• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Skippern0718.jpg

Skippern er voksen katt på 8 år, som nok har hatt sine kalde vinternetter og dermed setter inderlig pris på livet i varmt hus, med deilige senger å sove i og evig tilgang til mat og leker. Han trenger tid til å bli kjent i nye omgivelser, og er vedlig nysgjerrig. Skippern er en snill og takknemlig hannkatt, som enda ikke viser stor glede over kos.Men liker oppmerksomhet når han først blir kjent med "menneskene sine"!  Men vi håper det finnes et  hjem som kan gi ham den tid han trenger for så til slutt få vise sin flotte personlighet. Skippern vil nok trives i et "voksent" hjem hvor der er rolig. Kanskje med tiden kan han få gå i trygge omgivelser.!

Tutti0718.jpg

Tutti er en snill og god hunnkatt på 10 år. Hun mistet sin matmor og bodde en god stund på kattepensjonat før vi tok hånd om henne. Hun er veldig rolig og utrolig snill, og hun har verdens søteste vesen og er glad i kos. Hun er litt sjenert i begynnelsen og det tar henne litt tid å bli trygg. Er også litt sjenert når det gjelder besøkende. En fantastisk pus som fortjener et godt og trygt hjem. Tutti er sterilisert, chipmrk og vaksinert. Hun vil nok trives med å få gå ut på fine dager i trygge omgivelser eller en god altan til å nyte fine dager.

Milo0618.jpg

RESERVERT.

Milo er en snill hannkatt på ca 4-5 år. Han ble hentet av Mattilsynet som hjemløs, og har nok hatt et litt turbulent liv den siste tiden. Likevel er han utrolig tillitsfull og kosete, så han har nok hatt en familie en gang. Milo ble funnet med store floker i pelsen, og han måtte ha seg en klipp etter han ble tatt hånd om. Nå er en nydelig svart/brun pels på vei til å vokse ut igjen. Han er nok blitt litt forsiktig av seg etter årene på gaten, men det tok ikke mange dagene før han slappet av i fosterhjemmet. Han blir også fort trygg med venner og bekjente som har hilst på. Milo prater mye, og kan ikke få nok av kos. Det beste han vet er å ligge på fanget og bli kost med. Han testet dessverre positivt for FIV, og derfor må det nye hjemmet kunne tilby han et liv som innekatt. Dette tror vi han vil trives med om han får nok stimuli, kos og oppmerksomhet hos sin nye familie. Milo er kastrert og chipmerket.

Ramona0618.jpg

Ramona er en vakker hunnkatt, 5 år gammel. Hun ble funnet på BIR-bossanlegg med kattunger, og var drektig på nytt da vi tok hånd om henne. Et turbulent liv for Ramona, som har satt sine dype spor. Vi håper så inderlig at hun skal få komme til et dedikert hjem hvor hun selv kan få bestemme tempoet og når hun selv ønsker kontakt. Ramona må være innekatt, og  ha plass i en god leilighet hvor hun kan få leve god dager med sine mennesker som gir hun omsorg. Hun er ster. chipmrk. og vaksinert.

angus.jpg

Angus er en flott gutt på et år. Han er våken og nysgjerrig, elsker oppmerksomhet og vil gjerne være med på alt.  Han elsker kos, og gir deg gjerne noen raspende sleik med tungen hvis han får lov. Han er en snill og god pus, som vil passe i en familie med store barn/ungdommer. Han trenger rolige og landlige uteområder når han har fått bodd seg skikkelig inn hos sin nye familie. Angus kan besøkes på hjelpesenteret vårt i Jekteviken. 

Tinkel0518.jpg

Tinkel er en flott guttepus på ca. 6 år. Han er en litt forsiktig katt, som trenger litt tid i nye omgivelser. Men nåtr han først føler seg trygg, er han verdens herligste kosepus. Han elsker å kose i fanget, og vil gjerne ligge der og sove. Han er ikke spsielt leken, men han elsker å sitte i vindusposten og følge med på livet ute. Han gir gjerne beskjed når han vil ha mat eller om han vil ha oppmerksomhet, noe som er bare koselig. Da Tinkel kom til oss, ble han testet for FIV, noe han var positiv på. Det betyr at han må være innekatt i sitt nye hjem, noe som ikke skal by på noen problemer, da han stortsives i rolige omgivelser med folk som han kan kose seg med. Tinkel er kastrert og chippmerket.

Klara0618.jpg

Klare er en fin og snill hunnkatt, som ble tatt hånd om da hun var drektig. Nå er morsrollen over og Klara er på jakt etter sitt perfekte hjem som kan se henne og gi henne den tid hun trenger i sitt nye hjem. Klara har hatt en hofteoperasjon, men er helt frisk og fin og ingen mèn etter en vellykket operasjon. Klara må være alenepus i et rolig hjem, hvor hun kan få gå ut på fine dager. Hun prater mye og tar gjerne en lekerund når hun er i humør til det. Hun er 2 år gammel, og er ster, vaksinert og chipmrk.

