• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

Odin0718.jpg

Odin er en herlig gutt født 3/5. Han er sosial og glad, og elsker og leke med sine søsken. Fiskestangleker og baller er kjempegøy, og en god søsksenbrytekamp er kjekt. Han vil bli en flott familiekatt, seg han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Idun0718.jpg

Idun er en søt jente født 3/5. Hun er leken og spretten, og Full i futt. Hun elsker å herje med søsknene sine, og sosial og snill. Hun blir en flott familiekatt, som vil passe i de fleste familier. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Frigg0718.jpg

Frigg er en vakker jente født 3/5. Hun er leken og spretten, og en skikkelig røverjente. Hun elsker å herje med søsknene sine, og sosial og snill. Hun blir en flott familiekatt, som vil passe i de fleste familier. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Balder0718.jpg

Balder er en herlig gutt født 3/5. Han er sosial og glad, og elsker og leke med sine søsken. Fiskestangleker og baller er kjempegøy, og en god søsksenbrytekamp er kjekt. Han vil bli en flott familiekatt, seg han trenger rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Frøya0718.jpg

Frøya er en flott jente født 3/5. Hun er leken og spretten, og en skikkelig røverjente. Hun elsker å herje med søsknene sine, og sosial og snill. Hun blir en flott familiekatt, som vil passe i de fleste familier. Hun trenger rolige og trygge utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Noah0718.jpg

Noah er en vakker liten gutt født 1/5. Han er leken og aktiv, og elsker å,herje med sine søsken. Han er kosete og sosial, og tar gjerne imot klapp og kos. Han vil passe i de fleste familier, og ønsker seg trygge og rolig utemuligheter når han blir stor.

Nisse0718.jpg

Nisse er en skjønn gutt født 1/5. Han er nysgjerrig og oppvakt, og følger med på alt som skjer. Han elsker å sloss med sine søsken, og han elsker å herje og leke. Litt kos syns han også er kjekt. Han trenger et rolig hjem med event. litt større barn/ungdommer, og med rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

Nardo0718.jpg

Nardo er en herlig liten type som er født 1/5. Han er leken og morsom, og tar gjerne en slåsskamp med sine søsken. Han syns fiskestangleker er gøy, og trillende baller også:) Han er litt sjenert, men er veldig glad i kos :) Han trenger en rolig familie, med event. store barn/ungdommer, og trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Truls0718.jpg

Truls er en flott gutt som ble født ca. 9/4. Han er en aktiv type, størstemann i en flokk av 6 kattunger. Han elsker å leke med sine småsøsken, og er en kløpper til å fange fiskestangleker. Han er en glad gutt, men litt småsjenert rundt nye mennesker. Men det går fort over når han får litt tid. Han vil passe i en familie med litt større barn, og han trenger trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

Frida0718.jpg

Frida er en herlig liten jente på 12 uker (født 9/4). Hun er leken og aktiv, og elsker å herje med sine søsken. Hun er kosete og glad, og vil bli en fin familiekatt. Hun er litt småsjenert med nye mennesker, men det går fort over når hun bare får litt tid. Hun vil passe i en familie med litt større barn, og med trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Freia0718.jpg

Freia er en nydelig liten jente på 12 uker (født 9/4). Hun er leken og aktiv, og elsker å herje med sine søsken. Hun er kosete og glad, og vil bli en fin familiekatt. Hun er litt småsjenert, men haler er alltid til værs, og hun er nysgjerrig på alt. Hun vil passe i en familie med litt større barn, og med trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

Fenja0718.jpg

Fenja er en skjønn liten jente på 12 uker (født 9/4). Hun er leken og aktiv, og elsker å herje med sine søsken. Hun er kosete og glad, og vil bli en fin familiekatt. Hun er litt småsjenert med nye mennesker, men det går fort over når hun bare får litt tid. Hun vil passe i en familie med litt større barn, og med trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det.

 

Sansa0618.jpg

Sansa er en vakker jente, som nå er blitt 12 uker (født ca. 1/4) og er klar for nye eventyr. Hun ble funnet som bitteliten kattunge, bare 10-11 dager gammel, i en plastpose i en veigrøft, sammen med sine to søsken. De ble heldigvis funnet i tide, og har vokst opp sammen med to stemødre og åtte småsøsken.
Sansa er en snill og god pus, elsker å leke med sine mindre søsken, og tar gjerne en brytekamp med storebror også. Hun er litt mer reservert enn sine søsken, men hun liker veldig godt kos, og hun blir veldig glad når vi leker med henne. Hun blir en flott familiepus, som ønsker seg trygge og gode utemuligheter når hun blir stor nok til det :)

blimedlemu

fjernadopsjonu

grasrotk1

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434