OLAF OG ANNE

Olaf og Anne er ett søskenpar som ble født 31 Juli 2015. Olaf er en aktiv , utforskende , leken og snill liten gutt med hærlige blå øyne. Anna er en søt jente med en god personlighet, leken, og utforskende på nye ting. Olaf er kastrert og fått ormekur. Anna er ikke sterilisert men fått ormekur. De er vandt med små barn og andre dyr ( Katter ) Begge to er inne katter for øyeblikket men kan med tiden egne seg som både inne og utekatter. Jeg håper det er noen snille mennesker som vil gi de ett nytt og godt hjem enten sammen eller vær for seg.

Kontaktinfo; Linn Cecilie , Mob; 40388344. Mailadr; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

LILLE LØVE

Lille Løve er en 10 år gammel damekatt som setter pris på et godt fang eller en god stol. Hun er oppmerskomhetssyk og trives godt der det skjer, men hun er en bestemt dame som sier ifra når hun ikke er fornøyd. Hun trives best med voksne mennesker og aller best med en som strikker slik at hun kan løpe avgårde med nøstene. Løve spiser godt, men er likevel en lettvekter. Vi håper Lille Løve skal få muligheten til å få et nytt hjem direkte fra sitt nåværende hjem så hun slipper for mye flytting.
Kontaktinfo til nåværende eier: Camilla Andersen, tlf. 93825226, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

MISSY

Missy er en snill hunnkatt på 9 år. Hun er skeptisk til nye mennesker, men hvis hun får tid på seg så blomstrer hun. Hun er pratsom og kosete. Missy har problemer med å gå i lag med andre katter og hunder, og liker ikke små barn, så hun må komme til et hjem uten barn og andre dyr. Missy er sterilisert og chipmerket. Ta kontakt med eier på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. hvis du vil hilse på Missy.