• Åpent mandag-torsdag 17-20, lørdag 13-16

126 katter venter på en ny start i livet

 Det har vært en forferdelig trist og travel sommer med altfor mange triste skjebner blant de hjemløse kattene. Helt uskyldige og uvitende om hva som har ventet dem fra den dagen de ble forlatt - livet har for mange av dem vært brutalt. Man blir aldri sterk nok til å ta imot medtatte dyr, men må finne frem styrken når man ser små kattekropper som trenger all den hjelp de kan få. Så altfor tidlig har de pådratt seg sykdom og skader grunnet et liv i hjemløshet. Vi i Dyrebeskyttelsen Bergen gleder oss over å kunne gi dem livet i gave. 
Vi har 126 små og voksne katter i vår forvaring nå. Alle får den beste veterinærbehandling på Bergen Katteklinikk før de blir omplassert til nye hjem. Vi håper at hver av dem skal få et liv i verdighet, og vi skal vente til den rette familie kommer og henter dem.
Tarzan, på bildet, er en av sommeren hjemløse hannkatter som nå venter på sin nye familie.

ØNSKER DU Å VÆRE MED Å STØTTE OSS I DET OMFATTENDE ARBEIDET MED DIN GRASROTANDEL?
DA KAN DU OPPGI VÅRT ORGANISASJONNR. 971 351 586 NESTE GANG DU TIPPER ELLER SPILLER LOTTO!
DU KAN OGSÅ STØTTE OSS VED Å VIPPSE TIL 94108
OG DU KAN GI DITT BIDRAG TIL VÅR BANKKTO: 3625.39.68960

På forhånd tusen takk!
 
Og om du ønsker å hilse på noen av pusene vi har reddet fra et liv i hjemløshet, så er du hjertelig velkommen på vårt hjelpesenter i Jekteviken i åpningstiden. Her kan du besøke de pusene som bor på senteret, eller avtale å besøke en pus som bor hos et av våre flinke fosterhjem. 

Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
Vipps: 94108
SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434