hjem fra jobb, da vil han alltid blir løftet og få skikkelig kos.
Han har i løpet av det siste året blitt en god og trygg katt med masse selvtillit inne og gradvis mer ute. Han har jo vært inne i 6 år, så det tar selvsagt tid å bli helt trygg ute.
Han er en sunn og superfin katt som fortjener å bli dullet med resten av livet sitt. Han passer godt i et hvilket som helst hjem med trygge utemuligheter.

ravn0517

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.

Lykkeliten0418.jpg

Lykkeliten er en veldig sosial, leiken og kosete pus som elsker å ligge på sofaen og på fanget.
Pusen har mye energi, og trenger å være ute på jakt i et spennende område.
Lykkeliten elsker mennesker, og vil helst at flokken er samlet. Det er aldri en kjedelig dag med Lykkeliten i livet.  Han kan passe i en rolig familie med store barn, som liker en liten tøff "kjuagutt"!! Han ønsker seg rolige og trygge utemuligheter når han blir stor.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434