SIRIUS

Sirius er en rolig ung pus som har kost seg veldig med sine fostersøsken. Han er litt sjenert og bruker litt tid på å bli trygg. Som oftest må han hentes frem for å få kos, men når han først blir tatt på og løftet opp begynner han å male med en gang. Han vil  nok blomstre når han kommer til et trygt hjem hvor han ikke kan gjemme seg bak andre katter. Ellers er han han glad i fiskestang, baller og alt som triller og lager lyd. Han trenger en rolig familie, med event. større barn, og med trygge og rolige uteområder når han blir klar for det.

FANNY

Fanny er en nydelig ung hunnkatt. Hun trenger et rolig hjem med masse omsorg når hun er klar for å flytte fra senteret i Jekteviken. Aktiv, leken, undersøkende. Hun er veldig nysgjerrig, bestemt, elsker å ligge som ball i fanget. Ikkje i hjem med barn eller andre dyr, i trygge og landlige uteområder, for å få utløp for nysgjerrigheten sin.

KANEL

Kanel er en nydelig hannkatt, nærmere 6 mnd gammel. Er litt forsiktig, og trenger tid i nye omgivelser til bli kjent med menneskene sine. Han vil trives i et voksent kattevant hjem hvor han får den tid han trenger til å bli husvarm. Han er glad i andre katter, så han kan gjerne dele hjemmet med en annen snill katt. Kanel må være innekatt i lang, lang tid og se utvikllingen før han kan få gå ut i trygge omgivelser. Han er kastr. chipmrk og vaksinert.

KARDEMOMME

Kardemomme er er skjønn hannkatt, nærmere 6 mndr gammel. Er litt forsiktig, og trenger tid i nye omgivelser til å bli kjent med menneskene sine. Han vil trives i et voksent kattevant hjem hvor han får den tid han trenger til å bli husvarm. Han er glad i andre katter, så han kan gjerne dele hjemmet med en annen snill katt. Kardemomme må være innekatt i lang, lang tid å se utviklingen før han kan få gå ut i trygge omgivelser.Han er kastr., chipmrk og vaksinert.

PARIS

Paris er en liten pus med stor personlighet. Ikke bare er hun vakker, hun er også kosete og sosial, leken og smart. Til nå har hun lært gi labb, opp, få en kos, prikken (laserpekeren) mat og snop. Hun liker å følge med på hva som skjer ute i den store verden bak trygge vindu, men kan være litt skvetten innimellom. Liker ikke høye lyder eller strenge stemmer. Hun følger matmor til sengs på natten, og venter tålmodig på at matmor skal våkne. Med en gang matmor sier god morgen så skal hun ha kos og følger etter bena hele veien til matskålen. Hun står ikke og venter når en kommer hjem fra jobb, men vil gjerne at matmor/ matfar oppsøker henne for en kos og en prat. Om en har vært litt lenge borte en dag så vil hun nok legge litt ut om hvor kjedelig hun har hatt det uten noen i hus! Selv om hun tidvis er litt skvetten og sjenert så er hun aldri langt borte og liker å passe på hva som skjer. Paris sier aldri nei til mat, og vil gjerne kombinere det med triks eller lek. Hun vil ikke bæres eller sitte i fanget og er skeptisk til børste og ansikt. Men om hun får litt tillit så kan hun godta en nuss eller to, men det bestemmer hun. Samler på hårstrikk og sokker. Paris trenger et rolig, voksent hjem, som har tålmodighet til å la henne blomstre i sitt tempo :)

TIMMIE

Fosterhjemmets beskrivelse av Timmie :

Timmy er en spretten, leken og snakkesaling liten kar. Den lille pusen har kanskje åsynet til en litt gretten eldre mann, men en mer tillitsfull og herlig katt skal du lete lenge etter. Timmy bruker litt tid på å bli kjent med deg, men når han blir det har malingen hans et eget gir! Når han ikke har stirrekonkurranse med kråkene utenfor vinduet koser han seg på stolen, puffen eller på gulvet -
men han er alltid klar for kos.

