• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Ruth0318.jpg

Ruth er en herlig liten jentepus, som har vært en god stund i et flott fosterhjem. Her har hun del dagene med andre katter, og er bestis med hunden i huset. Hun er snill og leken, og kryper gjerne opp i fanget for litt ekstra kos. Ruth vil nok passe i et rolig hjem med større barn, og kan tydelig dele hjemmet med en annen snill katt eller hund. Hun ønsker seg et hjem med gode og trygge utemuligheter når hun blir klar for det. Hun er sterilsiert og chipmrk.

Wendy0318.jpg

Wendy er en herlig liten jentepus, som har vært en god stund i fosterhjem og fått masse omsorg. Her har hun delt dagene med andre katter, og en snill hund som er i huset. Hun er en snill og leken pus, og liker og ligge tett ved siden av for litt ekstra kos :) Wendy vil passe godt i en rolig familie, gjerne med større barn. Kan gjerne dele hjemmet med en snill katt eller hund. Hun ønsker seg et hjem med gode og trygge utemuligheter når hun er klar for det. Hun er ster. og chipmrk.

Bellatrix0318.jpg

Bellatrix er en forsiktig og snill jentepus på 7 mnd. Hun trenger litt tid på å bli kjent i nye omgivelser, så hun trenger en familie som kan gi henne rom for å finne roen og bli kjent med alt det nye. Når hun er trygg, tar hun gjerne imot kos og klapp. Bellatrix kan godt være sammen med en snill katt i sitt nye fremtidige hjem. Gjerne i en familie med større barn/ungdommer. Hun trenger trygge og rolige uteområder når hun med tiden er trygg nok til å våge seg ut på fine dager. Bellatrix er sterilisert, chipmrk og vaksinert.

Bambi er en vakker langhåret jentepus på ca halvannet år, som ble funnet ute alene med sine 3 kattunger. Det er lenge siden Bambi hadde vært i hus og fått omsorg. Nå har hun i lengre tid vært i et flott fosterhjem og fått en god start på et nytt liv, Hun er kjærlig og hengiven, har masse energi og elsker å leke, spesielt med sprettballen sin. Hun liker godt å bli klappet og å få børstet pelsen sitt, men liker ikke å bli løftet. Enda er hun forsiktig, så hun trenger tid og må få bestemme tempoet selv. Vi håper at det finnes et hjem med masse tålmodighet og kjærlighet til snille Bambi. Vi har tid å vente til det rette hjemmet som kan bli Bambi sitt eget.:-) Hun har utviklet seg mye på kort tid, og i rett hjem vet vi at med tiden blir hun en fantastisk pusevenn. Et voksent og rolig hjem er det beste for Bambi.

baghera1217

Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Arabelle4

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt. Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.

Lykkeliten0917

Lykkeliten er en skjønn liten guttepus på ca 22 uker (født 1/7). Han er veldig leken og springer etter alt han kan finne. Fiskestang og små baller er det gøyeste. Han liker å oppdage nye ting og lekeslåss ofte med moren Lykke. Han har ikke så mye tålmodighet til kos enda, men liker veldig godt å ligge på fanget eller i armkroken å sove. Han passer i familier uten barn. Han ønsker seg rolige og trygge utemuligheter når han blir stor.

putina1117

Putina er en snill voksen damepus, 9 år gammel. Men hvem skulle tro at vakre Putina er 9 år!! Hun er sosial og glad i menneskene rundt seg. Hun vil passe godt i en familie med større barn, og at hun kan få gå ut i trygge omgivelser på fine dager. Den vakre pelsen krever børsting og pelsstell. Putina er helsesjekket, sterilisert og vaksinert og chipmrk.

Rasmus0118

Rasmus er en vakker gutt på 6 mnd. Han ble funnet som bitteliten kattunge under noen blikkplater, sammen med to søsken. Han er en litt sjenert og engstelig type, som trenger et rolig og forståelsesfull hjem. Han er glad i kos når han føler seg trygg, da nyter han vært stryk over hode og rygg. Han er veldig glad i fiskestangleker og laser, da kommer jegeren i ham frem. Han er aktiv og spretten, og liker å ha det gøy, men han må føle seg trygg for å slippe seg helt løs ;)
Han trenger et rolig hjem, uten, eller med store barn (ungdommer), og med trygge og rolige utemuligheter når han er klar for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434