• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Bajas0318.jpg

Bajas er en tøff og flott gutt på 7 måneder (født 20/7-17). Han er en personlighet av de sjeldne; full av seg selv, trygg på verden, og tar ikkje et nei for et nei :) Han er superleken, veldig aktiv, og trenger maaaaaasssssse oppmerksomhet. Han elsker å kose, og vil gjerne henge på armen så mye som mulig. Alle som kommer på besøk, forelsker seg i Bajas, men han er ikkje en katt for hvem som helst. Selv om han er verdens snilleste, er han også krevende og intens, så han trenger en familie som er kattevant, har god tid til å aktivisere ham og som bor landlig og fritt til, så han kan få være masse ute og utfolde seg i naturlige og trygge omgivelser. En familie med flere større barn er ideelt, da er det mange han kan få oppmerksomhet fra, for det elsker han :)

Tjorven0318.jpg

Tjorven er en snill ung jentepus på 7 mnd. (født 24/7-17),som de ble funnet sammen med søskenen som små kattunger under noen blikkplater. Tjorven og søsknene har hatt en fin tid i fosterhjemmet, og er nå klare for nye hjem. Tjorven er en artig pus, rask som lynet, og med sin store fluffye hale, og sin silkemyke pels, er hun et syn når hun "svever" avgårde :) Hun er en sosial og leken jente som vil passe inn i de fleste familier, og trenger trygge utemuligheter når hun er klar for det.

finnbeck06171

Her er Finnbeck. Han er en stor kosekatt. Han liker å være ute noen timer hver dag, når han er ute holder han seg nært huset og kommer løpende når man roper eller han ser deg. Han er glad i å leke, og han prater mye. Han krever enormt mye kos, så jo flere som vil kose jo bedre. Finn syns det er kjekt å gå litt lenger på tur ute hvis matmor er med.
Finn er litt som en hund som kommer løpende og sier hei når du kommer hjem fra jobb, da vil han alltid blir løftet og få skikkelig kos.
Han har i løpet av det siste året blitt en god og trygg katt med masse selvtillit inne og gradvis mer ute. Han har jo vært inne i 6 år, så det tar selvsagt tid å bli helt trygg ute.
Han er en sunn og superfin katt som fortjener å bli dullet med resten av livet sitt. Han passer godt i et hvilket som helst hjem med trygge utemuligheter.

ravn0517

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.

Tulla0118

Tulla er en skjønn jentepus på ca. 1 år. Hun ble funnet vandrende i et nabolag, og ingen eier ble funnet. Hun er en snill og grei pus, liker å kose og sove, og er bare snill. hun ønsker seg sitt eget hjem snart, med trygge og rolige uteområder, så hun kan få være ute og utforske og leke.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434