LOTTA

Lotta er en nydelig liten jente, sm nå er blitt 19 uker gammel (født 24/7). Hun er kjærlig og god, leken og spretten. Kommer alltid løpende med den stripete halen sin til værs, og er så sjarmerende med "sløyfe" i luggen :) Hun elsker fiskestangleker, og hun er ofte å finne med en lekemus i munnen, så hun er en flink liten jeger :)
Lotta blir en flott familiepus, og hun ønsker seg et hjem med trygge og rolige utemuligheter, når hun blir stor nok til det :)

KODA

Koda er en skjønn liten gutt på 12 uker (født 11/9), som ble fanget inn sammen med sin mor og to brødre når han var ca. 5-6 uker. Han var ganske redd da, men er nå blitt en kosete og nysgjerrig liten type. Han elsker våtfor, da kommer han løpende :) Han er leken, og fiskestang er kjempegøy :) Han passer i en rolig famile, med større barn, og med trygge og rolige utemuligheter når han blir stor nok til det.

KENAI

Kenai er en tøff liten gutt på 12 uker (født 11/9). Han ble funnet ute sammen med sin mor og to brødre, da han var 5-6 uker gammel. Han var veldig redd, men er nå blitt en kosete og sosial pus. fremdeles litt forsiktig, men elsker å bli klappet, og lar seg let "kjøpe" med litt våtfor :) Han er leken og aktiv, og lekesloss med sine brødre. Han vil passe i en rolig familie, med større barn, og med rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

KETAI

Ketai er en skjønn gutt på 12 uker (født 11/9). Han ble funnet ute sammen med sin mor og to brødre når han var ca.5-6 uker gammel. Han er blitt en tøff liten gutt, med god malemotor. Han er leken og spretten, og elsker fiskestangleker. Han vil passe i en rolig familie, med større barn, og med rolige og trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.

ESME

Esmè er en søt liten jente på 10 uker, (født 15.08-17) Hun er en veldig sosial, aktiv, leken og allsidig jente. Hun er frempå og nysgjerrig på alt, og har lyst til å være der ting skjer. Hun er den minste i søskenflokken, men definitivt den med sterkest vilje når dem lekeslåss. Liker å ligge oppe i sofaen med oss og sove. Hun blir en fin familiepus, og hun ønsker seg trygge og rolige uteområder når hun blir stor nok til det.

 

IVAN

Ivan er en skjønn liten gutt på 10 uker, (født 15.08-17) Han er en sjenert, rolig og snill gutt som liker å utforske på egenhånd. Holder seg endel alene under sofaen, og er ikke helt trygg på mennesker enda. Kommer ut av skallet sammen med søsknene, og viser at han er en fantastisk leken og smart jegerkatt da. Han liker seg godt sammen med Igor, så gjerne et hjem sammen de to ;) Han trenger rolige omgivelser, i et hjem uten mindre barn, og med trygge og rolige omgivelser når han er stor nok.

HELIOS

Helios er en skjønn gutt på 17 uker (født 4/7). Han er leken og aktiv, og er gjerne med overalt der noe skjer. Som kattunger flest er han høyt og lavt, og herjer sammen med sine søsken. Han elsker fiskestang og fjærpinner :) Han er supersosial, elsker å ligge i fanget i sofaen, og også ligge på armen og sove, mns man bærer han med seg :) Han simpelthen elsker folkene sine :) Han passer i et hjem uten små barn, og med trygge utemuligheter når han blir stor nok til det.