Maya0618.jpg

Maya er en sjarmerende ung jentepus som ble funnet ute med sammen med sine tre små kattunger. Hun er en kattedame med stor personlighet som det er lett å bli glad i. Maya har astma, og må stå på medisin resten av livet, men med medisin og regelmessige kontroller er det ingenting i veien for et langt og friskt liv. Hun må få et voksent og rolig hjem og få mulighet til å gå ut på fine dager i trygge omgivelser.

Bjorn0618.jpg

Skjønne Bjørn er en forsiktig hannkatt, ca 1 år gammel. Han er rolig og snill, og han er blitt en skikkelig kosepus, men han vil nok trenge litt tid i nye omgivelser. Han vil veldig gjerne komme til et hjem med en annen snill katt. Bjørn må være innekatt lenge, til han er helt trygg i sine nye omgivelser, og med tiden kan han få gå ut i trygge, rolige og landlige omgivelser.Børn er kastr. vaksinert og chipmrk.

Lulla0518.jpg

Lulla er en herlig jentepus på 11 måneder. Hun ble fanget inn sammen med sin bror og søster når de var ca. 11 uker gamle. Da var de veldig redde, men er nå blitt både sosiale og snille.  hun er yndig og supersøt, mild og god, og veldig glad i kos. Hun står og tripper når hun skjønner at det er kos og få. Hun trenger en kattevant og rolig familie uten barn, eller med større barn/ungdommer, som bor rolig og trygt til i landlige omgivelser, så hun kanskje kan våge seg ut litt på fine dager, når hun blir trygg nok til det:) Lulla er sterilisert, chippet og vaksinert.

Ludde0518.jpg

Ludde er en vakker unggutt på 11 måneder. Han ble fanget inn da han var ca. 11 uker gammel, sammen med sine to søstre. De var veldig redde, men er nå blitt både sosiale og snille. Ludde er den mest sjenerte av dem, og en som trenger god tid og tålmodighet i nytt hjem før han vil føle seg trygg. Han er veldig glad i å få kos, og han er både leken og nysgjerrig :) Han trenger en kattevant og rolig familie uten barn, som bor rolig og trygt til i landlige omgivelser, så han kanskje kan våge seg ut litt på fine dager, når han blir trygg nok til det:)

 

Lucile0518.jpg

Lucile er en vakker pusefrøken på 11 måneder. Hun ble fanget inn da hun var ca. 11 uker gammel, sammen med sine to søsken. De var veldig redde, men er nå blitt både sosiale og snille. Lucile er en herlig pus, med masse personlighet. Hun er litt forsiktig, men hun er kjempeglad i kos. Da legger hun hode på skakke, og nyyyyter å bli klødd på haken. Hun er nysgjerrig og frempå, og vil gjerne være der det skjer noe. De gøyeste i verden for Lucile, er laserpeker. Da blir hun helt "hodeløs", og jager rundt etter den røde prikken. Så det må begrenses litt ;). Hun trenger en kattevant og rolig familie uten barn, eller med større barn/ungdommer, som bor rolig og trygt til i landlige omgivelser, så hun kanskje kan våge seg ut litt på fine dager, når hun blir trygg nok til det:)

Banderas0518.jpg

Hei! Mitt navn er Banderas og jeg er en flott svart langhåret hannkatt! Jeg har som min bror Clooney hatt en tøff start på livet som har gjort meg redd og usikker. Jeg trivdes godt hos mine fosterforeldre, men jeg liker ikke å bli klappet på. Dette tillater jeg kun når jeg spiser våtfor og når jeg er i godt humør og slapper av, da synes jeg det er godt å bli kost med på kinnet og under haken. Jeg synes det er veldig gøy å leke sloss med Clooney, men det er også gøy å leke med de små rosa/blå ballene og fiskestangen. Jeg liker godt å være i nærheten og observere alt som skjer. Det beste jeg vet er når jeg får våtfor! Jeg er innerst inne en snill pus, men jeg har ikke klart å stole på 100% på mennesker ennå. Så jeg vil nok trenge lang tid på å finne tryghet til mine nye mennesker, så jeg håper at den eller de som adopterer meg har tålmodighet.

Blomst0418.jpg

Blomst er en skjønn ung jentepus som trenger litt tid til å bli trygg i nytt hjem. Selv om hun er litt forsiktig i nye miljøer og blandt fremmede, er hun en veldig snill og kjærlig katt som elsker kos og lek. Blomst trenger en familie som har tålmodighet til å la henne komme ut av skallet sitt, og vise frem sin flotte personlighet. Etterhvert som hun er trygg nok til det, vil vi også at hun får mulighet til å gå ut i et trygt og landlig utemiljø.