Innimellom må han sjekke at vi er hjemme, og da kommer det lyder av alle slag med klar beskjed - Gi meg oppmerksomhet! Vi vet at Timmy liker barn også, og kan leke med dem i timesvis!

Vi tror Timmy vil ha det best som eneste katt i sitt nye hjem, da han fremdeles er litt forsiktig.
Vi tror også at med tiden vil Timmy ha glede av å gå ute, i eget tempo. Timmie ønsker seg et rolig hjem, med trygge og gode utemuligheter når han er klar for det.

PUTINA

Putina er en snill voksen damepus, 9 år gammel. Men hvem skulle tro at  vakre Putina er 9 år!! Hun er sosial og glad  i menneskene rundt seg. Hun vil passe godt i en familie med større barn, og at hun kan få gå ut i trygge omgivelser på fine dager. Den vakre pelsen krever børsting og pelsstell. Putina er helsesjekket, sterilisert og vaksinert og chipmrk.

ANTHONY

Anthony er en skjønn guttepus som ble funnet ute sammen med mor og søsken. Etter en tid i fosterhjem har han gått fra å være en veldig redd liten pus, til å være en kosete og leken gutt. Han er fortsatt litt forsiktig, og vil trenge litt tid til å bli trygg i et nytt hjem, men med litt tålmodighet kommer han til å fortsette å blomstre i sin nye familie. Han er en kjærlig og god gutt, som trenger et rolig hjem, med større barn, og trygge og rolige utemuligheter når han blir klar for det.

ANNABELLE

Annabelle er en skjønn jentepus som ble funnet ute sammen med mor og søsken. Etter en tid i fosterhjem har hun gått fra å være en veldig redd liten pus, til å være en kosete og leken jente. Hun er fortsatt litt forsiktig, og vil trenge litt tid til å bli trygg i et nytt hjem, men med litt tålmodighet kommer hun til å fortsette å blomstre i sin nye familie. Hun trenget et rolig hjem, med større barn, og trygge og rolige utemuligheter når hun blir klar for det.

AILO

Ailo er en skjønn og god hannkatt på 6 mnd. Han er itt forsiktig før han blir kjent i nye omgivelser. Han er leken og vldlig nysgjerrig og glad i andre katter, Så en snill kattevenn i nytt hjem vil han trives med. Ailo passer best i en familie med større barn, og må være VELDIG lenge innekatt før han kan slippes ut i trygge og gode omgivelser. Ailo er kastrert, chipmrk og vaksinert.

VEGA OG VESLA

Vega er en nydelig pusedame på 3,5 år. Hun kom til oss sammen med 5,5 år gamle Vesla, som hun er veldig glad i.  De to jentene har bodd sammen de siste årene, og trives veldig godt i hverandres selskap. De utfyller hverandre perfekt :) Der Vesla er leken og spretten, sitter Vega i nærheten og maler mens hun ser på at Vesla koser seg :) De er rolige puser, som gjerne kommer og slenger seg i sofaen med deg, og som liker det bedagelige liv. De er vant til å få ute, så i nytt hjem trenger de rolige og trygge utemuligheter i landlige omgivelser, siden det er det de er vant med. vi håper at de to jentene kan få hjem sammen, de er en "luksus-pakke" som har alt ; snille, rolige, vakre og klar for nye eventyr i det rette hjemmet.

