SARAH

Sarah er en herlig jente på 20 uker (født 12/9-17). Hun er vakker og elegant, og veldig glad i å fange fiskestangleker. Hun ble funnet ute når hun var ca. 7 uker gammel, og derfor litt forsiktig av seg enda. Men i rett hjem som gir henne tid og rom til å bli trygg, vil hun bli en flott kosepus. Hun ønsker seg et rolig hjem med trygge og rolige utemuligheter, så hun kan få være ute og leke og utforske når hun blir stor og trygg nok til det.

SADIE

Sadie er en søt jente på 20 uker (født 12/9-17). Hun er vakker og elegant, og veldig glad i å fange fiskestangleker. Hun ble funnet ute når hun var ca. 7 uker gammel, og derfor litt forsiktig av seg enda. Men i rett hjem som gir henne tid og rom til å bli trygg, vil hun bli en flott kosepus. Hun ønsker seg et rolig hjem med trygge og rolige utemuligheter, så hun kan få være ute og leke og utforske når hun blir stor og trygg nok til det.

CALYPSO

Calypso er en skjønn jentepus på 16 uker (født 10/10-17). Hun ble funnet i en stall sammen med søsteren sin Callisto, når de var rundt 9 uker gamle, og da var de ganske så redde. Nå er hun blitt en ganske så trygg jente, men fremdeles litt usikker hvis mye eller noe uvanlig skjer. Hun er litt mer reservert enn sin søster, men hun liker også godt å få kos og klapp. Hun er glad i å leke, og fiskestangleker er veldig gøy. Hun er vakker med sin lange sorte pels, som helt sikkert vil kreve litt stell etterhvert. Siden hun er en litt usikker pus, trenger hun et rolig hjem, uten, eller med store (ungdommer) barn. Hun ønsker seg et hjem i rolige og landlige omgivelser, så hun kan få være ute og kose seg når hun er stor nok til det.

CALLISTO

Callisto er en skjønn jentepus på 16 uker (født 10/10-17). Hun ble funnet i en stall sammen med søsteren sin Calypso, når de var rundt 9 uker gamle, og da var de ganske så redde. Nå er hun blitt en ganske så trygg jente, men fremdeles litt usikker hvis mye eller noe uvanlig skjer. Hun elsker å kose! Hun kan simpelthen ikkje få nok. Hun stanger og durer og maler, og elsker det. Hun er vakker med sin lange sorte pels, som helt sikkert vil kreve litt stell etterhvert. Siden hun er en litt usikker pus, trenger hun et rolig hjem, uten, eller med store (ungdommer) barn. Hun ønsker seg et hjem i rolige og landlige omgivelser, så hun kan få være ute og kose seg når hun er stor nok til det.

HOLLY

Holly er en herlig jente på 16 uker (født 8/10-17). Hun er snill og sosial, leken og aktiv. Hun er ikkje redd for å si fra når hun vil noe, da mjauer hun så søtt, og tripper og gjør seg til :) Hun er trygg og fin, og kan passe i de fleste familier. Hun ønsker seg et hjem med trygge og rolige utemuligheter når hun blir stor nok til det. Holly er reservert.

ZELDA

Zelda en en skjønn jentepus på 20 uker. Hun ble funnet ute da hun var 10 uker gammel, men fant seg fort til rette i fosterhjem med fostersøsken. Hun er leken og spretter rundt i lek med de andre pusene. Den beste leken er en liten glinsende tøyball. Den bærer hun med seg til oss for at vi skal kaste den ut på gulvet. Hun henter den og kommer tilbake med den for en ny runde, akkurat som en hund. Hun elsker å ligge i fanget og kose. Da maler hun  høylytt. Ellers så foretrekker hun å sove i sengen med fostermor om natten. Zelda kan passe i de fleste familier og trenger trygge utemuligheter når hun blir klar for det. (Hun er ikke glad i hunder.)