Zorrog0418.jpg

Zorro G er en flott ung herremann, alder anslått til 2-3 år. Han gikk ute i minst et år før det ble klart at han ikke hadde et hjem (fraflyttet?) Noen dyrevenner ga han litt mat innimellom og prøvde å fange ham inn, men han var utrolig redd og sky, så det var en umulig oppgave. Ett av våre fosterhjem laget et hus til ham og matet ham daglig i sin garasje (derav G i navnet), slik at hadde et «fast hjem». Forsiktig tilnærming gjorde at han etter 4-5 mnd lot seg klappe, og i vinter var han heldigvis trygg nok til å komme inn i huset.  Godt var det, med den kalde og lange vinteren det har vært!
Han var i noen uker litt forvirret over å være i hus, og var fortsatt redd og usikker. Men etter få uker slappet han mer og mer av. Nå, 6 mnd etter han kom i hus, koser han mer enn gjerne, maler, prater, og dilter etter fostermor fra rom til rom.
Zorro G vil passe best i en familie uten barn, da han er en pus med sine egne meninger. Han er en pus som er vant til å være mye ute, så nytt hjem må ha gode og trygge utemuligheter til ham.
Zorro G er altså lykkelig når han får  være en vanlig inne/utekatt, og viser stor takknemlighet over at hans liv som hjemløs katt endelig er over!
Han er selvsagt kastrert, chippet og vaksinert, og kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Bellatrix0318.jpg

Bellatrix er en forsiktig og snill jentepus på 7 mnd. Hun trenger litt tid på å bli kjent i nye omgivelser, så hun trenger en familie som kan gi henne rom for å finne roen og bli kjent med alt det nye. Når hun er trygg, tar hun gjerne imot kos og klapp. Bellatrix kan godt være sammen med en snill katt i sitt nye fremtidige hjem. Gjerne i en familie med større barn/ungdommer. Hun trenger trygge og rolige uteområder når hun med tiden er trygg nok til å våge seg ut på fine dager. Bellatrix er sterilisert, chipmrk og vaksinert.

Bambi er en vakker langhåret jentepus på ca halvannet år, som ble funnet ute alene med sine 3 kattunger. Det er lenge siden Bambi hadde vært i hus og fått omsorg. Nå har hun i lengre tid vært i et flott fosterhjem og fått en god start på et nytt liv, Hun er kjærlig og hengiven, har masse energi og elsker å leke, spesielt med sprettballen sin. Hun liker godt å bli klappet og å få børstet pelsen sitt, men liker ikke å bli løftet. Enda er hun forsiktig, så hun trenger tid og må få bestemme tempoet selv. Vi håper at det finnes et hjem med masse tålmodighet og kjærlighet til snille Bambi. Vi har tid å vente til det rette hjemmet som kan bli Bambi sitt eget.:-) Hun har utviklet seg mye på kort tid, og i rett hjem vet vi at med tiden blir hun en fantastisk pusevenn. Et voksent og rolig hjem er det beste for Bambi.

baghera1217

Baghera er en vakker og snill guttepus på rundt 4 år. Han kan med overtalelse (godbiter) lokkes til å ligge i sofaen ved siden av mennesket «sitt». Han er en forsiktig pus, men som likevel er glad i oppmerksomhet og følger med på alt som skjer rundt ham. TV titting er veldig populært for tiden utover å sitte ute i luftegården og titte på fuglene. Selv om Baghera er en forsiktig pus, klarer han sjelden å motstå en fremstrakt hånd. Da kommer han i turbofart og stanger hodet mot hånden for å få kos. Baghera har en flott personlighet, men er veldig beskjeden i selskap med andre katter. Dersom han blir «satt på plass» av andre katter, kan han løpe å gjemme seg. Vakre og gode Baghera trenger et hjem med rolige og tålmodige voksne som kan gi ham tid og oppmerksomhet til å bli en enda tryggere pus, og i sitt eget tempo. Baghera kan treffes i fosterhjemmet etter avtale.

Arabelle4

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt. Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.

Lykkeliten0418.jpg

Lykkeliten er en veldig sosial, leiken og kosete pus som elsker å ligge på sofaen og på fanget.
Pusen har mye energi, og trenger å være ute på jakt i et spennende område.
Lykkeliten elsker mennesker, og vil helst at flokken er samlet. Det er aldri en kjedelig dag med Lykkeliten i livet.  Han kan passe i en rolig familie med store barn, som liker en liten tøff "kjuagutt"!! Han ønsker seg rolige og trygge utemuligheter når han blir stor.

putina1117

Putina er en snill voksen damepus, 9 år gammel. Men hvem skulle tro at vakre Putina er 9 år!! Hun er sosial og glad i menneskene rundt seg. Hun vil passe godt i en familie med større barn, og at hun kan få gå ut i trygge omgivelser på fine dager. Den vakre pelsen krever børsting og pelsstell. Putina er helsesjekket, sterilisert og vaksinert og chipmrk.

Rasmus0118

Rasmus er en vakker gutt på 8 mnd. Han ble funnet som bitteliten kattunge under noen blikkplater, sammen med to søsken. Han er en litt sjenert og engstelig type, som trenger et rolig og forståelsesfull hjem. Han er glad i kos når han føler seg trygg, da nyter han vært stryk over hode og rygg. Han er veldig glad i fiskestangleker og laser, da kommer jegeren i ham frem. Han er aktiv og spretten, og liker å ha det gøy, men han må føle seg trygg for å slippe seg helt løs ;)
Han trenger et rolig hjem, uten, eller med store barn (ungdommer), og med trygge og rolige utemuligheter når han er klar for det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434