SOLFRID

Solfrid er en trulten og god liten pusedame, som lenge gikk ute og ikkje hadde det godt. Hun ble hentet inn, og har fått all den nødvendige veterinærhjelpen hun trengte. nå er hun klar for nytt hjem, i rolige og landlige omgivelser :)
Fosterhjemmets beskrivelse av henne : Solfrid er en pusedame på ca 4-5 år som liker å ta livet med ro, og vil gjerne kose hele tiden. Da hun kom til meg hadde hun bodd ute en stund og syntes nok det var skremmende å plutselig bo i en leilighet med masse huslyder. I løpet av tre uker blomstret hun opp.  Hun liker nok å ta ting litt sakte, og i sitt eget tempo. Men fremgangen hennes over den korte tiden hun har bodd hos meg har likevel vært stor! Nå har hun begynt å prate litt, ligger gjerne i sofaen og i fanget, og kommer alltid opp i sengen om natten. Hun elsker å bli klappet og kost med, og dytter seg gjerne hardt mot deg for å vise det. Hun er fremdeles litt skvetten når det kommer til nye lyder og brå bevegelser, og det skal ikke alltid så mye til før hun forsvinner under sengen. Men det er til gjengjeld lett å lure henne frem igjen med en liten godbit eller med løfte om litt kos. Hun har ikke vært så leken enda, men jeg tror det kommer etter hvert som hun blir tryggere.

JASMINA

Jasmina er en forsiktig liten jentepus på ca. 6 mnd.,som bruker litt tid på å bli husvarm, men når hun først er blitt komfortabel følger hun spent med på alt som skjer. Hun er en ordentlig tv-slave og prøver å fange alt som beveger seg på tv. Jasmina liker å ha et sted hvor hun kan gjemme seg litt bort og sove i fred og er ikke glad i bråk og høye lyder. Hun passer derfor best hos familier uten barn. Hun har smeltet hjertet til matmor og viser nye sider ved seg hver eneste dag. Hun er glad i og leke og har masse energi når hun først kommer i gang. Jasmina er for tiden i fosterhjem og må gjerne besøkes der. Hun trenger et hjem i landlige omgivelser, der hun kan få være ute, uten at hun føler seg utrygg av mange forstyrrende elementer...

LYKKELITEN

Lykkeliten er en skjønn liten guttepus på ca 22 uker (født 1/7). Han er veldig leken og springer etter alt han kan finne. Fiskestang og små baller er det gøyeste. Han liker å oppdage nye ting og lekeslåss ofte med moren Lykke. Han har ikke så mye tålmodighet til kos enda, men liker veldig godt å ligge på fanget eller i armkroken å sove. Han passer i familier uten barn. Han ønsker seg rolige og trygge utemuligheter når han blir stor.

OREO

Oreo er en skjønn ung dame på rundt to år, som snart er ferdig med å være mamma. Hun er sosial, rolig og pratsom. Hun liker å ligge på fanget og bli klappet litt på. Å ligge på et teppe i sofaen og "tove" med potene er beroligende og godt. Leken har hun også vist seg å være etterhvert som hun har blitt trygg - hun initierer til dette selv og setter pris på at vi leker med henne også. Hun responderer godt på at vi kommer til henne for å gi henne kos på eget initiativ. Vi er usikker på om hun kan være i et hjem med fremmede katter siden hun var en kort stund i et annet hjem tidligere der hun ikke klarte dette. Hun er litt usikker på nye mennesker, og trenger tid på å bli helt trygg på nye omgivelser/mennesker.
Hun trenger garantert et hjem med trygge utemuligheter, og uten mindre barn.

CÆSAR

Cæsar gikk lenge som hjemløs hannkatt, ukastrert og full i floker. Han var ganske redd når han kom til oss, men tiden i fosterhjem har hjulpet ham masse. Fosterhjemmet beskriver ham slik : Cæsar har vokst masse på de 2 mnd han har vært hos meg, både pels og kropp :) han har blomstret masse, fra en svart lydløs skygge som pilte over gulvet, til en meget pratsom og super sosial herremann. Elsker kos og befaler det ved hard hode dunking mot hånden. Han er ungdommelig i lek, hvor det går hardt for seg, det er noen leker som har måtte bøte med livet.. Nysgjerrigheten er på topp, noe som har hjulpet han masse i denne perioden.
Vi tenker at et voksent og rolig hjem, i landlige og rolige omgivelser, vil være et perfekt hjem for Cæsar :)

