• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Havanna0718.jpg

Havanna er en nydelig pusedame på halvannet år. Hun ble fraflyttet, og gikk ute alene og ble selvfølgelig drektig. Hun fikk 5 små, og er en god mor for dem. Snart er morsrollen over, og Havanna ønsker seg sitt eget hjem som ikkje forlater henne igjen. Hun er en snill og god pus, grei med andre katter, og leker gjerne. Elsker fiskestenger. Hun blir en perfekt familiepus, og ønsker seg trygge og rolige utemuligheter når hun blir klar for det. Hun blir sterilisert og chippet om en måneds tid, og da er hun klar for nye eventyr.

Victoria0718.jpg

Victoria er en vakker pusefrøken på litt over året. Hun er verdens mest kosete og sosiale pus, som elsker å ligge på fanget og få all oppmerksomhet. Hun er leken og aktiv som en kattunge, og har mange artige påfunn. Fosterhjemmet skryter veldig av henne, og sier at de er heldige de som slår "kloa" i henne. Victoria blir en perfekt pus som passer i alle typer familier, gjerne med barn som vil leke masse med henne. Hun ønsker seg et hjem med trygge og rolige utemuligheter når hun har fått bodd seg inn litt :) Hun er sterilisert og chippet, og klar for nye eventyr.

angus.jpg

Angus er en flott gutt på et år. Han er våken og nysgjerrig, elsker oppmerksomhet og vil gjerne være med på alt.  Han elsker kos, og gir deg gjerne noen raspende sleik med tungen hvis han får lov. Han er en snill og god pus, som vil passe i en familie med store barn/ungdommer. Han trenger rolige og landlige uteområder når han har fått bodd seg skikkelig inn hos sin nye familie. Angus kan besøkes på hjelpesenteret vårt i Jekteviken. 

boris.jpg

Boris er en herlig ung hannkatt som er snill med alle - både to og firbeinte. Han er skipskatt - det vil si at han har noen ekstra tær, som gjør han desto mer sjarmerende. Boris vil passe inn i de fleste familier, i et hjem med trygge utemuligheter. Han blir veldig glad for besøk på senteret vårt i Jekteviken :)

Angel0518.jpg

Angel er en nydelig jentepus på ca. 6 år som ble funnet ved et BIR-anlegg for 3 år siden. Hun var nedkjørt, utslitt, tynn og syk, og det tok mange måneder i et dedikert fosterhjem før hun følte seg bedre. Hun ble etterhvert omplassert, men ble tatt inn igjen til oss når eier døde brått. Angel er en litt forsiktig pus, men hun elsker kos, og om hun får lov kan hun ligge på fanget hele dagen. Hun prater mye og elsker lek med ball, mus og andre katter. Hun var også god venn med hunden når hun var i fosterhjem. Angel har tidligere blitt behandlet for astma, og kan trenge behandling igjen i fremtiden hvis hun viser symptomer.

finnbeck06171

Her er Finnbeck. Han er en stor kosekatt. Han liker å være ute noen timer hver dag, når han er ute holder han seg nært huset og kommer løpende når man roper eller han ser deg. Han er glad i å leke, og han prater mye. Han krever enormt mye kos, så jo flere som vil kose jo bedre. Finn syns det er kjekt å gå litt lenger på tur ute hvis matmor er med.
Finn er litt som en hund som kommer løpende og sier hei når du kommer hjem fra jobb, da vil han alltid blir løftet og få skikkelig kos.
Han har i løpet av det siste året blitt en god og trygg katt med masse selvtillit inne og gradvis mer ute. Han har jo vært inne i 6 år, så det tar selvsagt tid å bli helt trygg ute.
Han er en sunn og superfin katt som fortjener å bli dullet med resten av livet sitt. Han passer godt i et hvilket som helst hjem med trygge utemuligheter.

ravn0517

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434