Bergen Katteklinikk

  Bergen Katteklinikk drives i tett samarbeid med oss i Dyrebeskyttelsen Bergen. Klinikken befinner seg i 2. etasje i Jekteviken 5, i samme bygg som Dyrebeskyttelsen Bergen (inngang baksiden av bygget).

  bergenkatteklinikk1

  Deler av uken går med til å behandle de hjemløse kattene vi tar til oss. Kattene som er til omplassering er innom klinikken ved flere anledninger, og blir fulgt opp fra de kommer inn til de er ferdigbehandlet og ferdig vaksinert.

  Bergen Katteklinikk har nå utvidet klinikken og tilbyr veterinærbehandling for private kunder – det er derfor mulig også for nye eiere å fortsette å bruke samme klinikk som katten har vært på tidligere.

  På klinikken tilbys de fleste rutinebehandlinger, tannbehandlinger og rutineoperasjoner og er godt utstyrt med moderne blodprøvemaskiner, røntgen, ultralyd og tannbehandlingsutstyr. Klinikken er kun for katter, og visjonen er å tilby en veterinærklinikk tilpasset katten, med kattevennlige håndteringsteknikker og god oppfølging.

  bergenkatteklinikk3

   

  bergenkatteklinikk2På klinikken møter du:

  Madeleine A. Sandnes, veterinær. Madeleine har jobbet tett med Dyrebeskyttelsen Bergen i flere år og har god erfaring med behandling av katter. Hun har etterutdanningskurs i blant annet tannbehandling, ultralyd og øyelidelser.

  Linn Svendal, veterinær. Linn har deltatt på etterutdanningskurs i indremedisin og urinveisproblematikk.
  Hun har et stort engasjement for indremedisinske kasus og har ultralyd som interessefelt. Hun har arbeidet på veterinærklinikk i Odda siden endte studier og er nå klar for firbeinte pasienter i Bergen.

  Linda Steffensen, dyrepleier. Hun har flerårig erfaring fra smådyrklinikker og har utført kurs i blant annet ernæring og laboratoriearbeid. Hun har også anestesi og tannpleie som interessefelt.

  For å lese mer om Bergen Katteklinikk kan du ta en titt på nettsiden bergenkatteklinikk.no eller Facebook-siden https://www.facebook.com/Bergenkatteklinikk.

  Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
  Vipps: 94108
  SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434