ZUZUKI

Dette er zusuki. Hun er en pusejente på snart syv år som har hatt en fortid i kattekoloni i Trondheim. Hun kom til oss sammen med en guttepus for nesten ett år siden og var da svært redd for menneskelig kontakt. Siden da har zusuki blomstret og er nå veldig glad i menneskene sine som hun følger etter hvor enn de går. Vi vet ikke stort om hva zusuki har gjennomgått i løpet av sine år ute, og hun er desverre redd hender. Dette har vi kommet oss rundt med en kosepinne og med den kan hun også ligge på fanget og klappes litt med hendene. Fosterhjemmet tror hun vil trives best i et voksent hjem, som innekatt, der hun kan få masse kos og lek på sine premisser. Hun er veldig leken og ser ut til å trives godt sammen med andre katter. Zusuki er en pus å bli glad og kommer til å bringe mye glede til sitt nye hjem med sprell, lek og et mjau som møter deg i døren når du kommer hjem.

FELIX

I begynnelsen av året fikk vi inn Felix og moren hans, Turid, som begge hadde gått flere år utendørs. Begge hadde lungeorm, og pelsen til Felix var svært skitten og flokete. Moren Turid ble raskt trygg på menneskehender, og selv om hun var en beskjeden dame, viste hun seg være utrolig glad i kos og selskap :) Med Felix var det annerledes. Han var en veldig redd og utrygg katt, og etter flere uker uten noen som helst fremgang på senteret, valgte vi å sende han til et av våre fosterhjem. Dette viste seg å være et godt valg!

"Felix har gjort STOR fremgang siden han ble plassert i fosterhjem hos meg. I begynnelsen så jeg lite til ham, og fikk selvfølgelig ikke lov til å ta på ham. Nå er han blitt litt av en liten kosegutt som ofte kommer opp i sofaen for en god klapp, og lener seg godt inn når jeg klør ham. Nå synes han kos er helt fantastisk. Han er fortsatt veldig utrygg, og slår ofte etter meg. Ikke med intensjon om å skade, men å sette meg på plass. Han har klørne inne, så det er bare en myk pote som treffer meg. Han går også og gjemmer seg ofte, men vi har nå kommet såpass langt at han fort kommer ut igjen om "faren" er over, og vi gjør merkbar fremgang her."

Fosterhjemmet melder også at Felix er veldig leken. :) Han fyker gjerne rundt om natten alene og leker, og leker også veldig gjerne sammen med fostermor. Hun ser stor potensiale i Felix, og vi er overbevist om at fremgangen kommer fortsette i tiden fremover. Vi håper at Felix etterhvert kan få et rolig og voksent hjem, uten barn, der han kan fortsette å blomstre hos sin egen familie.

SOFUS

Sofus er en veldig sosial katt som liker å være der det skjer. Han er fortsatt redd for høye lyder og mye bevegelse, men sitter man og spiser, snakker eller ser på TV kommer han gjerne bort og sier hei (bokstavlig talt. Han mjauer/piper en del). Hans favorittleketøy er hårstrikker, og lar man en hårstrikk ligge på et bord kan man garantere at den forsvinner når man ser bort. I oppførselen er han litt lik en hund: kaster man en hårstrikk kommer han tilbake med den. Han "logrer" med halen når han koser seg, og han liker å bli klappet på magen. Han er en veldig "aktiv" koser, og strekker seg etter hendene. Noen ganger kan han bite mens man koser, men det er aldri hardt, og han fortsetter kosen.

ELVINE

ELVINE er en nydelig helsort ung hunnkatt, halvannet år gammel. Til tross for en skummel start på livet hat hun funnet tillit til menneskene rundt seg. Hun er sosial og veldig snill. På senteret i Jekteviken fungerer hun fint sammen med andre katter, og viser aldri tegn til dominans. Hun er veldig glad i sin søster Edel, men de har ikke behov for hverandre og kan godt fungere hver for seg i nye hjem. Hun har et fint gemytt, og er kanskje litt beskjeden når fremmede kommer på besøk.Vi tenker Elvine vil trives i en familie med større barn, og at hun med tiden kan få tilgang til trygge og gode utemulighter. Hun er helsesjekket, sterilisert, chipmrk og vaksinert. Kom gjerne innom senteret i Jekteviken og hils på snille Elvine.

