LEIF

Leif er en flott helsort hannkatt - en pantergutt på ca. 2 år:-) Han er sosial og snill, og liker å være i nærheten av menenskene han bor med. Leif vil trives i en rolig familie, gjerne med større barn. Han må få gode utemuligheter i trygge omgivelser når tiden er inne for at han kan få begynne å nyte utelivet på fine dager. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert.

RAVN

Ravn er en herlig og sosial liten sort panterkatt. Glad og fornøyd og pratsom. Er veldig glad i å være med menneskene sine. Ravn vil trives i et hjem, helst i landlige omgivelser hvor han kan få gå ut på fine dager. Etter å ha strevet lenge uten, var Ravn sliten da vi tok hånd om ham. Derfor har vi tatt ham i et fosterhjem, etter at han ble veterinærbehandlet. her koser han seg og nyter dagene. Han er kastrert, chipmrk og vaksinert og er klar får å få sitt eget hjem. Kom innom oss på senteret i Jekteviken om du ønsker å gjøre avtale å få hilse på Ravn i fosterhjemmet.

FALCK

Falck har gått lenge ute, og kom inn til oss med skitten og flokete pels og sulten som en hest. Etter en ordentlig pelsklipp og godt med mat ble han svært så fornøyd med tilværelsen. Han er sosial og vil gjerne ha kos, og liker å ligge og slappe av i alt av huler og stativ. Det er deilig å slippe å bekymre seg over når man får mat neste gang, og endelig ha tid til å vaske seg litt når det trengs! Han liker og leke med fiskestang, da våkner jegeren i ham, og han blir spretten som en kattunge igjen :) Nå har den fine lange pelsen hans vokst ut igjen, og han er blitt en utrolig flott herremann. Han trenger et hjem uten mindre barn, og som kan gi han gode og landlige utemuligheter, der han kan få utfolde seg litt.

FINNBECK

Finnbeck er en skikkelig sosial og kjærlig liten gutt som elsker folk og
leven. Når han først kom til fosterhjemmet var han litt redd, men han ble
fort trygg på sine nye omgivelser, og er nå er han en skikkelig koseklump
som krever kos også av fremmede. Han er blitt utrolig selvsikker, og er
sjefen i huset. Finnbeck er en stor katt med mye energi og god appetitt.
Han elsker kos, og kommer løpende og slenger seg på fanget både på
sofaen og i sengen. Han vil hele tiden være der fosterfamilien er, og
følger etter dem når de lager mat, vasker, eller er på badet, og han
snakker masse! Finnbeck er en katt som vil passe inn i de fleste familier
uten små barn. Han liker godt å være ute, og må få et hjem med trygge
utemuligheter, slik at han kan få jakte og klatre. Finnbeck er en utrolig
herlig katt med flott personlighet, og utrolig godt selskap :)