TYGO

    tygo0122.jpg

    Tygo er en flott gutt på ca. 4 år (født mars 2018). Han er ekstremt glad i kos og børsting, følger deg til alle rom og liker å være i nærheten av deg. Selv når du sover liker han å legge seg ved siden av hodet ditt og purre. Han elsker også å bli klappet mens han spiser. Derimot liker han dessverre ikke å sitte på fanget eller å bli løftet. Tygo er en stor fluffy, feig løve. Han later som om han modig og selvsikker, men egentlig skremmes han av alle høye lyder og store bevegelser. Derfor liker han å bare leke med små og lydløse leker.
    Han mjauer aldri, men han veier opp for det med sin høylytte purring. Tygo er en veloppdragen katt som alltid bruker kattedoen, og han går sjelden på bordet eller steder han ikke har lov.
    Han liker å angripe føtter og hender noen ganger, men skjønner når du sier ifra til ham at slik leking ikke er tillatt. Til tross for det er han stort sett rolig og fredelig rundt mennesker. Tygo har nok hatt et tøft liv som hjemløs på Tysnes, der han ble smittet med FIV. For Tygo betyr det lite annet enn at han må være innekatt resten av livet, for å hindre spredning av smitte. Han kan likevel ha et godt og langt liv, der han får god stimuli og aktivitet. han skal ikke bo med andre katter. han trenger et voksent og rolig hjem, uten barn.

    Bankkonto for gaver: 3625.39.68960
    Vipps: 94108
    SMS-gave: DBB [ditt beløp] til 2434