DICAPRIO

Dicaprio er en nydelig prins på 1 år (4/2-17) som er født ute, og ikkje kom i hus før han var rundt 12 uker. Han og brødrene har brukt veldig lang tid på å bli menneskevant, og de har fremdeles et langt stykke å gå. Dicaprio er en pus som er veldig nysgjerrig, og han vil gjerne være med overalt. Han er førstemann til å stikke hodet inn i eller oppi nye ting, og han følger meg gjerne rundt på mine gjøremål. Men selv om han er veldig frempå på mange måter, så er han fremdeles redd for å bli klappet. Eg får lov å ta forsiktig på en tå, hvis eg nærmer meg på rette måten, men han rygger med en gang eg prøver å røre han noe mer. Men, som de fleste puser så er han glad i våtfor, og da når han nyter god mat, kan eg få lov å stryke ham over ryggen. Dette jobber vi veldig med, og det er små fremskritt uke for uke :) Han er nok en veldig forsiktig pus, og vil nok være det for alltid. Men i sitt trygge miljø, med sin familie, vil han bli en flott huskatt. Han vil trenge tid til å bli kjent med nytt miljø/familie, men den/de som har rette forståelse og tålmodighet, får en fantastisk katt. Siden Dicaprio har den historien han har, og er så forsiktig som han er, er han en katt som må være innekatt. Kanskje, muligens, en gang i fremtiden er han trygg nok til at han kan gå ut, hvis hjemmet kan tilby veldig trygge, rolige og landlige uteområder.  Han omplasseres til et voksent, rolig og kattevant hjem, som ikkje har eller kommer til å ha barn.

ASKEPOTT

Askepott er en nydelig jentefrøken på nå 6 måneder, født ca. 25/7-16. Hun ble fanget inn når hun var ca. 8 uker. Da var hun livredd og og ville ikkje ha noe med oss tobeinte å gjøre. Etter iherdig sosialisering og tålmodighet, er hun nå en trygg, sosial og blid jente. Hun har fremdeles den litt redde kattungen igjen i "ryggraden", så hvis det blir noe "styr", eller noe uvant som skjer, så blir hun litt redd. Hun liker godt å bli klappet og kost med, og vi kan løfte henne opp og kose også, men ikkje for lenge, da vil hun gjerne ned igjen. Hun er en veldig aktiv og tøff jente, og hun er veldig glad i andre katter, og elsker å leke med, bryte med og jakte på stesøsken, som gjerne er større enn henne selv :)  Hun vil trenge et voksent og rolig hjem, gjerne med en kattevenn, og hun trenger rolige og trygge og landlige utemuligheter.

Når du overtar en kattunge fra oss, krever vi at den blir kastrert/sterilisert så snart den er gammel nok, dvs 6-7 mnd alder. Det er viktig at kattungen holdes inne til den er kastrert/sterilisert.

ARABELLE

Arabelle er en nydelig hunnkatt som trenger masse tid for å bli trygg i nytt hjem. Arabelle ble født ute sammen med søsken og har således ikke vært håndtert av menenskehender i starten på livet sitt. Vi vet at det vil ta tid før det blir knyttet bånd mellom katt/eier - men når det skjer så er det trofasthet for livet. For en type katt som Arabelle er det absolutt en fordel at det er en annen katt i hjemmet  som kan være en god "veiviser" for Arabelle.

Et kattevant hjem som har tålmodighet og kan SE det gode i Arabelle er det hjemmet som vil være godt og trygt.  Arabelle må være innekatt i lang, lang tid, og gjerne ha en sikret altan som Arabelle kan få lufte seg på fine dager.

Arabelle er sterilisert og chipmrket.

Kom innom for en prat og informasjon om nydellige Arabelle.