• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Jodie1118.jpg

Jodie er en nydelig liten jente på 3 måneder, født i begynnelsen av august. Hun er en yndig og søt jente, sosial og nysgjerrig. Hun elsker kos og klapp, og er leken og aktiv. Hun kommer alltid for å hilse, og vil gjerne være med der ting skjer. Hun blir en fin familiekatt, i en rolig familie, der det er gode og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Jayden1118.jpg

Jayden er en flott liten gutt på 3 måneder, født i begynnelsen av august. Han er blant de første som kommer løpende, sosial og nysgjerrig. Han elsker kos og klapp, og er leken og aktiv. Han kommer alltid for å hilse, og vil gjerne sitte på fanget. Han blir en fin familiekatt, i en rolig familie, der det er gode og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Jack1118.jpg

Jack er reservert. Jack er en tøff liten gutt på 3 måneder, født i begynnelsen av august. Han er førstemann som kommer løpende, sosial og nysgjerrig. Han elsker kos og klapp, og er leken og aktiv. Han kommer alltid for å hilse, og vil gjerne sitte på fanget. Han blir en fin familiekatt, i en rolig familie, der det er gode og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Chanel1118.jpg

Chanel er reservert. Chanel er en søt liten jente på 8 uker (født 6/9). Hun er litt mer forsiktig enn broren sin Shampo, men tar i mot kos og klapp. Hun trenger litt tid og tålmodighet i nytt hjem, så blomstrer hun nok opp hun også. Hun er glad i å leke, spesielt med broren. Hun trenger et rolig hjem, med store (ungdommer) barn, som har tid til å gi henne den tid og rom hun trenger for å blomstre opp. Hun ønsker seg et hjem med trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Shampo1118.jpg

Shampo er reservert. Shampo er en herlig liten gutt på 8 uker (født 6/9) Han er en liten tøffing, som liker kos og bli klødd på magen. Han elsker fiskestangleker, da våkner jegeren i ham. Han er en selvstendig type, som liker å ligge og sove øverst i klatrestativet. Han blir en fin familiekatt, som ønsker seg et hjem med trygge og gode utemuligheter når han blir stor nok til det.

Joey1118.jpg

Joey er en søt liten gutt på 3 måneder, født i begynnelsen av august. Han er sosial og nysgjerrig, og han elsker kos og klapp. Han er leken og aktiv. Han kommer alltid for å hilse, og liker godt fiskestangleker. Han blir en fin familiekatt, i en rolig familie, der det er gode og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Cathinka0918.jpg

Cathinka er en søt liten jente på 11 uker (født 10/7).Cathinka er en av kattebarna til Carmen. Hun liten og nett og veldig spretten og leken. Kontaktsøkende og ligger gjerne på fanget når hun er ferdig med å leke. Liker å sove under tepper. Hun blir en flott familiekatt, som ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Cassandra0918.jpg

Cassandra er en yndig liten jente på 11 uker (født 10/7).Cassandra er den minste i kullet. Kullsvart med en liten hvit flekk under haken, akkurat som mammaen sin Carmen. Superspretten, kjapp og leken. Liker å sove på fanget når hun er sliten av å leke. Hun blir en flott familiekatt, og hun ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Trine0918.jpg

Trine er en herlig liten jente på 13 uker (født 25/6). Hun er leken, sosial og gøyal. Trygg på det meste, og glad i å være med på det som skjer. Elsker mat, og å løpe etter sine stesøsken. Hun blir en flott familiekatt, og hun trenger trygge og gode utemuligheter når hun blir stor.

Flynn0918.jpg

Flynn er en nydelig gutt på 18 uker (født 17/5). Han er litt forsiktig, men tillitsfull og snill. Han følger etter rundt på husets gjøremål, og liker å være der folk er. Han er litt forsiktig i lek, men er med på det meste. Han ønsker seg et rolig hjem, med større barn/ungdommer, og med rolige og trygge utemuligheter når han blir klar for det.

Zora0918.jpg

Zora er en nydelig jente på 20 uker (født 1/5). Hun er leken og spretten, og gjerne med på det meste. Hun er litt forsiktig, og trenger god tid til å bli kjent og trygg på nye ting.  Et voksent hjem uten barn, og med trygge utemuligheter når hun er klar for det, er det Zora ønsker seg.

Villemo0818.jpg

Lille Villemo er en yndig liten jente (født 26/4). Silkemyk hvit pels, og klare blå øyne, gjør henne til en liten prinsesse. Hun er en forsiktig sjel, som er veldig glad i kos, men er samtidig litt usikker, så man må gi henne litt tid. Hun er nysgjerrig og leken, og følger gjerne med på det som skjer. Hun er glad i de andre fosterpusene, og følger med dem i leken. Hun trenger et kattevant og rolig hjem, der eventuelle barn er ungdommer. Hun må også ha landlige, rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434